KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Niunia nie wiem ile wzrostu ma Maksiu ale nosi ubrania rozmiar 74, a fotelik będziemy zmieniać dopiero jak mu zacznie głowa wystawać a do tego jeszcze sporo mu brakuje.
Niunia zapodaj jakieś aktualne zdjęcie EmilkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 20:56
niunia lubi tę wiadomość
-
Niunia my tez ubranka nosimy 74, powoli Lukasz wyrasta z niektorych, ale powoli:-)
A fotelik ma przyjsc w poniedzialek;) mam nadzieje ze juz bedzie wszystko ok ibedziemy montowac do wozu:)
Kurde, nie mamy wanienki dzis chyba Lukasz bedzie miec noc brudaska, bonie mam go jak wykapac:/magdalena lubi tę wiadomość
-
ALE ŚLICZNI kurczę że ja nie wpadłam na taki genialny pomysł jak Wy ;( ale dziś go nagrywałam bo czas tak szybko leci i dzieci tak bardzo się zmieniają ale zamówiłam kalendarz na 2015 ze zdjęciami Olusia dumna mamcia.
Bea_tina, niunia, aga8787, mychowe lubią tę wiadomość
-
Beatina-ja kapie małą w normalnej wannie bo z tej plastikowej wyłazi jaki fotelik zamówiłaś??? Bo sie tak zastanawim jaki kupić
Zozol-mojej małej głowa nie wystaje ale co do auta to pisk bo niechce w tym leżeć i w sumie żadko jeździmy autem bo mam cyrk -
Mikolaje prześliczne obydwa
Sammy zdjecia dodaje przez tinypic czy jakos tak
U nas noc masakra co chwila pobudka na mleko i obudzila sie o 6 teraz odsypia z tata a ja siedze i sie ucze a przynajmiej probuje.... czuje ze nic nie umiem. .. no trudno jakoś to musze przezyc... trzymajcie kciuki o 15.30 -
nick nieaktualny
-
Niunia tu masz dokładną instrukcję https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/dodawanie-zdjec,2059.html
Pipi kciuki zaciśnięte. Powodzenia! i kopa w 4 litery na szczęście przesyłam
Beti Fajowe mikołaje! A ten duży ma super buciory hehe. Młody sie bał?Pipi26 lubi tę wiadomość
-
Niunia u nas też jest płacz jak jeździmy samochodem szczególnie w godzinach popołudniowo-wieczornych.
U nas dziś była przerwa w spaniu 1,5 od 2 w nocy. Na szczęście młody leżał sobie w łożeczku i sam się sobą zajmował a ja spałam. Potem go pohuśtałam chwilę na rękach i zasnął. -
Buziaki dla solenizantów :*
My dziś byliśmy na basenie z malym, zaczęliśmy kurs pływania szkrabów. Mały bardzo zadowolony, i chyba był najaktywniejszym szkrabem, nóżki chodziły caly czas, rączki chlapały, super zajęciemagdalena, mychowe lubią tę wiadomość