KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
głodna raczej nie jest bo pociągnie 2 razy i się odwraca, wierci i w końcu zasypia, myślę że to zęby tylko nic u góry nie widać a na dole już są.
Dziś chyba dam jej czopek.
Iza mam nadzieję że Maksiu całe noce będzie Ci przesypiał żebyś wyspana do pracy chodziła
A ważyłam Hanię w sobotę samą na wadze i miała 7400gWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 14:33
zozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
A ja chciałam się pochwalić że Maks nauczył się robić papa żeby nie było powtórzył dziś 3 razy tacie jak wychodził z domu, ostatni raz przed chwilą
mychowe, aga8787, aisa lubią tę wiadomość
-
Zozol powodzenia w "pierwszym"dniu pracy;-) U nas dzisiaj byli tesciowie,wujek i ciocia Antos już zaczął dostawać paczki na mikołaja ale frajda!!! A on był dziś taki kochany i grzeczny chyba ten nutramigenu działa i pomaga oby noc była taka fajna, spokojnych nocek mamusie....
Bea_tina, agata86, aga8787, aisa, zozol lubią tę wiadomość
-
Zozol, powodzenia z powrotem do pracy, aby Maksio dbrze to zniosl tez:) w ogole wszyscy zebyscie dali rade:)
Ja jutro mam spotkanie z menadzerka, az mi sie nie chce myslec o powrocie, niecale dwa miesiace mi zostaly
U nas pobudka tylko o 7 rano, mleczko i spanie do 10. Uwielbiam jej spanie
Ale dzis byla marudna w ciagu dnia. Za to maz ja wzial na dwugodzinny spacer i zdazylam pranie powiesic, obiad zrobic na dwa dni i caly dom odkurzyc i podlogi pomyc
Maz ma urlop ponad tydzien hurra:)Bea_tina, aga8787, aisa, zozol lubią tę wiadomość
-
Eh nie mialam czasu ani weny pisac wczoraj;) to witam sie grudniowo!
Buziaki dla Kacperka na 8 miesiecy
Iza kciukam za dzisiejszy dzien, oby byl udany!
Aga wspolczuje nocki:/ oby dzis bylo lepiej!
Ja wczoraj nocka ok. Ale z zasypianiem u nas lipa w sobote 21:30 wczoraj 23! A wstal o 8 i wcale duzo nie spal, skad on bierze energie, nie mam pojecia, tym bardziej ze jest aktualnie mega aktywny, bo lata po calym domu! No ale coz, jutto i tak wstajemy o 8 z budzikiem;)
Bylismy na spacerze, musze przyznac robi sie coraz zimniej:/ trzeba wyjac zimowe kubraki, bo jesienne juz za zimne, a Lukasz u rany tak, ze sie ledwie rusza hehe, ale nie narzeka:)
Kurde i cos spac nie moge:/
Ale i tak zycze milego dnia!zozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
Iza udanego powrotu do pracy:)
Buziaczki dla Kacperka
Beata u nas Pola tez padla dopiero po 23 ! a pobudka o 8 dzis dziadkowie wracaja to ja sprobuje przestawic na spanie o 20.... zobaczymy co mi z tego wyjdzie
Kurde obrone mam 7 a kij umiem tydzien nauki przede mna
Milego dniazozol lubi tę wiadomość
-
Hej
Iza powodzenia w pracy
Pysia super że mleczko służy
Buziaki dla Kacperka :*
Ja myślałam że gorzej juz być nie może, ale niestety było nie spała do 4 co zasneła to po 5 min płacz od 4 do 7 spała z pobudkami co godzinę i teraz zasneła ciekawe na jak długo, o co chodzi ?zozol lubi tę wiadomość
-
Aga to faktycznie mialas ciekawa noc:/ oby teraz bylo tylko lepiej m9ze zabki mala bolaly ze tak nie spala ? Na pocieszenie ja tez mialam kiepska noc i najchetniej bym spac poszla... probowalam Pole uspic bo tak oczka tarla a ona mleczko wypila i sie rozgadala i grandzi na lozku skad to ma tylr poweru ?
-
Marcel spi ,a ja oganiam obiad i dom ,a noc unas aby takich bylo wiecej Spokojna bez wstawania jupiiii 1 raz spał bez jeczenia i szukania tego smoka masakra ja sie dzis wyspalam dzieki Bogu
Pipi26, aisa, aga8787, pysia13, lineczka lubią tę wiadomość
-
Najlepszego dla Kacperka :*
Iza, powodzenia w pracy!
Kaja, oby więcej takich nocy!
U nas noc trochę gorsza niż poprzednie dwie bo od 20 do 8 było 7 pobudek, na szczęście tylko cyc i spanie. Dwie jeszcze przed tym jak się spać położyłam więc nie było biedy.zozol lubi tę wiadomość
-
U nas nocka też fatalna ale za to przyszła mi dzisiaj paczka. Pisałam Wam kiedyś że zakochalam się w rzeczach z la millou no i zamówiłam pościel, butki i czapeczke są świetne także jestem zadowolona
Jutro przychodzi paczka z nexta z ciuszkami i zostanie jeszcze tylko krzesełko do karmienia kupić i będzie wszystkoaga8787, aisa, Bea_tina, zozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
hehe kaja spoko jestem, ale nie mam co pisać no mam, ale mam ograniczony czas
Natalia dobrze, że się odezwałaś Napisz co u Ciebie i Kubusia?
Iza i jak?? Czekam jak na szpilkach na wieści!!
My nocka ok, ale pobudka o 10, więc dziś też buszujemy do niewiadomo której:P ale jutro badania na 8 więc trzeba będzie wstawać
Ale jestem zła! dostaliśmy fotelik i jest SUPER!! Ale źle opakowali i mamy dwie dzurki w materiale!! Napisałam do sprzedawcy i ciekawe co teraz, bo ani używać ani nic, bo cholera wie:/