🌞 Letnie Maluchy 2025 🌞
-
WIADOMOŚĆ
-
Wygrało to drugie 🫢 chyba bym nie usnęła z tą świadomością. Oby to była słuszna decyzja i żebym jej zaraz nie żałowała 😬😅
Edit: Nie wiem jak mi się to udało, ale młody podczas zmiany nawet się nie obudził. A musiałam go wyjąć z łóżeczka, położyć na przewijaku i jeszcze go odłożyć z powrotem! 😎 Koleś mi się w trakcie przekręcił na bok, co było super (nie musiałam się tak gimnastykować, żeby ogarnąć mu cztery litery) do czasu zakładania nowego pampa, oby nie przeciekł🙏. Do tego ta 💩 musiała już być spory czas, bo trochę się musiałam namęczyć, żeby ten jego sprzęt "odkleić" od pampa (dobrze, że miałam wodę z musteli). Pierwszy raz miałam taką sytuację. A co najlepsze, przed samym snem też była produkcja 💩😮💨Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 02:34
-
Ja ostatnio nad ranem też miałam taką sytuacje i zostawiłam.. Nie ze mną te numery 🤣 Rano okazało się, że to tylko bonczury i nic nie udało się wyprodukować 🙈_KaFka_ wrote:Dobra laski mamy problem, którego nie było już bardzo bardzo długo 😬 a mianowicie moje dziecko zrobiło przez sen 💩. Są dwa rozwiązania: zostawić lub zmienić. Rozumiem mówi zostaw, a sumienie zmieniaj... 🫢
U nas też przechodzi na 1 drzemkę i w idealny dzień wstaje po 8, drzema 12-14 i po 19 kładziemy się na noc. I nasza też malutko przybiera, od marca jakieś 400g, z czego połowę przykoksiła na wakacjach. No, ale byliśmy ze znajomymi, więc się popisywała, nawet w kwestii jedzenia 🤭 -