Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
Odpowiedz

🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞

Oceń ten wątek:
  • _KaFka_ Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osiecka89 wrote:
    Kafka ja planowałam być kpi i zainwestowalam w ten https://www.philips.pl/c-p/SCF532_11/hands-free-double-electric-breast-pump?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=22784440268&utm_campaign=PMAX_OMD_PL-PL_ALL_CrossBU_CrossProduct_CrossProduct_NA_GOO_PRF_PL-CON-PH-PH-Q3-25-AON-Brand-PMAX-Google-TopProducts&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gad_campaignid=22788076306&gbraid=0AAAAAD9m5bD66tyYyu5glb3OhkcwLQ5Eh&gclid=Cj0KCQiAm9fLBhCQARIsAJoNOcuUUntAI9DocKrpV51MBe73eYMgbsyBR34ka1AefaVXS2lRYFD7TSAaApNfEALw_wcB

No i jest mega! Serio pięknie ściąga. Na fajnej promce kupiłam też bardzo polecany momcozy s12 pro i dla mnie lipa. Bardzo mało mi ściąga, ale jest dużo wygodniejszy do noszenia i funkcjonowania 😅

U nas sen się trochę uspokoił, ale jeszcze z radością czekam czy to chwilowa poprawa czy na dłużej 😏no sen lepszy, za to czekamy na kupę. Nie długo, bo dobę, ale no wiem, że lubi wtedy marudzić. Zjadłam już kiwi, później wlatuje jabłko i we will see.

Mój synek to też kopia taty. A jak widzę zdjęcia męża jak był niemowlakiem, to można ich pomylić. Po mnie ma tylko parę min 🙄 no i mój jest mnichem z fryzury 😉

Dzięki za polecenie. Kurczę trochę droga wolna 🙂 muszę to przemyśleć, ale dzieki Tobie nie będę sie nastawiać na momcozy.
    Zmieniłaś coś czy samo sie poprawiło ze spaniem?

• _KaFka_ Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka1991 wrote:
    Jeszcze nie dawałam 😉 ale chyba już można 🤔

Ja o tej wodzie to zapomniałam xD ale zamierzam wprowadzić tylko kubek muszę nabyć

Milka1991 lubi tę wiadomość

• _KaFka_ Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmin1517 wrote:
    Można od początku rd. My mamy kubek doidy, kubek reflo i bboxa, zobaczymy co przypasuje.

Myślałam, żeby kupić doido lub bboxa. Ale chyba kupię te dwa 😅 może któryś podpasuje

• _KaFka_ Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzelka wrote:
    Ostatnio synek zwolnił z przyrostem wagi, jeszcze tydzień temu było 8,8 i myślałam, że na 9 trochę poczekamy, a tu bęc! Dzisiaj bardzo ciężki mi się wydał i już przekroczone 9. Moje kochane maleństwo 🙃

Maleństwo? XD toć to kawał porządnego kawalera ❤️ mój tak przybierał jak był sporo młodszy 🤣
    Mój ma włosy ala ciemny blond, a pod słońce tez wydają się rude xD nawet jak miał ich więcej i były ciemne po urodzeniu to na zdjęciach czasem wyszły rudawe xD

Regina to dlatego mojego cały czas mylą z dziewczynką. Przez włosy 🙂 tylko jedna pani od holtera sie poznała, że to chłopak, a tak tylko słyszę "to dziewczynka"?

Jak byliśmy na pierwszej kontroli kardiologicznej i czekaliśmy na korytarzu to jedna dziewczynka powiedziała do swojej mamy "zobacz jaki śmieszny bobas" xD a on miał wtedy "wystrzałową fryzurę "(irokeza), a teraz to mu można postawić taki marny kikucik .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia, 17:31

osiecka89 lubi tę wiadomość

• osiecka89 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja chyba nie chce, żeby mój synek zrobił tę kupę😅 Jest dziś taaaaak cudowny, że aż ciężko uwierzyć. Całusy, przytulanki, zabawa na macie, zabawa pod pałąkiem, dużo głośnego gadania i mój osobisty hit to jazda w wózku przez 40 minut bez krzyku, po czym usnął 😯 na szczęście na wieczór zaczął marudzić, bo już się zaczynałam się lekko martwić.

