KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś w nocy była masakra po 23, w końcu dostał przeciwbólowe i spał do 3,30 dostał cyca i potem cyc nad ranem ale nie pamiętam o której. Więc źle nie było. Ale spał ze mną w łóżku.
A humor miał dziś lepszy za to ja czuję się fatalnie zaś katar, kicham jak głupia i trochę gardło zaś boli. No i czuję się taka rozbita. Myślałam że jak m wróci z pracy to przejmie małego a ja trochę odpocznę no ale m wrócił zjadł obiad i poszedł się zdrzemnąc A jak kichałam po 15 razy za jednym razem przy małym to się zapytał czy przypadkiem małego nie zarażę. No ręce opadają!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 19:26
-
Kurcze Iza oby przeziębienie szybko minęło, dopiero jedno skończyłaś Tym bardziej, że od poniedziałku sama wiesz co! Ja to na samą myśl mam gęsią skórkę!
A skąd ja to znam, czasami po całym dniu padam na morde, a Damian zamiast zająć się małym to ma milion rzeczy do zrobienia:/ mimo, że mu Go daję, to 5 min i wraca do mnie, bo on musi iść bo tyle do zrobienia ma!! Faceci faktycznie są z kosmosu, 0 wyobraźni o czymkolwiek:/ a jak się nie powie jak tumanowi to "ja nie wiedziałem". MA-SA-KRA!!!
Np. teraz Łukasz wariuje, no i Damian zamiast iść spać, to zajmuje Łukaszowi puzzle i śpi! A Łukasz chce się bawić z tata, to ten dupa, ale skoro król nie śpi tam gdzie na to miejsce, to mam to w dupie, ja mam przerwę, a tenniech się zdecyduje co robi, bo też mam go już dość dziś(męża). -
Beata Szasza ale wam chlopaki fajnie rozrabiaja ... super normalnie gratuluje
U nas noc taka se cos mi mloda o 5 kryzys ma i sie wierci strasznie i steka i oczywiscie z nami spala bo ochraniacze nie przyszly ale sie dzis wkurzylam i pozyczylam 1 ochraniach a drugi bok kocami oblozylam i mloda dzis do lozeczka sprobuje wlozyc koniec dobrego a moja mloda jeszcze nie spi bo i po co... masakra
My sie dzis z mężem wyrwalismy i mala babci zostawilismy i pojechaliśmy w koncu na sushi najadlam sie za wszystkie czasy. Fajnie sie bylo wyrwac w koncu !
Co do facetow to oni na bank sa z innej planety i kompletnie nic nie kupują no ale co zrobić ?Bea_tina, mychowe, zozol, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie nocno pora:) u nas dwie pobudki poprzedniej nocy, ale bylo spokojnie, bo maz na urlopie i mi Lili w nocy karmi, ja sciagam mleko i wszyscy dalej idziemy spac:)
Gratulacje dla Fifika i Lukaszka, chlopcy pierwsza klasa!
U mnie spokojny dzien, duzo spacerow i zauwazylam, ze jak jest duzo spacerow, to Lili pogodniejsza pod wieczor i tak jakby lepiej zasypia na noc.. bo w tygodniu to byla masakra, godzine probowala zasnac, az w koncu musialam policzyc do 10, wzielam ja posadzilam w krzeselku bumbo kolo mnie w kuchni i patrzyla jak zmywam naczynia A pozniej poszla spac jak tata wrocil
Moj maz juz duzo razy z Lili zostawal sam, na najdluzej to na piec godzin, wiec juz wyszkolony pierwsza klasa
Milej niedzieli wszystkim zyczymyagata86, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek u nas Pola zasnela wczoraj kolo 22.30 ! Przenioslam ja do lozeczka i o 3 mleczko i wstala 7.30.. obudzilo mnie jej gadanie w nocy sie troche krecila wiec musialam a to pomiziac a to dac smoka ale najważniejsze ze spala u siebie i mogl sie rozwalic w koncu na lozku
Wczoraj Pola dopelzala do stojaka na wino i prawie sobie winko wyciagnela butelke w ręce miala do polowy wyciagnieta
Milej niedzieliagata86, aisa, Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Hello u nas noc standard czyli 7 miesiąc ryk i noszenie plus teraz ta wysypka co 3 h smarowanie kremem ,aby mu ulżyć i aby nie płakał masakra jakaś teraz z dietą cofnelam się do 5 miesiąca ,aby skóra zaczęła reagować jutro jadę do alergolog prywatnie nie czekam do piątku ,a w piątek jak pojade to kontrolnie !!!!!
-
Kaja współczuję tych nocek no i jeszcze ta wysypka! Biedny Marczello Oby alergolog szybko pomógł.
U nas nocka ok, jedno karmienie o 3,30 noszenie po 4 żeby uśpić i pobudka o 6,30.
Mychowe mój mąż też się potrafi świetnie zająć małym ale jak zostaje z nim sam a jak jestem w domu to już zajmowanie raczej spada na mnie. No ale od jutro będzie z nim codziennie 5 godzin sam hehe, a ja będę odpoczywać w pracy
Beata jeżeli chodzi o gryzienie to zdarzyło się że i przez nakładkę poczułam ząbki ale na szczęscie tylko kilka razy mnie próbował ugryźć :)No i wiadomo przez nakładki to to nie boli aż tak, bardziej takie ściśnięcie to było.mychowe lubi tę wiadomość
-
Pipi muszę się przyznać że jakoś nigdy nie miałam okazji jeść sushi, muszę w końcu spróbować. Super że udało wam się wyjść z mężem tylko we dwoje Pewnie było miło.
My idziemy 14 grudnia na kabaret, mam nadzieje że młody będzie smacznie spał i babcia nie będzie musiała interweniowaćPipi26, aisa lubią tę wiadomość
-
A tak a'propo sushi to my wczoraj z mężem zamówiliśmy sobie chińszczyznę do domu hehehe (ale takie średnie to było no i miałam nadzieję że dostaniemy to w takich kubeczkach jak na filmach a dostaliśmy w zwykłych plastikach i bez patyczków eh)
-
Hej
u nas kolejna kiepska noc pobudki z płaczem co godzinę, ani jednej dłuższej drzemki
Mój maż jest z małą jak idę się kąpać a tak to chwilę się bawi jak jest grzeczna. Oby pediatra dobrała nam jakoś mleko to będę miała możliwość żeby wyjść z domu.
Łukaszek i Filip super chłopaki
-
Aga wspolczuje nocki oby pediatra dobral wam mleko i bylo wszystko ok:)
Zozol polecam spróbować. ... ja pierwsze sushi jadlam nad zlewem w kuchni 2 razie jakbym chciala wypluc albo rzygac a posmakowalo i teraz to moje malr uzaleznieniezozol, aga8787, aisa lubią tę wiadomość
-
Kurde Aga u was też te nocki cały czas nieciekawe, może jest głodna? Jak byś spróbowała jej dać ok 22 mleka z kaszką? może by trochę dłużej pospała. Sama nie wiem co CI mogę poradzić. U nas trochę to pomaga i śpi jakieś 3-4 godziny. (gdzie te czasy jak spał 6!!!??)
aga8787 lubi tę wiadomość