Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina23 wrote:A w którym jesteś tygodniu? bo ja wyczytałam,że takie bulgotania zaczynają się w ok 20tyg, dlatego zdziwiłam się,że ja już w 14 czuję...wszystko przed tobą
zaraz wchodzę w 14 tydzień ale maluszek jest o 3 dni starszy tak wynika z ostatniego usg. Mam zaznaczone na kalendarzu belly że mogę poczuć ruchy za 8 dni ale znając moje szczęście to będzie to dużo później. Moja siostrzenica poczuła maluszka w 15 tygodniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 17:30
-
Wrocilam z usg, dzidzia rosnie jak na drozdzach, ma juz 8,5 cm, przezierność wyszla 1,8 i wszystko inne ok. Ponoc gin stawia na dziewczynke...ciekawa jestem czy to sie potwierdzi.
Jest 3 dni starsze, wynika z usgaNiLewe lubi tę wiadomość
-
lolka83 wrote:Wrocilam z usg, dzidzia rosnie jak na drozdzach, ma juz 8,5 cm, przezierność wyszla 1,8 i wszystko inne ok. Ponoc gin stawia na dziewczynke...ciekawa jestem czy to sie potwierdzi.
Jest 3 dni starsze, wynika z usg
-
Gratuluje wizyt.
Niunia a te delikatne pierwsze ruchy to z dnia na dzień przywierały na sile? Teraz już mocno kopie mała, ale widać na brzuchu czy tylko czuć?
Ale to ekscytujace, wczoraj wieczorem lezalam i czekalam, ale chyba nic, bo nawet jesli to moga byc zwykle gazy wiec chyba poczuje ze to cos szczegolnego.
Ciekawa jestem czy np. to bedzie np. raz krociutki i tyle czy moze wlasnie cos wiecej :DD
Niniu a tak poza tym wszystko gra? -
Paulina23 wrote:To super tylko się cieszyć skoro ma 8,5cm to w którym jesteś tygodniu? To już taki mały wielki stworek:)
mam w stopce tygodnie
jutro zaczynam 14 tydzień i wchodzę w 2 trymestr, rany jak to leci...
za 1,5 miesiaca juz usg polowkowe moge robic...znow beda schizy ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 22:30
-
lolka83 wrote:mam w stopce tygodnie
jutro zaczynam 14 tydzień i wchodzę w 2 trymestr, rany jak to leci...
za 1,5 miesiaca juz usg polowkowe moge robic...znow beda schizy ;/
-
aNiLewe wrote:ja staram sie wiecej myslec o tej radosci ktora mnie czeka za pol roku )
lolka83, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
Fajnie,że niektóre z was już czują ruchy. U mnie w kalendarzu belly było napisane że od wczoraj moge poczuć pierwsze ruchy ale jak na razie cisza. Też wyczekuje z niecierpliwością na ruchy maluszka. Ja mam wizyte za 8 dni. Już się nie mogę doczekać
aNiLewe lubi tę wiadomość