KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka,jestem. W pracy spoko, roboty kupa więc nie miałam czasu myśleć o bobasie. Musiałam sobie wszystko poprzypominać i pewnie jeszcze mi to zajmie kilka dni.
Nie spałam już od 5 bo Maks obudził się na jedzenie a budzik miałam nastawiony na 5,35 więc już nie miałam jak się zdrzemnąć. Jutro pośpię dłużej bo włosów nie będę myć hi (o ile Maks pozwoli) Rano Maksiu normalnie jakby czuł że coś jest nie tak, jęczał mężowi w łóżku, mimo że co chwilę mu się pokazałam w sypiali to jak tylko wyszłam za drzwi był ryk albo jęczenie a nigdy tak nie robił. Ale potem już dzień z mężem mieli fajny, był grzeczniutki udało się mu go uśpić tylko kaszki z mlekiem zjadł tylko 50 ml U rodziców też aniołeczek nawet dziadka dziś tolerował Ładnie jadł ale jak przyjechałam z pracy to cyca nie chciał dopiero o 16 zjadł.
W domu trochę marudził jak wróciliśmy, tzn chciał być cały czas u mnie na rękach, więc gotowaliśmy obiad razem
Mamy problem z dopajaniem bo niekapek pomyłka, a ten "krzywy" kubek mu pasuje ale berze do buzi wodę i ją wypluwa zamiast połykać, a jak już coś połknie to się wielce krztusi.
Beti dupiato wyszło z tym fotelikiem, mam nadzieję że Ci to wymienią bez problemu.
Mychowe kurcze nie chce straszyć ale dwa miesiące zlecą jak z bicza, szczególnie grudzień szybko przeleci bo to święta, sylwester, przygotowania, ani sie obejrzysz i będzie luty niestety.
Buziaczki dla Kacperka :* Pati daj znać że wszystko ok u Was.
Kaja więcej takich nocek życzęBea_tina, aga8787, aisa, Kaja, mychowe lubią tę wiadomość
-
Beata lipa troche z tym fotelikiem powinni ci go wymienić
Iza fajnie ze powrot do pracy przebiegł w miare spokojnie. Jeszcze pare dni i sie przyzwyczaicie i ty i Maksiu
A u mnie dziadki pojechaly i Pola o 20 zaanela... no nie moglam uwierzyc zobaczymy jak dlugo pospi
Spokojnej nockiaisa lubi tę wiadomość
-
No zla jestem o ten fotelik jak cholera, bo zalezy mi na czasie no i ciekawe co sprzedawca zaproponuje, z drugiej strony dobrze ze to zauwazylam, bo nawet nie robilam dokladnego badania;)
No a Lukasz uznal, ze koniec spania, takze buszujemy, ciekawe do ktorej dzis, masakra, a taka jakas zmeczona jestem... no ale coz.
Iza dobrze ze dzien udany, oby z kazdym kolejnym bulo lepiej!! A jak sie sprawil mezulo?? -
hejka kobietki:-)
malo mnie tu bo brakuje czasu wróciłam trochę do pracy i nie mam czasu tzn próbuje na nowo wszystko zorganizować. Oluś robi duuuże postęoy dzień w dzień można powiedzieć ale ząbków brak także szxzerbolek jest
beatina współczuje z tym forelikiem oech jak cholera! my jeszcze nie mamy nowego fotelika a trzeba pomyśleć czym się sugerowałaś wybuerając swój? -
Hej
My po szczepieniu, Hania już w poczekalni płakała 3 dzieci przed nami lekarka się spóźniła, mała śpiąca no i szczepienie dramat mimo że tylko 1 a zawsze 3 to było najgorsze strasznie płakała.
No a co do uczulenia to lekarka powiedziała że to na pewno nie po bebilonie no ciekawe.... Kazała smarować emolium i tyle ;/
Iza fajnie że Maksiu grzeczny był i Tobie w pracy czas szybko minął z dnia na dzień będzie lepiej -
Hey hey wychwalilam noc zeszła aaaaaaaaaaaaaaa masakra
Aga ja prócz emoliantow daje fenistil 2 krople na dobę i pomogło ,a do alergologa jedziemy w piatek Marcel juz czystyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:57
Bea_tina, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Kaja dzięki za info dobrze że Marcelkowi znikło
Beti a fotelik przyszedł kurierem? bo ja właśnie czytałam że trzeba przy kurierze sprawdzać paczkę i kurier ma obowiązek poczekać nawet 10 min ciekawe który jak oni podpis i uciekają ;/
Hania waży 7100 i ma 69 cm od 30 września nie urosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 12:48
-
hejo u nas nocka ok, pobudka o 8 na badania, no i tez nie tylo zle, chwilke zaplakal i zaraz się smial:)
Aga tak kurierem, ale to się tyczy tez jeśli uszkodzenie nie powstalo w transporcie bo ksrton jest caly, ewidentnie to ich wina. kurde tos mnie zmartwila -
Ufff sprzedawca chcial mi przeslac 35 zl albo wysle nowa sztuke, takze wiadome bedzie nowy:-) ale szczescie, oby ten drugi byl juz ok! No ale sie uspokoilam, bo sie zaczelam stresowac;)
Kurde Lukasz nie jadl marchewki a bobek w pieluszce! To ja juz niewiem o co chodzi, a dzis jeszcze mu dalam jarzynowa bo kolejna probe ognia robie, jeee ja to mam wyczucie jak fiks!!