Kafka szczerze to chyba do rzadszego odciągania bym sobie darowała taka inwestycję. Ale ja nastawiałam się na wiele odciągniec i nie zawiódł mnie nigdy. A ten momcozy to byłam w szoku, bo chyba nie trafiłam na negatywna opinie, no a zupełnie mi nie siadł.
    Mi wpadło dziś macierzyńskie i kontynuuje zakupy do RD 😉
    Z usypianiem to chłop ma teraz dłuższe OA, bo mają po 2-2.5h. dziś jedno z tym spacerem to wyszło nawet 3h 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia, 08:52

_KaFka_ lubi tę wiadomość

rocznik 89
    Mutacja V Leidena (heterozygotyczna)
    przygotowanie do starań 01.2024
    rozpoczęcie starań 12.2024
    ⏸️ 19.12.2024 , beta 64
    21.12 beta 134.7
    23.12 beta 339
    27.12 beta 1951

age.png
  • _KaFka_ Ekspertka

Wysłany: 26 stycznia, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osiecka89 wrote:
    Dziewczyny ja chyba nie chce, żeby mój synek zrobił tę kupę😅 Jest dziś taaaaak cudowny, że aż ciężko uwierzyć. Całusy, przytulanki, zabawa na macie, zabawa pod pałąkiem, dużo głośnego gadania i mój osobisty hit to jazda w wózku przez 40 minut bez krzyku, po czym usnął 😯 na Szczytna wieczór zaczął marudzić, bo już się zaczynałam się lekko martwić.

Kafka szczerze to chyba do rzadszego odciągania bym sobie darowała taka inwestycję. Ale ja nastawiałam się na wiele odciągniec i nie zawiódł mnie nigdy. A ten momcozy to byłam w szoku, bo chyba nie trafiłam na negatywna opinie, no a zupełnie mi nie siadł.
    Mi wpadło dziś macierzyńskie i kontynuuje zakupy do RD 😉
    Z usypianiem to chłop ma teraz dłuższe OA, bo mają po 2-2.5h. dziś jedno z tym spacerem to wyszło nawet 3h 😅

O to super. U mnie zupełna odwrotność. Dzień marudzenia, placzów i wrzasków 🙄 dobrze, że już poszedł spać. Mam nadzieję, że chociaż noc będzie łaskawa.
    Właśnie zastanawiałam sie nad momcozy, ale chyba podziękuję, też czytałam o nim dobre opinie. No nic muszę szukać dalej. Szkoda, że nie można przetestować wtedy łatwiej szłoby wybieranie sprzętu, który kosztuje wcale nie tak mało, a może i było by trudniej? 😅
    Mój wczoraj przed snem miał 3h oa plus taki, że odleciał w minutę.

• osiecka89 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _KaFka_ wrote:
    O to super. U mnie zupełna odwrotność. Dzień marudzenia, placzów i wrzasków 🙄 dobrze, że już poszedł spać. Mam nadzieję, że chociaż noc będzie łaskawa.
    Właśnie zastanawiałam sie nad momcozy, ale chyba podziękuję, też czytałam o nim dobre opinie. No nic muszę szukać dalej. Szkoda, że nie można przetestować wtedy łatwiej szłoby wybieranie sprzętu, który kosztuje wcale nie tak mało, a może i było by trudniej? 😅
    Mój wczoraj przed snem miał 3h oa plus taki, że odleciał w minutę.

Ej to byłby w sumie dobry pomysł na biznes, taka "przymierzalnia" laktatorów! Z tym momcozy to wiesz, może ja jestem jakaś bardziej felerna.

