KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Będziemy, ale na prawdę nie musisz tam wiele robić i "znajomych" tez nie musisz mieć żeby do grupy dołączyć. A plus jest np. taki, że zdjęcia bez problemu się dodaje. A jak grupa będzie tajna to nikt jej nie znajdzie nawet:)
mychowe lubi tę wiadomość
-
Natalinka ma być dziewczynka Emilka ja krzesełko mam z ikei to zwykłe i jestem bardzo zadowolona Łukasz lubi w nim siedzieć, a i w sprzątaniu jest mega łatwe! koszt z wkładką ok 70-80 zł już nie pamiętam
I choćby do dołączenia grupy załóż faceboka -
Hehe zdazylam
Pati, wyslalam prosbe o przystapienie o grupy:)
Zozol, u mnie to samo, kable Lili najbardziej lubi. I to tak wypatrzy te malo widoczne, co do listwy podlogowej przymocowane i ciagnie. No i juz sie nie kula, a od wczoraj pelza i to szybko, az przerazenie w oczach moich sie pojawilo Wszedzie wlazi, wszystko chce dotknac, maly odkrywca hehe.patulla lubi tę wiadomość
-
Natalinka, my tez mamy drewniane krzeselko i pozniej moze byc krzeselko i stolik. Polecam z Lili
Moja dzis marudna bardzo. Jak sciagalam mleko to podpelzala kolo mnie i zaczepiala za kapcie i glowe do gory brala i jeczala... oj ta moja jeczydupka..
-
Cześć
U nas spoko noc. Od 20 do 7 były 3 pobudki. Co dziwne od 8 do 10 znów usnął w naszym łóżku. W ogóle od dwóch nocy wraca do starych nawyków. Nie wybudza się tak często, ma mocniejszy sen, potrafi sam zasnąć a ostatnimi czasy tylko przy cycu, no i śpi do 7 a nie 8:30 (to pewnie dlatego że mniej się budzi w nocy wiec jest już wyspany).
No i teraz czemu tak? Czyżby po skoku.. niby teraz w kalendarzu nie ma skoku, ale po mojemu to chyba orientacyjne daty.
Dziś mamy gości, musze sporo ogarnąć.
Miłego dniamychowe lubi tę wiadomość
-
Hello
My po wizycie u alergologa i mamy zostawic to ciężkie mleko jak Nutramigen mamy byc na bebilonie comfort czyli jak dalej tak pojdzie pani powiedziala ,że do 10 misiecy mleko odzuci na bank więc skonczy sie nasza gechenna z mlekiem i Marcel może w końcu bedzie noce przesypial .........
Asia co do tych skoków to jak Boga Kocham sie pogubilam on jęczy co noc ,a w dzień jak jest śpiący więc sama nie wiem kiedy one nadchodza lub sie kończą i dziś stwierdziłam ,ze mam te skoki daleko bo nima jak je ogarnąć ......aisa lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asiu szybkiego sprzatania i milego spedzenia czasu z gośćmi. ....
Póki co wciąż ich nie ma bo ich nocny prom został odwołany i są na terminalu dowiedzieć się co i jak. Potem przyjadą do nas.
Co do skoków to kto wie jak to jest. Jaś w dzień prawie zawsze zachowuje się tak samo, noce były inne. A ostatnie dwie podobne do wcześnieszych, tych sprzed wybudzania. No ale zobaczymy jak będzie wyglądać dzisiejsza.
Zozol, wysyłam prośbę o dołączenie.mychowe lubi tę wiadomość
-
Resztę dziewczyn też zapraszamy na naszą stronę na Fb Magdalena, Alaalicja, Joala, Niunia no Natalinka oczywiście (może jednak się dla nas przełamiesz-Sasza też ma być pod pseudonimem) jeżeli kogoś pominęłam to też zapraszamy.
https://m.facebook.com/groups/779812072072208?ref=bookmarkWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2014, 19:09
-
Kaja wrote:Ale wieje jakby się diabeł (mój kolega ) powiesił matko oby tylko powiało i spokój
Goście byli, bardzo miło było. Pojechali na prom, będą nocować na nim mimo, że nie odpływa.mychowe lubi tę wiadomość