KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzis na spacerze byłam z kotem ponad 2h spal w koszu otulony szalem i czapka wysadzil jak z procy pod domem myslalam ze zawału dostane leciał pod auto jak głupi hehehehehe tylko kiedy on wlazl jak wózek był w domu ??!!
zozol lubi tę wiadomość
-
Zozol tyle imprez w 2015 ,że aż strach ,a jak mi już z Cannes laki mówią prosto z mostu ,że moje płasko dupie się zaokraglilo i czas coś ,ze sobą zrobić wiec mnie zmotywowaly i od tyg sie próbuje czasowo ciwiczenia wcisnąć
-
Zozol ,a wiesz jak mi sie chce matko prze te 9 miesięcy normalnie sie rozleniwilam ,ale motywacja jest i pytanie czy z kasa na tyle imprez wyrobimy heheheh
Aha co sie na 18 lat kupuje teraz dziewczynie moja chrzesnica ma !!!! -
zozol wrote:Mirka ten środek do ucha dajecie tylko przed basenem czy jak to u was wygląda? My od niedzieli zaczynamy pływanie szkrabów i chcemy też to kupić.
[/UOTE]
tylko przed pływaniem i przy okazji uszko fajnie się czyści bo na drugi dzień cała woskowina wypływazozol lubi tę wiadomość
-
Cholera Lukasz ma taki katar ze ledwie oddycha:/ a ledwie co udaje mi sie odciagnac, co jeszcze mozna bo robilam inhalacje, masc majerankowa, kropilam sola fizjologiczna, lezenie na brzuchu odpada bo zaraz zaczyna chodzic. Masakra wogole nie spalam, wczoraj tez, ledwie dycham, ale najgorzej, bo sie bojeo jego oddychanie:/
-
Beti szkoda Lukaszka nue wiem co ci doradzic jak Pola miala katar to dostalam tez olejek do inhalacji i kropelke na poduszke mialam jej dawac zeby sie jej w nocy lepiej oddychalo
My wczoraj po szczepieniu na wzw mloda maruda byla bo sie jej spac chcialo i plakala ale jak wrocilysmy do domu to sie ładnie bawila.... po kapieli malo mi mleka wypila wiec jak szlam spac to ja dokarmilam chodz w sumie to za bardzo nie chciala i jeszcze jej dziasla dentinoxem posmarowalam chodz usta zaciskala masakrycznie i wiecie co.... tak ja dokarmilam ja tepa dzida ze 2 h pozniej mi sie tak porzygala... cale mleko zwrocila az się przestraszylam i zadzwonilam do przychodni czy to aby moze nie od szczepienia ale babka mowi ze na pewno nie ale jakby co to mam z nia przyjsc.... poki co mloda normalnie radosna gada mleko wypila i spi ale co sie strachu w nocy najadlam to masakra.... glupia jak but jestem
-
Eh masakra, usnał po 6 wstał o 8 i do 9 próbował usnąć, a usnął tylko na moich rękach i tak pospaliśmy do 10. Później już było "lepiej" trochę odciągłam, zakropiłam, pojechałam do apteki kupiłam wode morską i to dało fajny efekt bo i odciągłam i mógł oddychać, także teraz drzemka sobie Ale olejek aromatyczny mówicie, może mam coś w domu. Kurde katar najgorszy! Jeszcze przeczytałam, że Zoja Miriam miała bezdech i same czarne myśli! No nic dziś będziemy ostro walczyć i może w nocy będzie lepiej
A ja śniadanie w końcu mogę zjeść, bo z tych emocji aż nie mogłam usnął jak zwykle to mówie poszaleje w domu i coś porobię
Pipi nic się nie stało, trochę zwymiotowała, zdarza się, chciałaś dobrze A poli nic nie jest więc jest ok ale dobrze, że do przychodni zadzwoniłaś, lepiej wszystkiego się upewnić
dziś przyjdzie pchacz Łukaszkowi, ciekawe, ale chyba jeszcze nie będę rozpakowywać, poczekam do świąt:) No i obym fotelik dostała do końca tygodnia, ciekawe. -
Czesc dziewczyny.
Beatina, mam nadzieje, ze Lukaszek szybko wyzdrowieje. My zakraplalismy woda morska i odciagalismy jak Lili miala katar i dwa dni i jej przeszlo.
My dzisiaj w szpitalu bylismy, bo Lili miala rentgen bioderek i sa w swietnym stanie. Za 6 miesiecy bedzie znowu kontrolowana. No i wazy dokladnie 7300gWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 17:57
aga8787, Bea_tina, aisa, Pipi26, natalinka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj w końcu mieliśmy szczepienie - 3 dawka i WZW razem. Kuba mierzy 70 cm - według nas pomiar zakłamany, bo miał przechyloną pod kątem główkę. Waga w bodziaku i rajstopkach wskazała 7200, ale nogi prawie całe mu dyndały, więc chyba to trochę
niewiarygodne...
I kiepsko zniósł szczepienie, w trakcie 2 kłuć jeszcze nie było tak źle, ale w nocy budził się z płaczem
-
Natalinka nooo super ze śzczepienie z głowy ,a z tymi wagami to różnie bywa u jednego pedoatry jak ważyłam Marcela było przeklamanie dosc spore więc luz ,a one dziwnie mierzą czasami w pierwszej poradni mierzyli do cm ,a teraz w Gdyni mierzą wylko od główki do pupy i koniec jak młody wyprostuje nogi sam to widzialam ze miał ponad 79cm ,ale to tak szybkim okiem bo sie ruszał
-
kurcze Natalia szkoda, że źle zniósł szczepienie, ale najważniejsze, że już masz też za sobą i dopiero szczepienie w 13 miesiącu
A pomiarami się nie przejmuj, choć dziwnie i ważą i mierzą, u mnie to jednak jest profeska ;P
a ja Wam powiem, że zastanawiam się skąd mój kochany synuś bierze tyle energii??!! W nocy średnio pospał, w dzień pobił rekord bo spał 1,5h na dwa razy! A usnął 22:15! czyli 12h aktywności z 1,5 przerwą, a szaleje jakby nie wiem co wziął!! Masakra, a najgorzej, bo wydaje mi się, że zjada mniej niż wcześniej i boję się, że straci na wadze w piątek ide odebrać badania to może Go obadają. No ale dziś muszę przyznać poszalał i nie dał mamuśce wytchnienia! A doszedł pchacz i na razie o pchaniu nie ma mowy, ale za to ten przód to hit! Wspina się i bawi pokrętłami itp.! Super wrzuce później foty, bo szum leci na telefonie:P