U nas przyszła kupka i była pobudka o 4.30 🤡 zasnął o 6.15 i pospał do 6.45. Od 8.30 drzemka, mamy 8.57. to będzie ciekawy dzień 🫠
    Ale dziś liczę na powtórkę ze spaceru i zastanawiam się nawet nad tym, żeby iść gdzieś dalej (jeśli idę na spacer sama toidziemy tylko do parku po drugiej stronie ulicy). Boje się, że ta zachłanność mnie zgubi 😅

rocznik 89
    ⏸️ 19.12.2024 , beta 64
    21.12 beta 134.7
    23.12 beta 339
    27.12 beta 1951

age.png
  • ReginaPhalange Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzisiaj dziewczyny 18:30,23:30 i 5! I spanie do 8! Musiałam go budzić już. Czaicie zegarek mi pokazał 10 godzin spania 🤣. Ja się nawet nie nastawiam, że tak zostanie, ale jak pięknie jest się wyspać. Chociaż nie powiem ja i tak się budziłam 2,3,4 i zdziwiona patrzyłam na zegarek czy to już ?

Rzelka, osiecka89 lubią tę wiadomość

2019🩷
    2025🩵
  • Rzelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osiecka89 wrote:
    Ej to byłby w sumie dobry pomysł na biznes, taka "przymierzalnia" laktatorów! Z tym momcozy to wiesz, może ja jestem jakaś bardziej felerna.

U nas przyszła kupka i była pobudka o 4.30 🤡 zasnął o 6.15 i pospał do 6.45. Od 8.30 drzemka, mamy 8.57. to będzie ciekawy dzień 🫠
    Ale dziś liczę na powtórkę ze spaceru i zastanawiam się nawet nad tym, żeby iść gdzieś dalej (jeśli idę na spacer sama toidziemy tylko do parku po drugiej stronie ulicy). Boje się, że ta zachłanność mnie zgubi 😅
    A nie ślisko u ciebie? U mnie taka gołoledź, że na razie nie wychodzę.

Starania od marca 2022.
    W klinice od lutego 2023
    USG 🆗
    Owulacje obecne 🆗
    Hormony 🆗, poza TSH 4,2 -> Euthyrox 25 -> 1,4 -> 2,18
    HyCoSy - podejrzenie zwężenia prawego jajowodu
    Laparoskopia 🆗
    12 mscy stymulacji Lamettą bez efektu
    Ovitrelle, Duphaston, Utrogestan - bez efektu.
    Grudzień IVF:
    AMH 3,5
    stymulacja od 5dc - Rekovelle, Orgalutran, Gonapeptyl daily, Dostinex.
    11 🥚, 3 zarodki,
    12.12.24, 5 dni po punkcji świeży transfer 5.1.2,
    2 ❄️
    5dpt ⏸️
    6dpt HCG 58,6 🤔
    9dpt 210 😌
    11dpt 409 🥳
    18dpt 8486
    23dpt 2,6mm człowieka z tętnem ♥️
    03.02.25 - 10+2, 36mm, ♥️ 🆗
    I prenatalne 13+2 - 7,6cm, ♂️

age.png
  • Rzelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ReginaPhalange wrote:
    U nas dzisiaj dziewczyny 18:30,23:30 i 5! I spanie do 8! Musiałam go budzić już. Czaicie zegarek mi pokazał 10 godzin spania 🤣. Ja się nawet nie nastawiam, że tak zostanie, ale jak pięknie jest się wyspać. Chociaż nie powiem ja i tak się budziłam 2,3,4 i zdziwiona patrzyłam na zegarek czy to już ?
    Ja nawet nie patrzę na zegarek, gdy się budzę, ale dzisiaj na pewno jadł ze trzy razy i pomiędzy jeszcze były ze dwie pobudki. Rano śmiałam się, że mąż mi udzielił super wsparcia - przy chyba czwartej pobudce poklepał mnie po ramieniu. Chociaż jeszcze rozważam, czy to było wsparcie czy podziękowanie, że od niego niczego nie chcę 😏
    Z tymi pobudkami to naprawdę... Za noworodka tyle nie jadł i przecież przesypiał noce.

