KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziecie me usnęło o 21 po pół godzinie usypiania. Muszę przyznać, że te ekscesy nocne bardzo się odbiły na moich nerwach Już nie mam takiej cierpliwości(a i tak mam większą niż Damian). Czy mogę się wspomóc jakimś medykamentem, albo meliską przy kp, bo musze się jakoś okiełznać!
Pipi gratulacje!!! właśnie miałam pytać, kiedy kciuki puścić Super!!
U nas lepiej. Łukasz troszeńkę kaszle, wczoraj jeszcze kaszlał jak wściekły, a dziś już super, katarek dalej jest ale nieco mniej, chyba faszerowanie wszystkim się opłaca:P
Ale podawanie wszelkich lekarstw to porażka, wszystko wypluwa, albo zatka buzie językiem i nie da się nic podać! A co gorsza to samo robi teraz przy karmieniu!! Dziewczyny on prawie nic nie je, a ja świruje!!! wydaje mi się, że nawet już mam mniej mleka w piersiach Słoiczków to zje spokojnie z 2-3 łyżeczki, a resztę mu wpycham na chama i trwa to nawet 30 minut!!! Oszaleje, czy taki spadek apetytu jest normalny? -
HEJ KOCHANE MAMY:)MIKOŁAJKOWO I ŚWIĄTECZNIE SIĘ ZROBIŁ
PIĘKNE TE FOTKI WASZYCH DZIECIACZKÓW MIKOŁAJKÓW:)
MOJA MAŁA TEŻ OSTATNIO DIABEŁ WCIELONY, SPAĆ NIE CHCE BUSZUJE DO 24. ŁAPY ODPADAJĄ. W GOŚCIACH ANIOŁEK A MI JUŻ TEŻ NERWY SIADAJĄ:(CIĘŻKO COŚ W DOMU ZROBIĆ BO TAK ABSORBUJĄCA STRASZNIE. ALE JAK ZACZNIE TE SWOJE MAMAMAMAMAMA TO WSZYSTKO PRZECHODZI BO TAKA KOCHANA:)EHHEH ŻYCZCIE MI A JA ŻYCZĘ WAM CIERPLIWOŚCI I TO DUŻ -
Lili dziekuje za zyczenia i zyczy Olusiowi duzo zdrowka.
I wszystkim dzieciaczkom rowniez.
Jakie piekne mikolaje Likaszek i Maksio, swietne fotki:)
Zozol, u nas tez Lili uwielbia chodzic na basen, caly czas rusza rekoma i nogami
Pipi, gratulacje, wreszcie z glowy!
Alicja, swietna sesja swiateczna
A u nas pierwsze wyjscie do knajpki.
Chialam wrzucic filmik, ale na tinypic chyba jest za duzy, bo nie chce sie zaladowac.
Pipi26, Kaja, aga8787, aisa, Bea_tina, zozol, lineczka, natalinka, ALAALICJA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześc dziewczyny.
czytam was ale jakoś nie mam weny do pisania...
Antosiowi idzie górna jedynka już ją widać milimetr do przebicia a tak ciężko ze szok, i jest teraz na etapie TYLKO MAMA nawet nie mogę wózka wyprowadzić na dwór bo odrazu taki płacz ze szok.
Mąż coraz mniej się zajmuje synkiem, wiecej na ten temat szkoda pisać bo czytałam ze wasi też są tacy chętni do opieki ( on pracuje na rodzinę a ja k...leżę w domu i pachnę)
betinka melisę można pić ale mi nic nie pomogła a pytałam się w aptece o coś to powiedziała ze jak karmię piersią to nie ma nic.
oj te Nasze Majowe dzieci wymagające.
miłego dnia.
niunia lubi tę wiadomość
-
Musze Wam powiedzieć, że nadrobiłam zaległości. Na początku nawet robiłam notatki, ale potem czytałam tylko wieczorami w łóżku i notatek już nie robiłam. Kilka rzeczy pamiętam to napisze. Mam nadzieje, że osób nie pokręcę, jak coś to poprawcie.
Aga, jak teściowej zdrowie? Współczuję choroby.
Patulla, gratulacje dostania się na podyplomówkę.
Zozol, spacerówka bardzo fajna.
Mychowe miała dość długo gości, fajnie
Joala, mam nadzieję, że teść już się trochę ogarnął ze swoim zachowaniem a jeśli nie to że choć mąż widzi że to dziwne.
Natalinka, gdzieś mi chyba umknęło. Rehabilitacja wciąż trwa?
Było trochę zdjęć dzieciaczków, super!
Bywały wieczory, że niezły ruch się robił. Sasza, Lineczka przodowały a teraz cisza..
Więcej nie pamiętam bo długo trwało to moje nadrabianie i zbyt mocno rwane było ale nadrobiłamBea_tina, aga8787, zozol, mychowe lubią tę wiadomość
-
Zdrowia dla Jasia i Łukaszka
Aisa - tak nasza rehabilitacja trwa nadal i póki co cudownych efektów w postaci raczkowania nie widać... Kubuś za to coraz bardziej stabilnie siedzi i podnosi się na łokciach. Od jakiegoś czasu podciagany tylko na nogi wstaje i to jest teraz najlepsza pozycja.Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość