KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj, za szybko zlozylam zyczenia, myslalam, ze dzis jest 11:)
U nas pobudka o 2.30, nie wiem skad Lili ja wziela
Asia, bylas wczesniakiem?
U nas tez w nocy wialo.. pogoda nieciekawa ostatnio, ciagle pada..
Milego dnia wszystkimzozol, aisa lubią tę wiadomość
-
Aisa czyli Ty z bliźniaczek jesteś? super No to drobinka byłaś. ja ważyłam 3100 czyli nieżle nadrobiłaś wagą.
Mychowe ja tez myślałam że dziś jest 11 hehe.
Jutro kończy 7 miesięcy.
Szczepienie ok, popłakał tylko przy wkłuciu potem już było ok, Teraz poszedł na drzemkę trochę wcześniej niż zwykle. Waży 8190, jak dla mnie super, już się wagą nie będę przejmować i ma 71 cm.
W przyszłym tygodniu mamy zrobić badanie krwi i moczu, zobaczymy jak mi pójdzie łapanie moczu do kubeczka hehe, a potem kolejna wizyta kontrolna w 9 miesiącu.
Noc u nas była tragiczna, ciągle się budził z płaczem. Dobrze że dziś do roboty nie szłam, bo po takiej nocce to ja dziękuję. Skorzystałam z wolnego i zrobiłam trochę zakupów prezentowych na święta. Jeszcze muszę kupić teściom i szwagrowi tylko.
U nas nie wieje ale za to sypie śnieżek.aisa, Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
U mnie wieje i pada i zimno i pada Maz na spacer wyszedl z Lili, ale mi sie nie chce, bo wieje mocno. W sumie az tak zimno nie jest, pomiedzy 5-7 stopni.
Asia, no tak, blizniaki zazwyczaj szybciej sie rodza, ale malutka bylas bardzo
Ja juz wszystkie prezenty mam:)
Zozol, Maksiu ma niezla wageaisa, zozol lubią tę wiadomość
-
Zozol syrop na uspokojenie zobaczymy dzisiaj spróbuje bo ledwo żyje a mi się budził mały z płączem co 5 minut ale płakał spiac nie budził się i pediara kazała mi go całkowicie wybudzac ale ją zawsze mówiłam do niego głośno a on nic lulalam 5 minut odkladalam i za chwilę to samo... Maksiu ładną waga my nie możemy przekroczyć 8 kg ale ma jeszcze czas;-)
-
A czerwcowki też na zamknietym forum jak kwietniowki w sumie dobrze bo mniej czytania a jakoś zawsze jak wchodzilam to na nasze forum kwietniowe i czerwcowe spoko więcej czasu na nasze będzie;-)
-
witam się
Iza super, że szczepienie przeszło bez problemu, no i Maksio goni wagę elegancko
szkoda mi czerwcówek, też je lubiłam czytać, no ale cóż. Może czas, żebyśmy i my się przeniosły?? Chociaż i tak nas garstka tu została
Łukasz jedzie chyba na jakimś dopalaczu, bo dziś od chwili jak się obudził do aktualnej drzemki jak motorek po całym domu i się wspinać, masakra z tym! Bo ani na sekundę nie można spuścić z oka, a nawet jak Go pilnuję to nie trudno o kolizję
A usnął bo zaczęłam odkurzać i usadziłam go do krzesełka i biedaczek prawie w nim usnął haha, ale to wyglądało!!
AAA w C&A on-line jest mega wyprzedaż ubrań, dobrze ze zarobiłam trochę kaskizozol lubi tę wiadomość
-
U nas po szczepieniu spoko, nie było gorączki ani nic, nawet nie był taki śpiący jak po poprzednich szczepieniach, no i nabił sobie pierwszego guza na kaloryferze, my mamy jeszcze te stare żeberkowe dużego płaczu na szczęście nie było.
Pysia to ciekawa jestem czy syrop pomoże, a jak się nazywa ten syrop? -
zozol, ja w kalendarzu zapisałam sobie pierwszego guza a teraz już dorobił się 3 choć nie ma się czym chwalić! No ale upilnować takiego owsika to normalnie oczy w tyłku i by brakło!
Pysia daj znać jak po syropku, czy coś pomógł
Iza Łukasz po 3 szczepieniu też był bardziej nadpobudliwy niż senny -
Zozol Maksiu super waga. Dobrze ze po szczepieniu wszystko ok
Beata to faktycznie chyba na jakims dopalaczu Lukaszek jedzie moja Pola tez dzis zamiast kolo 10 miec drzemie to padla dopiero po 12 ale spala do 14. 30 wiec calkien dlugo a później drzemki nie miala a teraz juz spi! Dawno tak wcześnie bie zasnela ale pewbie zaraz pobudka bo malutko mleczka wypila
Aisa ale malenstwo z Ciebie bbyo ale w sumie bliźnięta czesto sie wcześniej rodza.Bea_tina, aisa lubią tę wiadomość
-
Beti - dzięki za link, ale wczoraj wieczorem jeszcze wygrałam aukcję, więc zobaczymy co przyjdzie. Kostium używany za 11 zł, ale wypiorę i będzie ok
Zozol - dobrze, że Maksio fajnie nawet zniósł szczepienie, tylko szkoda, że nabił już guza
Ja też chyba jestem za prywatnym forum - trzeba robić miejsce nowym wątkom. Po nich widać jak czas szybko leci...
-
nick nieaktualny