No nic, przydaloby sie go uspic, a ten broi w najlepsze, moze zaraz padnie:-) aa no i katar mu sie przypaletal:/ -
Beata mąż sprawuje się dobrze z dnia na dzień coraz lepiej bo wczoraj z listy którą mu zrobiłam co ma zrobić zrobił tylko tyle że pościelił łóżko a dziś już wszystko oprócz umycia ząbków małemu
Aga a może ostatnio ją źle zmierzyli i dlatego taka sama długość wyszła. Współczuję małej dzisiejszych przeżyć, biedna
U nas nocki nawet ok ostatnio dziś obudził się na mleczko o 2 a potem pobudka o 5! dostał cyca powiercił się i zasnął przed 6, jak ja musiałam wstawać, ale przynajmniej tatuś mógł pospać trochę W dzień aniołeczek i z tatą i u babciBea_tina, aisa, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Hello mamuski o 17
Beti zaszalalam dzis na zakupach znów kupilam kocyk Marcelowi do wozka taki ciepły bo nie miał iiiiii zabawke plus książkę stary mnie zabije ,a chodziki pchacz dzis juz przyszedłzozol lubi tę wiadomość
-
Aga edtyowalas i nie widzialam dopisku wagowo wzrostowego:-) nie przejmuj sie, Lukasz co potrafil rosnac pare centymetrow na miesiac ostatnio mial chyba po miesiacu 1 cm do przodu. Takze tez sie zmartwilam, ale babka pielegniarka skwitowala to tak, ze dzieciecy wzrost mozna dopiero dokladnie okreslic jak dziecko stoi to mierzenie na ciele to dupa a niemierzenie;) takze spoko luz blus:-)
Jejku jak mi sie dzis nudzi, znaczy Lukasz niedaje mi wytchnienia alejakas taka jestem zmeczono-znudzona. Maz ma milion rzeczy do zrobieniaa ja siedze sama jakten kolek i nawet niemam siedo kogo odezwac, a na forum nikpgo:( chyba mnie jezienna depresja dopada:/aga8787 lubi tę wiadomość
-
Beata ja tez sama jak kolek siedze wlasnie ze szczepienia wzw wrocilam mala plakala i marudna byla bo spiaca za to teraz wariuje na lozku i gada wazy 8.700 i 73 cm.
Aga moja Pole tez tak kiedya zmiezyli ze wyszlo że nic nie urosla a jak lekarza zapytalam to powiedzial ze tak czasem jeat bo się dzieci mierzy tak pobieznie i jakby jej wszystkie zgiecia wyprostowac to by na bank pare cm wiecej wyszlo takze luzik -
Aaa wkoncu mi dzis ochraniacz przyszedł
A i lekarz powiedziaal ze widzi ze malej jedynki gorne ida i jakby maruda byla to pewnie przez to:/
Kaja to poszalalas a mężem sie nie przejmuj oni nie rozumieja ze sie nie da nue kupic czasem:Daga8787, aisa, zozol, Kaja, lineczka lubią tę wiadomość
-
Witajcie, u nas urlop z mezem jezdzimy na wycieczki, tylko zimno sie zrobilo, co prawda nie tak jak w Polsce, ale ze 3,4 stopnie sa...
Lili sie budzi miedzy 6 a 7, maz ja karmi,ja sciagam mleko i idziemy wszyscy dalej spac, wiec jest super
Bylam w pracym powrot pod koniec stycznia na pol etatu i sie dostosuja do zmian z mezem, zebysmy mogli sie zmieniac, wiec swietnie..
Tylko chcialabym zapomniec do konca stycznia o tym
Beatina, dobrze, ze z fotelikiem sie wyjasnilo.
Pipi, gratulacje dla Poli, piekna ma wage
Zozol, fajnie, ze powrot do pracy sie udalWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 18:20
aga8787, Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Mirka ten środek do ucha dajecie tylko przed basenem czy jak to u was wygląda? My od niedzieli zaczynamy pływanie szkrabów i chcemy też to kupić.
Mychowe fajnie z tą pracą będziesz miała no i super że Ci tak na rękę pójdą. A z tym rannym spaniem do pozazdroszczenia
Pipi no rzeczywiście waga fajna Powodzenia przy ząbkach!
Kaja babki czasem muszą poszaleć i tyle, a poza tym to dla synka kupowałaś nie dla siebie :p
Muszę przyznać że mąż jest zachwycony póki co zajmowaniem się małym, i stwierdził że im dłużej z nim przebywa to bardziej tęskni jak go nie widzi. Dziś młody spał od 17-18,15!! i jak mąż wrócił z pracy to sobie spał, mój m był zawiedziony. Poszedł do sypialni i otworzył drzwi żeby szybciej się obudził jak będzie słyszał nasze głosy, ale mamuśka je zamknęła spowrotem
Pipi26, Kaja, mychowe lubią tę wiadomość