Starania od marca 2022.
    W klinice od lutego 2023
    USG 🆗
    Owulacje obecne 🆗
    Laparoskopia 🆗
    Grudzień IVF:
    AMH 3,5
    11 🥚, 3 zarodki,
    2 ❄️
    5dpt ⏸️
    6dpt HCG 58,6 🤔
    9dpt 210 😌
    11dpt 409 🥳
    18dpt 8486

age.png
  • osiecka89 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzelka wrote:
    A nie ślisko u ciebie? U mnie taka gołoledź, że na razie nie wychodzę.

Wiesz co w niedzielę było jeszcze dość średnio, ale też nie jestem pewna, bo tylko parking na basenie mogę ocenić 😅ale wczoraj to spokojnie sobie chodnikami śmigałam i dziś zapowiada się podobnie, przez okno widzę, że ludzie spokojnie maszeruja. Ja Kraków jak coś.

Regina jest moc💪piękna nocka!

Dziewczyny co myślicie o tych sprzętach, które blenduja i gotują na parze? Faktycznie to może ułatwić życie? Czy z doświadczenia wiecie, że to bez sensu?

rocznik 89
    ⏸️ 19.12.2024 , beta 64
    21.12 beta 134.7
    23.12 beta 339
    27.12 beta 1951

age.png
  • Rzelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osiecka89 wrote:
    Wiesz co w niedzielę było jeszcze dość średnio, ale też nie jestem pewna, bo tylko parking na basenie mogę ocenić 😅ale wczoraj to spokojnie sobie chodnikami śmigałam i dziś zapowiada się podobnie, przez okno widzę, że ludzie spokojnie maszeruja. Ja Kraków jak coś.

Regina jest moc💪piękna nocka!

Dziewczyny co myślicie o tych sprzętach, które blenduja i gotują na parze? Faktycznie to może ułatwić życie? Czy z doświadczenia wiecie, że to bez sensu?
    A jakie urządzenia masz na myśli?
    A dobra znalazłam. Ciekawe rozwiązanie, ale jak dla mnie trochę bez sensu, ale ja po prostu nie lubię otaczać się wieloma przedmiotami, urządzeniami, a odkąd mam termomix to bardzo rzadko używam czegokolwiek innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia, 11:18

Starania od marca 2022.
    W klinice od lutego 2023
    USG 🆗
    Owulacje obecne 🆗
    Laparoskopia 🆗
    Grudzień IVF:
    AMH 3,5
    11 🥚, 3 zarodki,
    2 ❄️
    5dpt ⏸️
    6dpt HCG 58,6 🤔
    9dpt 210 😌
    11dpt 409 🥳
    18dpt 8486

age.png
  • _KaFka_ Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osiecka jak spacer? Udało sie?🙂
    My byliśmy ponad 2h, aż mąż pisał "może pora wracać?".
    U nas wczoraj była ślizgawica i mąż poszedł sam z małym, a ja trochę ogarniałam na chacie. Ja dostałam na święta takie urządzenie. Myślę, że na pewno ułatwi mi życie. Jeszcze nie testowałam, ale może niech doświadczone koleżanki sie wypowiedzą 🙂

Rzelka nie dziwę się też bym nie kupowała jakbym miała termomixa. Byłoby to trochę bezsensu. 🙂

Regina super, że udało sie wyspać. Wiem jak bardzo Ci zależało na przespaniu całej nocy, ale i taka wygląda elegancko 👍 do pozazdroszczenia 🙂
    Oby było już jak najwięcej takich.

