X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
Odpowiedz

KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Hani :*

aga8787 lubi tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • pysia13 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania buziaki

aga8787 lubi tę wiadomość

relgh3715k4hk35p.png

f2w3kwk46tcteghz.png

Aniołek 6 tydzień - listopad 2018

15.05.2020 Kacper
  • ALAALICJA Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW 100 LAT :) A DLA WSZYSTKICH DZIECIAKÓW UDANEGO MIKOŁAJA :))

niunia, mychowe, aga8787, aisa, magdalena, zozol lubią tę wiadomość

ALAALICJA
    w5wqej28aebvvypb.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alaalicja ja załatwiałam becikowe, ale bez własnej działalności, wiec nie pomoge.

Iza super ze każdy sobie dobrze radzi:) super:P

I brawa dla Lili!!

Łukasz oczywiście pospał 40 min i buszuje, ale kaszel go budził, a katar wcale nie lepszy:/ masakra:/

Ale przed chwila traf, oddałam wanienke(wystawiłam na olx stara), a nowa się wlasnie pelna wody złamała!!! no i łazienka zalana, normalnie traf jak nic:P

niunia, ALAALICJA, mychowe, zozol lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie daje rady ciagle sama z małą pomocy żadnej :-( aż sie odechciewa :-( malutka ładnie raczkuje gada nawet sama wstaje na nogi do popychadełka aż sie boje pomyśleć co będzie jak zacznie chodzić :-) taka jestem zmęczona tym całym macierzyńswem od 5 pobudka i w sumie w dzień śpi dwa razy po pół :-( wasze maleństwa też tak mało śpią??? Dobranoc do jutra :-)

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zozol-u mnie mała sie ślini jak nie wiem co a zębów brak pewnie wyjda wszystkie na raz :-) to co staramy sie razem ???ja chce min 3lata różnicy :-) boje sie że dostane drupa terrorystke :-) i najlepiej też na kwiecień :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 22:19

zozol lubi tę wiadomość

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • mychowe Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My bysmy chcieli jak najszybciej rodzenstwo dla Lili :)
    Ale o tym kuz pisalam chyba.

Zozol, to swietnie, ze nie musisz nawet mleka sciagac w pracy :) i ze tak fajnie Wam wszystkim sie udalo to ogarnac :)
    A z kubkiem to tez przerabialismy i wiecej sie wylewalo,wiec dzis sprobowalam ze slomka i sie udalo, wiec musimy zakupic maly bidon.

Beatina, to pech z wanienka.. my wkladamy Lili wanienke do duzej wanny, bo ona strasznie mocno chlapie, bym miala zalana podloge.

magdalena, zozol lubią tę wiadomość

ex2bkrhmvrp7aszy.png>
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia - witaj! Zdróweczka dla Emilki!
    Ja się chyba na wątek zapiszę z Zozol na malucha w tym przedziale czasowym, ale plany swoje, a życie swoje...

niunia, zozol lubią tę wiadomość

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti - jak to, to pech...
    Jak Łukaszek? Lepiej trochę???

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • natalinka Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pipi - to czekamy na 5!!! Trzymam kciuki oczywiście!!!

201404234670.png

cfc61914ad.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dość :( Dziewczyny na prawdę mam już dość, kocham Go nad zycie, ale dziś już opadłam z sił. Dałam Go do łóżecka, a ja muszę odspanąć, bo miałam już ochote dać mu klapsa! Także wolę Go zostawić w bezpiecznym miejscu, odsapnę to dalej będę bawić, bo na spanie to dziś a raczej jutro się zapowiada :(

Arsenał leków i innych podany, wydaje się lepiej, ale pewnie to chwilowe i jak zaśnie to będzie się budzić z kaszlu :/

eh, zaglądam do łóżeczka a ten stoi, nosz cholera! Skąd on ma tyle energii??? Wstał o 9 i spał może z 1,5h! Co za dziecko!!!!

