Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśśka wrote:mam pytanie w którym tyg może być już widać płeć dziecka ? czy któraś z Was już może wie? i czy myślicie już o iminach
Mi powiedział we wtorek, ze skłania sie ku dziewczynce, ale jak zobaczyłam wątek i zdjęcie narządów w tym czasie, to sie ostro zastanawiam nad ta dziewczynka
Chociaż od poczatku wydaje mi sie, ze bedzie właśnie ona
Najważniejsze, aby bylo zdrowe!
Watek
https://bellybestfriend.pl/forum/ii-trymestr/tydzien-a-plec,353,7.html
aNiLewe, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:mam pytanie w którym tyg może być już widać płeć dziecka ? czy któraś z Was już może wie? i czy myślicie już o iminach
U mnie w tym tyg było jeszcze za wcześnie, ale to jest raczej indywidualna sprawa, bo czasami już w 12 tyg mówią (inna sprawa na ile to się potwierdza w późniejszym terminie).Gośśśka lubi tę wiadomość
-
u nas będzie chłopiec, wiemy z usg z 13tyg, bratowa dowiedziala sie o chłopcu w 14tyg. poki co czekamy czy sie sprawdzi.Gośśśka wrote:mam pytanie w którym tyg może być już widać płeć dziecka ? czy któraś z Was już może wie? i czy myślicie już o iminach
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
-
U mnie na pierwszy badaniu genetycznym 12t6d Pani doktor powiedziała, że będzie na 70% dziewczynka. Ponoć w tym okresie wzgórek łonowy u dziewczynek jest bardziej poziomy a u chłopczyków odstaje bardziej w górę.
Nad imionami myślimy intensywnie z moim N, na razie zupełnie się nie zgadzamy -
AngelQa wrote:Gratuluję bliźniąt
U mnie na pierwszej wizycie też było podejrzenie bliźniąt jednojajowych.
Jednak na następnej okazało się, że maluszek jest sam -
mindusia wrote:to tak jak u mnie. Lekarz na samym początku też podejrzewał bliźniaków, ale pewności nie było. Dopiero na ostatniej potwierdziło się, że to ciąża pojedyncza
My z N już naprawdę ostro wierzyliśmy, że to będą bliźniaki.
Tym bardziej, ze były u mnie w rodzinie jak się później okazało.
Ale oczywiście najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy. -
Cześć dziewczyny! Witam wszystkie nowe. Ja jestem właśnie po wizycie u gina i maleństwo rośnie prawidłowo, ma już 6,8cm. Przezierność karkowa ok. Zaczynam dziś drugi trymestr pełna dobrych myśli
Anilewe zmień proszę mój termin porodu w pierwszym wpisie na 21 lipca bo już drugie USG potwierdza ten termin.aNiLewe lubi tę wiadomość