KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
alaalicja ja załatwiałam becikowe, ale bez własnej działalności, wiec nie pomoge.
Iza super ze każdy sobie dobrze radzi:) super:P
I brawa dla Lili!!
Łukasz oczywiście pospał 40 min i buszuje, ale kaszel go budził, a katar wcale nie lepszy:/ masakra:/
Ale przed chwila traf, oddałam wanienke(wystawiłam na olx stara), a nowa się wlasnie pelna wody złamała!!! no i łazienka zalana, normalnie traf jak nic:Pniunia, ALAALICJA, mychowe, zozol lubią tę wiadomość
-
Ja nie daje rady ciagle sama z małą pomocy żadnej aż sie odechciewa malutka ładnie raczkuje gada nawet sama wstaje na nogi do popychadełka aż sie boje pomyśleć co będzie jak zacznie chodzić taka jestem zmęczona tym całym macierzyńswem od 5 pobudka i w sumie w dzień śpi dwa razy po pół wasze maleństwa też tak mało śpią??? Dobranoc do jutra
-
zozol-u mnie mała sie ślini jak nie wiem co a zębów brak pewnie wyjda wszystkie na raz to co staramy sie razem ???ja chce min 3lata różnicy boje sie że dostane drupa terrorystke i najlepiej też na kwiecień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 22:19
zozol lubi tę wiadomość
-
My bysmy chcieli jak najszybciej rodzenstwo dla Lili
Ale o tym kuz pisalam chyba.
Zozol, to swietnie, ze nie musisz nawet mleka sciagac w pracy i ze tak fajnie Wam wszystkim sie udalo to ogarnac
A z kubkiem to tez przerabialismy i wiecej sie wylewalo,wiec dzis sprobowalam ze slomka i sie udalo, wiec musimy zakupic maly bidon.
Beatina, to pech z wanienka.. my wkladamy Lili wanienke do duzej wanny, bo ona strasznie mocno chlapie, bym miala zalana podloge.
magdalena, zozol lubią tę wiadomość
-
Mam dość Dziewczyny na prawdę mam już dość, kocham Go nad zycie, ale dziś już opadłam z sił. Dałam Go do łóżecka, a ja muszę odspanąć, bo miałam już ochote dać mu klapsa! Także wolę Go zostawić w bezpiecznym miejscu, odsapnę to dalej będę bawić, bo na spanie to dziś a raczej jutro się zapowiada
Arsenał leków i innych podany, wydaje się lepiej, ale pewnie to chwilowe i jak zaśnie to będzie się budzić z kaszlu
eh, zaglądam do łóżeczka a ten stoi, nosz cholera! Skąd on ma tyle energii??? Wstał o 9 i spał może z 1,5h! Co za dziecko!!!!niunia lubi tę wiadomość
-
Witam sie:-)
Noc, masakra!!! Wieczorne zachowanie to byla cisza przed burza:( poszedl spac o 00:30 a usnal tak ze usnal a nie ze sie wiercil krecil ok 3. Masakra, zasrany katar, bo to wszystko przez niego:( teraz po 9 zjadl i spi, bo tez wymeczony biedaczek, a niech spi, ja moze jeszcze tez pospie bo troche jestem zombi. A wiecie, pomoglo jak go na poduszce polozylam,bo troszke wyzej to mu to splywa moze czy cos. Wiem ze nie powinno siena poduszce, aleskoro pomoglo? A spi oczywiscie z nami w lozu.
Wszystkim dzieciaczkom przesylam buziaczki na Mikolajki:-)
Udanego dnia! -
witajcie mamusie . u nas też łatwo nie jest z wszędobylskim Olusiem wszystko ładnie pięknie jak ktoś jest a tak ryk non stop
coś te nasze dzieciaczki wymagające co do kąpania to u nas polewka z niego jest niesamowita!!! chlapie je piane, wanne wody pełno naokoło tez wkładamy wanienkę do wanny duzej.
z jedzeniem ok wciana wszystko. nie ma zębów nadal i one są winowajcą jego złych humorków nawet zaczęłam dawać przeciwbólowe i wtedy jest o wiele lepiej
u nas też po powrocie częsciowo do pracy wszystko na nowo trzeba organizować. kocham mojego synka nad życie ale cieszę się że wyszłam do ludzi bo już lekkiego świra dostawałam póki co odkładamy decyzje o drugim dziecku jak sobie wszystko poukładamy to może wtedy głownie chodzi o relacje ja-mąż i Olo też jest wymagającym dzieckiem a drugie takie to wariatkowo hi hi
dla wszystkich was mamusie i dzieciaczków prezencików od Mikołaja nawet w formie grzecznych dzieciBea_tina, zozol, mychowe, aga8787, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
Hejka, mnóstwa prezentów dla maluchów
U nas wycieczki mikołajkowe od południa, teraz czekamy na moich rodziców i babcię.
My też wkładamy wanienkę młodego do wanny w łazience bo mieliśmy potop w pokoju.
Niech te ząbki wreszcie wyjdą Waszym dzieciaczkom to może trochę dychniecie!
Beti dawaj fotki Twojego małego mikołaja! Jak ktoś jeszcze ma to też dawać My też robiliśmy dodam wieczorem albo jutro.magdalena, aga8787, ALAALICJA, mychowe lubią tę wiadomość