KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo!
Powczorajszej nocy i usypianiu rozpoczynam normalnie walke! Lukasz usnal o 2350 ito z takim problemem!!! Usypialam go 50 min!!! Dzis pobudka o 8 ikoniec szalenstwa! Trzymajcie kciuki zeby to cos dalo, bo na dluzsza mete czeka mnie psychiatryk;)
Milego dnia:-) -
U nas noc też nie zaciekaw, młody często się wybudzał, jak go w końcu wzięłam do łóżka to się kręcił, wiercił i nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Wcale się nie wyspałam, a on już od 5,30 nie śpi.
-
Hej Hania też w nocy strasznie się wierci popłakuje, drapie łózko, palca ssie.
Aż wstyd się przyznać ale do 6 miesiąca ani razu ze mną nie spała a teraz codziennie ;/ tak mnie kręgosłup boli że nie mam sił 15 razy wstawać.
Dziewczyny współczuje nocek mam nadzieje że szybko wszystko się unormuje -
Hello mamuśki po roku będziemy wyglądały jak zombi nie wyspane itp heheheh ,a mnie już sie nie chce pisać ile razy ja wstawalam i oszukam samą siebie ,że przespalam całą noc hehehe 7 miesiecy temu no Marceli śpi oby do 11:30 bo sama sie teraz kładę spać bo wysiadam
-
Pysia mnie jasny gwint strzela on nie powinien pić tego mleka ,a przez głupotę pediatry katuje go ,ale jeszcze tydzień i konczymy to mleko bo powiem alergolog ,ze on uczulenia nie ma bo mleko krowie zaliczone,jogurt zaliczony i nie ma wysypiki czysty !!!!
-
Hejka u nas nocka tez taka sobie. Mlida z nami spala bo zamieniłam jej lozeczko turystyczne na drewniane i nie mam do biego ochraniaczy na szczebelki bo dopiero wczoraj zamowilam wiec musiała z nami spac. Padla o 20 bo wczoraj po poludniu drzemki nie miala ale kolo 5 cos plakala wiercila sie zasnac nie mogla a dzis zansela 10.30 i maz zadzwonil i uslyszala i po spaniu moze z 1 min spala no super poprostu a teraz ni cholery nie chce spac
Beata powodzenia w przedstawieniu prezesika. Oby ci sie udalo bo faktycznie usypianie o 24 prawie to masakra... tez tak 2 razy mialam i myslalam ze wyjde z siebie -
Cześć
U nas noc ok dziś. Słabo spał do 23, ale potem do 4:30 i po karmieniu do 8. Dawno nie było tak dobrze.
Beatina, powodzenia w przestawianiu Łukasza. Może jak się wybudza po tym położeniu spać na noc to nie bierz Go na mate tylko bądźcie cały czas tam gdzie śpi w nocy. Żeby nie kojarzył tego kładzenia spać jako tylko drzemki.
Masakra z tym doborem mleka, współczuje dziewczyny. Maluchy się męczą a Wy nie mniej.mychowe lubi tę wiadomość
-
Mychowe, napisz jak robisz tego jajecznego omleta, ile czasu go pieczesz?
Myślałam, że zbliża się do mnie @ ale były 2 dni delikatnych plamień, brzuch charakterystycznie bolał ale już jest cisza. Jakiś falstart chyba był.mychowe lubi tę wiadomość
-
Witajcie, u nas noc ok. Pobudka o 6 i od 6.45 spanie do 9.30.
Asia, mozesz zrobic omletaz czym chcesz, ja zaxwyczaj wkladam pokrojonego pomidorka koktajlowego do foremki od babeczki. Mam takie silikonowe. I czasem jej wloze kawalek kurczaczka rozdrobnionego, albo bez. I pomerdane jajo z odrobina mleka krowiego (zeby tez zobaczyc czy alergii nie ma ). Wkladam do piekarnika na okolo 5-10 minut. Zagladam czy dobre. Ostatnia niedziele takie sniadanie jedlismy:)
Fajne, bo bez tluszczu i jeszcze rosnie w tej foremcezozol, aisa lubią tę wiadomość
-
Beti powodzenia w przestawianiu Łukasza, w wieku 6 miesięcy to już pewnie nie będzie takie proste ale i tak łatwiejsze niż np w wieku 1 roku.
Maks w końcu dzisiaj doczeka się kuli huli bo znajomi z byłej w pracy dziś wpadają, mam nadzieję że nic im nie wypadnie w ostatniej chwili bo już im obiad szykuję.
Mychowe fajny pomysł z tym omletem, muszę wypróbować. Maks pomidora nie jadł jeszcze ani mleka krowiego też nie, za to wczoraj dostał deserek z truskawkami i malinami, póki co wysypki żadnej nie dostał.mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny