KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja ale słoiczków biednie bez marchewki:/ mam całą szufladę odłożoną marchewkową a chyba 3 szt bez marchewki:/ ostatnio byłam na buszowaniu to w rossmanie znalazłam trochę, no ale szału nie ma, bo za szpinakiem też nie przepada, no ale z ziemniakiem poszło:P
-
Iza u mnie jak nie ma marchewki to też do 3 nawet, także szaleństwo, a podam i dupa no ale nic, będę podawać co jakiś czas kontrolnie, może w końcu się unormuje
Kaja no to szaleństwo zakupowe zaczynacie hehehe
Ja zamówiłam prezent mężowi, portfel, bo nie ma i zgubił dziś 100 i do mnie pretensje, bo nie ma portfela! Założę się, że użyje go tydzień i znowu będzie wszystko w spodniach trzymać, co za człowiekmychowe lubi tę wiadomość
-
No najwyzsza pora na zakupy mikołajkowe mój ostatnio fan monet i klaser se zamówił
dziewczyny ja padam poprostu!!!!!!!!!Mała tak mi daje ostatnio czadu, że ledwo zyje. Strasznie wariuje. Dopiero usnęła a przez cały dzień 2 razy po 30 min. Bardzo absorbująca jest masakra. Nie ma bata, ze wcześnie uśnie ( -
Zozol, a jakie kupki ma Maksiu, chodzi mi o konsystencje?
Lili robi nawet piec kupek dziennie, ale wszystkie wygladaja jakby to byly bobki owcze. Az mi jej szkoda. Jablko i sliwki nie pomagaja. Moze jej wody podawac?
Ma ktos ten sam problem?? -
Mychowe to my mamy bobki wlasnie po marchewce, daje Lukaszowi wode ale nie pije jakos super, no ale zawsze cos:)
Witam sie!
Musze sie pochwalic ze udalo sie ze spaniem Lukasza. Zasnal 1955 mial 3 pobudki(2320,230 i 530) i wstalismy 8 jak budzik zadzwonil, wiec jestem bardzo zadowolona:)mychowe, agata86 lubią tę wiadomość
-
Beti jak nocka?
Mychowe super postępy u Lili, mi też tak Maks staje jak go mam na kolanach ale przodem do siebie.
Maks robi kupy raz takie twarde plastelinowe a raz takie miękkie. Tylko od jakiegoś czasu mi robi często ciemno zielone wydaje mi się że to po zmianie mleka na 2 bo tam więcej żelaza jest.
A o prezentach ani nie gadajcie, zaś to kombinowanie co komu kupić najgorzej dla teściowej i teściamychowe lubi tę wiadomość
-
mychowe wrote:Dziewczyny, bylam dzis w szoku. Po kapieli zlapalam Lili za lapki do siadu, a ta mi na nogach wstala i tak stalaiec sekund. Patrzyla na mnie a ja na nia i obie w szoku bylysmy
Brawo Lilimychowe lubi tę wiadomość