KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hania dziś już 3 raz śpi
najpierw od między 7 a 8 40 min, potem od 10:30 do 12 a teraz od 13:30 i nadal śpi chyba odsypia zęby, dzisiaj mama drugi zauważyła
W środę mamy mieć szczepienie ale nie wiem czy nie przełożyć jak katar miała do piątku, jak myślicie?Pipi26, agata86 lubią tę wiadomość
-
Chyba nie ogarniam własnego syna
Wstał 9:50, drzemki 12-12:40, 14-14:50 i pełna nadziei ide Go lulać o 18 z myślą, że po pół h wstanie, nawet z nim sobie drzemłam. No i co? On nadal śpi i nie zapowiada się, żeby się obudził! Ale czy to oznacza, że już poszedł na spanie nocne i co? Pobudka będzie o 4-5?? Matko, czemu on nie idzie spać normalnie Aż się normalnie boję! A jak wstanie i będzie buszować do 1-2 albo cholera wie której??!!
A zmieniając temat, jeśli ktoś ma aplikację allegro, to zamawiając zabawki powyżej 100 zł, to może skorzystać z kuponu zniżkowego na 35 zł! Niezła okazja, szkoda, że już mam wszystko kupione:/ -
Witajcie, buziaki dla Marcelka i Sammy.
Lineczka, mam nadzieje, ze u Was wszystko w porzadku..
U nas noc git malina spanie do 7 i od 8 do 10.20 znowu
No i bylismy dzis na basenie, Lili uwielbia plywac, macha nogami i chlapie rekoma i az piszczy podekscytowanaBea_tina, lineczka, aisa lubią tę wiadomość
-
Mój bratanek miał podobny albo i ten sam i był spoko choć ten co on miał strasznie szybko jeździł i mały nie nadążał Ale lubił się bawić tymi zabawkami.
Aga mas też czeka szczepienie w tym tygodniu zaś będę się stresować, a z tym katarem to nie pomogę, pewnie pediatra się wypowie.
Maks dziś mało spał 40 minut potem 35 i na spacerze 30.
No poranek dał mi popalić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:15
-
dziewczyny jak wy już dajecie stałe pokarmy to jak u was teraz wygląda rozkład posiłków w ciągu dnia? u nas mniej więcej tak:
6 cyc
9 mleko z kaszką bezglutenową (pół porcji)
12 obiadek (dziś zjadł prawie cały duży słoik)
14 deser z kaszką glutenową
16 cyc bardziej pije niż je
17-18 cyc bardziej pije niż je
19 mleko sztuczne
22 mleko z kaszką bezglutenową (pół porcji)
2-3 cyc
to tak orientacyjnie szczególnie jeżeli chodzi o cyc -
Iza u nas powiedzmy tak:
5 cyc
8 cyc
10 deserek z kaszka z glutenem+cyc
13 cyc
15 obiadek + cyc
17 cyc
19:30-20 cyc (tu zazwyczaj szedł spac)
22 cyc
24/1 cyc
3 cyc
ale to jest tak mniejwiecej, bo wszystko zależy o której się budzi to jest opcja z mniejsza iloscia jedzen, jak się budzi o 7 to jest jedno karmienie więcej:P
oczywiście 20, Łukasz pobudka
zozol lubi tę wiadomość
-
Witam.
Iza super sobie poradziliście z wprowadzaniem pokarmów
u mnie dzień bardzie podobny do dnia Beti
ja dopiero wczoraj dałam obiadek i deserek jednego dnia, mleka żadnego nie daje czekam co powie pediatra na alergie.
szczepienie przełożone mamy tydzień spokoju
noc u nas masakra pobudki co 40 min ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 09:51
-
My jemy tak
Rano 8 kaszka gluten
Soki
12 obiad(zupki) +soki+woda
15 obiad +soki
Pomiedzy 15 ,a 18 są owoce ,jabłko, banan i lirty napoju
18 kaszka na donranoc z hippa
Około 20 jest akcja mleko nutramigen walka długa a, noc po mleku to dramat jeki ,stęki nogi w górze po nim zasypia na jakiś czas i tak do 6:30 pije mleko i znów walka ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:47
-
U nas jest tak: 6:30 mleko
9:00 kaszka bezglutenowa lub jogurcik
12:30 obiadek + deserek
15:00 mleko
18:00 kaszka glutenowa
21:00 mleko
1-2 mleko
Wiecie że my walczymy z alergia albo nie wiem co to jest dzisiaj idziemy do 3 lekarza trzymajcie kciuki żeby pomógł bo już mamy dość.
A jeszcze chcialam zapytać o inhalator macie jakiś godny polecenia?
Miłego dnia