KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laski u nas Inka od tygodnia podnosi się na czworaki i w tej pozycji buja się do przodu, gaduła się straszna z niej zrobiła, latarek powoli przechodzi, zębów dalej brak
Kaja, zozol, aga8787, Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja o kurde to nieżle go urządziłaś. A czym przyprawiałaś?
Ja dziś chciałam dać Maksiowi kawałeczek mandarynki ale polizał otrzepał się i wypluł
Mychowe mnie właśnie dzisiaj ugryzł swoimi dwoma kasownikami jak mu dziąsełka na górze smarowałam Oj boli!mychowe lubi tę wiadomość
-
Łukaszek jakie postepy robi , brawo dla niego
Kaja o kurcze, mam nadzieje ze wysypka Marcelkowi zejdzie i nic mu nie bedzie:)
Polcia 2 dni temu miala zly dzien i caly czas buczala i raczki a odlozyc ja na puzzle to ryk jak nie wiem, na szczescie od 2 dni zlote dziecko, tylko usypialam ja o 20 i juz spala i jakos sie rozbudzila i teraz buszuje z tata i dziadkami, za chwile zrobie 2 podejscie usypiania
a tak wogole przenioslam jej to drewniane lozeczko do nas ale nie mialam ochraniaczy to maz zamowil na allegro jakies takie gdzie czas oczekiwania wynosil jak najkrocej 3 dni i co i dupa jeszcze nie przyszly i mala z nami w lozku od 3 dni boje sie ze sie przyzwyczai kurde musze cos jutro wymyslec bo bez ochraniaczy lipa jak ja polozylam spac to spala ze 3 godz a potem sie zaczelam wiercic i bach glowa w szczebelki i ryk ...ehhhh:/ -
I po tak pięknym dni usypiałam Łukasza 1,5h!! Matko, ja nie wiem skąd on ma tyle siły!!
W nerwach dałam Go do łóżeczka i wyszłam ochłonąć. Wróciłam i zasnął!! Nosz! Musze ochłonąć, tyle to jeszcze nie usypiał!
Iza właśnie miałam pytać o karmienie z ząbkami czyli może doczekam się kiedyś takiego skasowania hehe
Pipi może rob jak ja usypiaj w łóżku, ale przenieś do łóżeczka? Bo może faktycznie się nauczyć i może być bieda. A ochraniacze zaraz przyjdą a uwierz jak będzie raczkować, to będzie testowanie wszelkich nawierzchni, a głowa jest najlepszym narządem do tego! Mnie już uderzanie o cos nie rusza chyba ze w kant bo wtedy ryk
Normalnie padam na twarz, ale Hobbita trza obczaic chyba 10 razPipi26, zozol lubią tę wiadomość
-
A dla reszty rodziny nic nie kupujemy bilo wigilię spędzamy sami w domu pierwszy raz, więc prezenty tylko dla siebie nawzajem, Inki i dla dzieciaków sióstr bo to jeszcze maluchy więc trzeba im trochę frajdy zrobić
A ja jutro pierwszy raz z domusama wychodzę do kinaBea_tina, mychowe, zozol lubią tę wiadomość
-
Mirka my tez będziemy pierwsza wigilie sami i tu mam pytanie, bo pierwszy raz będę robić kolacje sama i szczerze, to nie wiem co mam zrobić w sensie oprócz barszczu z uszkami, kapusty z grzybami, ryby i ciast, bo zawsze na gotowe przychodziłam, a tu zrobić samemu to nawet nie wiem co
Zazdroszcze wyjścia do kina! Jak mi tego brakuje chciałabym isc na Hobbita w styczniu, no ale z Łukaszem to nie wiem jak -
Beatina, szkoda, ze nie mozemy sobie podrzucic dzieciaczkow na dwie, trzy godziny, wtedy bym wziela Lukaszka i bys sobie do kina poszla
Moze by pokazal Lili pozycje do raczkowania, bo ona to pompki robi, raczki ladnie prostuje, tylko te nozki jeszcze nie umieja.. ale co tam, nauczy sie pewnie. Niektore dzieci w ogole nie potrafia sie obracac i raczkowac..
Aa, zapomnialam Wam napisac. Dostalam dzis @, czyli ciazy nie ma. Ale mielismy sprawdzian czy jestesmy gotowi i mysle, ze tak.. i jeszcze maz mowi, zeby do marca nam sie udalo, to kolejne swieta w przyszlym roku bym nie pracowala.. hehe jaki powod.. szkoda, ze on nie moze urodzic nastepnym razemBea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Beatina gratulacje dla Łukasza a i ja też fanka Hobbita ale mąż już mnie wysyła na premierę w grudniu;-) Miłego dnia ( a moje dziecko przyzwyczaiło się do nutramigenu więc jest ok zobaczymy czy pomoże...)
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Hej
U nas noc kiepska, płakała wierciła się. Wczoraj dostałam paczkę z bobovity (pierwszą)
Mychowe to trzymam kciuki żeby szybko się udało
Pysia dobrze że zaakceptował to mleko oby pomogło
Kaja biedny Marcelek mam nadzieję że szybko mu przejdziemychowe lubi tę wiadomość
-
Hejo!
U nas masakra! Łukasz spał bardzo źle, uspokoił się dopiero u nas. Ale zrobił niespodziankę! Pobudka o 3 z kupą! No i szaleństwo w łóżku do 4 no i wstał o 9:45 więc zasypiamy znowu o 22-24:/ masakra
Ale humorek ma super, bawi się sam, znaczy lata po całym mieszkaniu i się tylko wspina.
Kaja spokojnie zaraz mu przejdzie, a następnym razem będziesz uważac
Pysia zazdroszczę!!! No ale z przyssawka nie mam jak iść Może kiedyś -
Mychowe, szkoda że @ jednak przyszła. Trzymam kciuki żeby się szybko udało. Wolne mieć na kolejne święta - kolejny argument za
U mnie szła @ ale jednak nie doszła. Były 2 dni delikatnych plamień i koniec. Czyli cykl poporodowy wciąż trwa.
Beatina, ale się Łukasz rozpędził w swych podbojach, gratulacje
Kaja, wysypka na pewno zaraz przejdzie. Pochwal się co kupiłaś
Pysia, fajnie że mleko podpasowało Młodemu.
U nas noc fajna. Od 20 do 7 były 3 pobudki. Zauważyłam, że u nas co druga noc jest dobra. Dziwne to.
Jaś chyba nie będzie wcale pełzał. Od kilku dni staje na czworaka, ale szybko zaraz dupcik opadamychowe, pysia13 lubią tę wiadomość