KWWIETNIOWO-MAJOWE Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie:-)
Cmoki dla Maksia
Pati w koncu sie odezwalas, no i gratulacje dla Kacperka zabka:-)
My nadal pusto, dziurki juz jakis czas sa a zabkow nie widac, moze kiedys sie doczekam:-) ale bez pospiechu oczywiscie:-)
Wspolczuje ciezkich nocek i niestety dolaczam do grupy, Lukasz spi tylko z nami a pobudki niewiem co ile bo juz mi sie pisac nie chce, ale czesti, kazda na karmienie oczywiscie.
Troche sposob na karmienie mam, sadzam go juzw krzeselku i jak juz jest na spodku talerzyka to daje mu do zabwy i nawet je,bo tak to masakra.
Kolezanka na ploty dzis przychodzi, fajnie troche sie rozerwe:-) a i dobrze ze ubranek nie zamowilam, bo dostalismy paczke z niemiec, jeju ile ubran! Ciotki oszalaly!!!
Milego dnia:-)pysia13, Kaja, zozol, patulla, mychowe, aisa lubią tę wiadomość
-
Patulla ja jestem na tak za grupę na facebooku myślę że to dobry pomysł jest nas niewiele, piszemy razem już od ponad roku i wkońcu będę mogła dodawc zdjęcia!
Bea_tina, mychowe lubią tę wiadomość
-
Hej
Pati witaj ponownie ja jestem za kontem prywatnym jak coś
Beti to fajnie że dostałaś ubranka ciesz się że masz szczerbatka Hania jak mnie kilka razy ugryzła to myślałam że padne
Ja czytam Was cały czas, ale Hania nie daje mi nic napisać strasznie marudzi ślini się, ale na szczęście 2 noc lepsza tylko 4 pobudki więc chociaż tu poprawa natomiast w dzień dziś zasnęła raz na 40 min a drugi aż na 2 min ręce opadajaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2014, 15:21
patulla lubi tę wiadomość
-
Kude ale czad, była u mnie koleżanka i powiedziała mi, że jest w ciąży ale super! Ma termin na kwiecień, super, bardzo się cieszę
Łukaszko był grzeczniutki a wręcz usnął!! A ale właśnie się obudził, eh!
Pati zaproś mnie do tej grupy?mychowe lubi tę wiadomość
-
Maksiu dziękuje ciociom za życzenia i buziaki
Pati dobrze Cię widzieć
Agata Maks też ma ostatnio tak że jak coś chce to już teraz natychmiast, najlepiej jak to są kable i miski od kotapatulla, agata86, natalinka, mychowe lubią tę wiadomość
-
A tak pilot to tez super... nawet jeden zaginal w tajemniczych okolicznościach a na widok mojego tel Pola sie smieje jak mysz do sera
kurde usypiala mi przy butli po kapieli wiec chcialam ja do lozeczka wlozyc a nie na lozku u nas usypiac i co ? I oczuwiscie sie rozbudzila zaczela gadac nosz kurde a myslalam ze bedzie chwila spokoju ..... ehhmychowe, agata86 lubią tę wiadomość
-
Marcel na widok Pilota i mojego Tableta lub Latopa wlancza mu sie breg dance i banan na twarzy plus sapanie hehehe smieszne i trzeba go mocno trzymac bo sie wyrywa jak szalony
Pipi26, mychowe, agata86 lubią tę wiadomość
-
U nas hitem jest komórka, bo do laptopa Kuby nie dopuszczam - narzędzie pracy Uwielbia jednak wszystkie sznurki, paczki chusteczek i cokolwiek innego, co się nawinie - pod warunkiem, że nie jest zabawką. Pilota ma swojego zabawkowego, ale zwykły jest lepszy