Rzelka mój też miał tak, że przebudzał się i klepał mnie po ramieniu jak małego karmiłam🤦‍♀️, o co mu chodziło nie wiem🤷‍♀️, ale w nocy śmieszne to dla mnie nie było. U nas dziś obudził sie przed 2 (przed 2 nie zliczę ile razy do niego chodziłam) , a później przed 5 z płaczem i trzeba było wstać i iść na piłkę, niestety rozbudziło go odkładanie do łóżeczka i już mąż go kołysał, zasnął po 6, a po 7 obudził go męża budzik 😠 (męża oczywiście nie obudził). Z tymi pobudkami za noworodka to mam takie same przemyślenia co Ty. Miało byc lepiej...😒
    Dzisiaj poszedł spać po 4h oa ( nie pytajcie jak do tego doszło) o 20 i w ciągu 40 min były już 2 pobudki...

U nas wczoraj i dzisiaj wjechała dynia. Mały jakby mógł to i cały słoiczek by owalił. Marchewkę też ładnie jadł, ale po paru łóżeczkach już nie chciał. Z plusów rd to mamy papkowate 💩 i koniec przecieków (moje dłonie to lubią 👍) a z minusów problemy z brzuszkiem i nie wiem co robić, kontynuować bo może to chwilowe (przez marchewkę) czy odpuścić na jakiś tydzień, dwa 😕 bo może ten brzuszek jeszcze niegotowy.

• Jasmin1517 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nieciekawie, od wczoraj rano siadł mi kręgosłup. Dzisiaj już płakałam jak nie mogłam młodej podnieść z maty, a jak już się udało to nie mogłam się wyprostować i dojść do kanapy. Po 10 minutach jakoś tam dotuptałyśmy na drzemkę.. Niestety nie chciała zasnąć na cycy, a że nie byłam w stanie wstać to ryczałam i ją tylko kołysałam aż zasnęła. Wgl była dzisiaj bardzo łaskawa, bo pięknie spała na drzemkach - 2,5h, 2h i 1h (oczywiście na mnie i z ostatniej musiałam ją wybudzać). Jutro mąż zostaje, bo starsza wrôciła zakatarzona, a ja z zalecenia lekarza będę się faszerować przeciwbólowymi i liczyć, że samo przejdzie 🥺

👩‍🦳 34 l. 🧔‍♂️ 35 l.

👶 3 l.

age.png
  • _KaFka_ Ekspertka

Wysłany: 27 stycznia, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmin1517 wrote:
    U mnie nieciekawie, od wczoraj rano siadł mi kręgosłup. Dzisiaj już płakałam jak nie mogłam młodej podnieść z maty, a jak już się udało to nie mogłam się wyprostować i dojść do kanapy. Po 10 minutach jakoś tam dotuptałyśmy na drzemkę.. Niestety nie chciała zasnąć na cycy, a że nie byłam w stanie wstać to ryczałam i ją tylko kołysałam aż zasnęła. Wgl była dzisiaj bardzo łaskawa, bo pięknie spała na drzemkach - 2,5h, 2h i 1h (oczywiście na mnie i z ostatniej musiałam ją wybudzać). Jutro mąż zostaje, bo starsza wrôciła zakatarzona, a ja z zalecenia lekarza będę się faszerować przeciwbólowymi i liczyć, że samo przejdzie 🥺

O matko... Jasmin współczuję Ci bardzo. Nie masz możliwości, żeby jakoś na szybko umówić sie do jakiegoś fizjo? Może jakoś mógłby Ci pomóc? Może trzeba cos wymasować, albo nastawić?

Wysłany: Dzisiaj, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasmin1517 wrote:

O nie Jasmin straszne wieści. Co ci pozwolili brać ? Bo zakładam, że przy karmieniu to niewiele można? Mam nadzieję, że ci szybko przejdzie. Może jakieś plastry rozgrzewające?