niunia lubi tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)
    Hania dziękuje za życzenia :*
    Beti współczuje oby dał Ci wreszcie odpocząć
    Ja jeszcze becikowego nie załatwiłam
    Pati odezwij się :)
    a na Mikołaja zycze dzieciom dużżżooooo prezentów :D

magdalena, zozol, mychowe, ALAALICJA lubią tę wiadomość

ug37df9hmgtex3az.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina-mam to samo co ty :-) opadam z sił już nie wiem co mam robić z ta małą diablicą :-( oszaleć można :-(

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie:-)

Noc, masakra!!! Wieczorne zachowanie to byla cisza przed burza:( poszedl spac o 00:30 a usnal tak ze usnal a nie ze sie wiercil krecil ok 3. Masakra, zasrany katar, bo to wszystko przez niego:( teraz po 9 zjadl i spi, bo tez wymeczony biedaczek, a niech spi, ja moze jeszcze tez pospie bo troche jestem zombi. A wiecie, pomoglo jak go na poduszce polozylam,bo troszke wyzej to mu to splywa moze czy cos. Wiem ze nie powinno siena poduszce, aleskoro pomoglo? A spi oczywiscie z nami w lozu.

Wszystkim dzieciaczkom przesylam buziaczki na Mikolajki:-)

Udanego dnia!

1usapiqvs8bdmaac.png
  • magdalena Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie mamusie :-). u nas też łatwo nie jest z wszędobylskim Olusiem wszystko ładnie pięknie jak ktoś jest a tak ryk non stop :(
    coś te nasze dzieciaczki wymagające ;) co do kąpania to u nas polewka z niego jest niesamowita!!! chlapie je piane, wanne wody pełno naokoło tez wkładamy wanienkę do wanny duzej.
    z jedzeniem ok wciana wszystko. nie ma zębów nadal i one są winowajcą jego złych humorków nawet zaczęłam dawać przeciwbólowe i wtedy jest o wiele lepiej :-)
    u nas też po powrocie częsciowo do pracy wszystko na nowo trzeba organizować. kocham mojego synka nad życie ale cieszę się że wyszłam do ludzi bo już lekkiego świra dostawałam :-) póki co odkładamy decyzje o drugim dziecku jak sobie wszystko poukładamy to może wtedy głownie chodzi o relacje ja-mąż ;) i Olo też jest wymagającym dzieckiem a drugie takie to wariatkowo hi hi :-)
    dla wszystkich was mamusie i dzieciaczków prezencików od Mikołaja nawet w formie grzecznych dzieci :-)

Bea_tina, zozol, mychowe, aga8787, ALAALICJA lubią tę wiadomość

dqpri09knl7nzqjn.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, mnóstwa prezentów dla maluchów :)
    U nas wycieczki mikołajkowe od południa, teraz czekamy na moich rodziców i babcię.
    My też wkładamy wanienkę młodego do wanny w łazience bo mieliśmy potop w pokoju.

Niech te ząbki wreszcie wyjdą Waszym dzieciaczkom to może trochę dychniecie!

Beti dawaj fotki Twojego małego mikołaja! Jak ktoś jeszcze ma to też dawać :) My też robiliśmy dodam wieczorem albo jutro.

magdalena, aga8787, ALAALICJA, mychowe lubią tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• zozol Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Mikołaj pierwsza klasa! :) Śnieżynka też :P

Beti a prałaś ten strój? Bo ja wyprałam i jest czerwono różowy hehe

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza prałam, bałam się i wyprałam w 30st i dupa bo broda i białe elementy są lekko zaczerwienione :P No ale strój jest ok :) A czapkę dopiero dziś kupiliśmy, bo wcześniej nie było :P

Maksio słodziak i te ząbki <3

1usapiqvs8bdmaac.png
  • aga8787 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no jakie słodkie mikołajki :)

ug37df9hmgtex3az.png
  • niunia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie wasze chłopaki już duże :-) ile cm maja ????

Kiedy zmieniacie foteliki do auta ????

joweg lubi tę wiadomość

eikt3e3kgdbujljc.png
    ijpbio4pdn6hzzzp.png
‹‹ 719 720 721 722 723 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