KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok, wypadałoby się w końcu pokazać. Żyjemy, żyjemy. Czytałam Was cały czas, ale jakoś tak napisać nic nie mogłam, a teraz za dużo mi się nazbierało juz żeby każdej coś odpisać.
Kacper juz opuścił grono szczerbatkow i od andrzejek ma ząbka, nie obyło się bez temperatury i marudzenia, z resztą to drugie pozostało. Maruda mała i najchętniej to byłby tylko na rękach. Poza tym nie raczkuje, kręci się w kółko i czoła do tylu i od miesiąca na czworakach staje i buja się, ale nie rusza jeszcze. I na 8 miesięcy jego waga to ok 9700g.
Prywatne forum, w sumie to czemu nie. Ja proponuję grupę na fb, chyba najprościej tam by było. Pytanie tylko, czy dziewczyny nie mające fb zechcą zalozyc tam konto?Pipi26, aisa, Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Maksiu wszystkiego naj, buziaki;-)
Patulla witaj gratulujemy pierwszego zabka i fajnej wagi
U nas nocka lepszą ale jeszcze bez szału także spróbuje jeszcze dzisiaj syropek i wtedy zobaczymy;-)
Miłego dnia mamusieaisa, zozol lubią tę wiadomość
-
Może jak będzies wisiało nad majówkami widmo prywatnego forum to więcej dziewczyn się tu zaraz odezwie Odzywać się póki czas
Patulla, gratulacje z okazji opuszczenia grona szczerbatków
Z tym naszym wcześniactwem to było tak, że mama w tym czasie i tak leżała w szpitalu, chyba z zatruciem ciążowym. Chciała się obrócić na drugi bok a tu chlup, wody odeszły.Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Maksiu buziole dla Ciebie
Pati gratuluje zabka Kacperkowi
U nas noc nie za dobra mloda sie budzila z pierdyliard razy i nie wiem o co jej chodzilo moze to te zeby bo lekarz mowil ze gorne jedynki ida ale ja tam nic nie widze jak szly dolne to wiedzialam i bylo widac a tu nic
Milego dnia mamuski
U nas sloneczko swieci to moze jakis spacerek zapodamyzozol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam się i ja
ostatnie noce znów kiepskie Antoś by cały czas wisiał przy cycu, niekoniecznie pić tylko sobie trzymać. A mnie kręgosłup napieprza bo nie mam pozycji do spania.
aha i mamy 3 ząbek od wczoraj górna lewa jedynka:) ale maruda jest straszny odrazu musi mieć to co chce bo zaraz piszczy i stęka.
miłego dnia mamuśki
Bea_tina, zozol, aisa lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla minionych jubilatów i wszystkiego dobrego dla Maksia:)
Od razu mi lepiej jak się odezwałam do Was z powrotem:)
W sumę to wydaje mi się, że jak na jakimś innym forum trzeba by się zarejestrować to można i na Facebooku się zarejestrować. I zrobiłam pierwszy krok już. Może byc: https://m.facebook.com/groups/779812072072208?ref=bookmarkzozol, mychowe lubią tę wiadomość