2019🩷
    2025🩵

Wysłany: Dzisiaj, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _KaFka_ wrote:
    Myślałam, żeby kupić doido lub bboxa. Ale chyba kupię te dwa 😅 może któryś podpasuje

Ale to oba można razem. Diody w domku, a bboxa na wyjścia.

2019🩷
    2025🩵

Wysłany: Dzisiaj, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _KaFka_ wrote:
    Regina super, że udało sie wyspać. Wiem jak bardzo Ci zależało na przespaniu całej nocy, ale i taka wygląda elegancko 👍 do pozazdroszczenia 🙂
    Oby było już jak najwięcej takich.

U nas wczoraj i dzisiaj wjechała dynia. Mały jakby mógł to i cały słoiczek by owalił. Marchewkę też ładnie jadł, ale po paru łóżeczkach już nie chciał. Z plusów rd to mamy papkowate 💩 i koniec przecieków (moje dłonie to lubią 👍) a z minusów problemy z brzuszkiem i nie wiem co robić, kontynuować bo może to chwilowe (przez marchewkę) czy odpuścić na jakiś tydzień, dwa 😕 bo może ten brzuszek jeszcze niegotowy.

Ta noc ju była słabsza myślałam, że wstał o 4, a to była 00:40 🤣. Dałam cycy i dalsze spanie u nas na szczęście okien w nocy nie ma. I najlepsze, że na tym karmieniu o 5 dostaje już butle z MM i przytulam go po tym i śpimy do 7-8. Mąż ostatnio musiał wstać zrobić mleczko o tej 5 to takie fajne uczucie, że nie jestem w tym sama już. W sensie w nocy, bo w dzień to mąż dużo ogarnia.

Czemu myślisz, że małego po tym brzuszek boli ? 🙁 możesz przestać podawać jedzonko, to że zaczęłaś to nie znaczy, że nie można przerwać. To i tak tylko próbowanie jest.

U nas jak dajemy słoiczek to na początku myśleliśmy, że mu nie smakuje. W sensie jak podaliśmy mu raz jabłko. I płacz był po chwili i strasznie się ruszał. Przy kolejnym słoiczku to samo, w połowie porcji straszne nerwy. I zaczęłam podawać szybciej i wyszło, że po prostu za wolno podaliśmy, trzeba łyżeczka za łyżeczką bo panicz czekać nie będzie. Czekamy tylko aż buzię otworzy i już łyżeczka musi czekać. 🤣

My tego do robienia jedzonka nie mamy. Może ktoś na czerwcowej grupie ma i się wypowie? Tam dużo dziewczyn widzę, że się udziela.

_KaFka_, osiecka89 lubią tę wiadomość

2019🩷
    2025🩵
  • Jasmin1517 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _KaFka_ wrote:
    O matko... Jasmin współczuję Ci bardzo. Nie masz możliwości, żeby jakoś na szybko umówić sie do jakiegoś fizjo? Może jakoś mógłby Ci pomóc? Może trzeba cos wymasować, albo nastawić?
    Będę dzisiaj próbować kogoś dorwać, bo na razie żadnej poprawy :(

👩‍🦳 34 l. 🧔‍♂️ 35 l.

👶 3 l.

age.png
  • Jasmin1517 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ReginaPhalange wrote:
    O nie Jasmin straszne wieści. Co ci pozwolili brać ? Bo zakładam, że przy karmieniu to niewiele można? Mam nadzieję, że ci szybko przejdzie. Może jakieś plastry rozgrzewające?
    3x2 tabl. Ibuprofenu i 3x2 tabl. Paracetamolu 🫣
    Najgorzej, że Panią doktor nawet za bardzo nie interesowało w której części pleców boli ani nic 🫣 Jak nie przejdzie w 3-5 dni to mam się znowu kontaktować.

👩‍🦳 34 l. 🧔‍♂️ 35 l.

👶 3 l.

age.png
‹‹ 103 104 105 106 107
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