KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Pipi trzymam kciuki za obronę, fajnie że noc ok Śnieg gdzie w Katowicach nie ma
Beti a może macie za ciepło tam gdzie Łukaszek śpi ?
U nas noc średnia.
Hania wstaje w łóżeczku na nogi i jak tylko ma czego się złapać to wstaje ale raczkować nie raczkuje. Wczoraj byliśmy na imieninach to leżała na podłodze to do tyłu się przesuwała całkiem szybko -
Aga w Siemianowicach tak minimalnie snieg przypruszyl
Fajnie ze Hania juz wstaje
Niunia moja tez zabkuje ale tak bardzo tragicznie nie jest. W nocy troche marudzi ale dzis jej dalam ibufen i ładnie spała az sie wyspalamaga8787, niunia lubią tę wiadomość
-
Hallloooooo dziewczyny u nas zimno i małej się średnio podobają spacery ostatnio. U nas ze spaniem słabo, ciągle tylko zabawa normalnie niezniszczalna jest.
WAŻNE Mamutki, załatwiała któraś z was becikowe? Mnie przerażają tony papierów Może któraś coś podpowie? Szczególnie jeśli chodzi o prowadzenie działalnoścci gospodarczej przez męża? Z góry dzięki :)Pozdrawiam -
buziak fla Hani:-)
My dzis ciekawy dzien. U lekarza z badaniami wszystko ok, zelaza juz nie trzeba dawac, ale gardelko zaczerwienione przez katar. A najgorzej bo Lukasz malo co dzis je, a spanie to masakra. Spal od 9 30 min!! Przez katar, bo jak chodzi to spoko a jak sie polozy na plecach to zaraz mu to splywa i kaszle jak wsciekly:/ szkoda mi go, bozachowuje sie normalnie, ale to spanie to masakra, a na brzuchu nie bo zaraz sie budzi i chodzi i koniec spania:(aga8787 lubi tę wiadomość
-
Beatina u nas też się zmieniło że spaniem w dzien a dzisiaj widzę noc czarno bo właśnie zasnął jeszcze tak późno nigdy nie spał...
Z tym katarem walczyliśmy w tamtym tygodniu i trwał 7 dni a najbardziej pomógł katarek do odciagania
Pati gdzie jesteś?
Zozol jak w pracy? No i jak mały sobie radzi bez mamy? -
Witajcie. Sto lat dla Hani na 7 miesiecy
I spoznione zyczenia dla Emilki, co wczoraj siedem skonczyla.
U nas noc ok. Pobudka po 5, pozniej spanie do 9.30. Lili mnie obudzila, bo wkladala mi swojego smoczka do mojej buzi i powiedziala drugi dzien rano "tcesc"
A i musze sie pochwalic, Lili zanurkowala dzis w basenie i nauczyla sie pic ze slomki wode jej daje po posilku i z kubeczka nie wychodzilo, wiec gdzies wyczytalam, ze ze slomki moze pojsc i udalo sieaga8787, Pipi26, zozol, aisa, Bea_tina lubią tę wiadomość
-
Buziaki dla Hani
Pipi trzymam kciuki za obronę, będzie dobrze!
U nas Maks od początku zasypia z pieluszką, nieraz się wierci kręci obraca na wszystkie strony a dostanie pieluszkę to od razu się w nią wtula. Mój bratanek ma za taką płaską przytulankę mówi na nią Pupu i przez dwa lata się bez niej nie ruszał, bez niej nie było spania i był wielki ryk.
Mychowe ja swoją magisterkę oblewałam 9 lat temu
No forum cichnie niestety, każda ma swoje sprawy i potem tak to wygląda.
Lineczka i Aga super że dzieciaki już wstają, u nas na razie wstaje jak mu dam ręce żeby się mógł wesprzeć ale przy rzeczach typu łóżeczko, krzesełko jeszcze nie.
Ja ostatnio posadziłam Maksa na macie i byłam w szoku ze sobie tak siedział i siedział i bawił się i się nie przewracał. No ale sam jeszcze nie siada więc raczej go tak nie sadzam za bardzo.
Niunia napisz coś więcej co u was się dzieje, Maksiu ma już dwa zęby i szykujemy się na kolejne tym razem na górze. Ja bym chciała dzidzię 2016-2017
Alicja powodzenia z becikowym ,my oddaliśmy wniosek w tym tygodniu. MASAKRA tyle papierków zusy, skarbówka, umowy, świadectwa pracy, pity srity, kuźwa nawet pasek z wypłatą z kwietnia ode mnie chcieli, no masakra! Mąż tylko latał i coś załatwiał bo ciągle czegoś im jeszcze brakowało.
Każdy urząd chce inne dokumenty więc musisz dopytać co chcą dokładnie u was. A z działalnością nie pomogę niestety.
Beata wspólczuję z tym kaszlem i katarem, biedny Łukaszek, oby szybko mu przeszło.
Pysia w pracy ok, wczoraj akurat się wynudziłam strasznie, dzień się ciągnął jak flaki w oleju, pogoda z dupy i do tego 9 godzin w robocie. Ale tak poza tym to fajnie jest pogadać o czym innym niż o dzieciach, kupkach, obiadkach i laktacji. No i jest wesoło. No fakt że mało jest później czasu dla dziecka bo jeszcze obiad trzeba zrobić a o 19 Maks już śpi ale za to teraz całe dwa dni będzie mój
mychowe, Bea_tina, ALAALICJA, aga8787, magdalena lubią tę wiadomość
-
Do tego tatuś radzi sobie coraz lepiej z organizacją czasu i coraz więcej rzeczy z listy jest zrobionych
Mychowe super postępy u Lili Brawo dla małej
My już przerabialiśmy kubek 360, niekapek teraz doidy. Hmmm masakra. Zostajemy przy dojdy chociaż nadal wypluwa więcej niż połyka ale idzie mu coraz lepiej. Ogólni dwa pierwsze porażka.
Spóźnione buziaki dla Emilki.mychowe, ALAALICJA, aga8787 lubią tę wiadomość
-
Pipi a mały bez mamy radzi sobie dobrze w prawdzie jak wracam to już nie chce mnie wypuścić i mnie normalnie obejmuje rękoma za szyję i musi mnie widzieć cały czas, ale jest w dobrych rękach więc nie narzeka
mychowe lubi tę wiadomość
-
Nic nie robię. Przez dwa tygodnie "przygotowywałam" piersi na to że będę karmić ok 6 rano a potem ok 14,30 i nie mam już teraz z tym problemu. A młody dostaje w tym czasie kaszkę na mleku modyfikowanym, obiadek, czasem deserek albo jogurt albo dopiero je deserek po moim mleku po południu.
mychowe lubi tę wiadomość