Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
AniLewe ja też miewam bóle w podbrzuszu, takie ciągnięcia jakby rwania czytałam że to normalne to są te skurcze hackinsa braxtona czy jakoś tak. Na tym etapie ciaży to ponoć normalka byle te skurcze nie były za silne.
ewelina84 tak to czasami bywa ja też mam polipa przez którego plamie, ale pociesam się, że jeszcze chwila i to minie. Będzie dobrze. -
a ja mam termin na 7 lipca za tydzień lecę do Anglii siostrę odwiedzić potem wiadomo raczej nie bedzie to możliwe, trochę sie boje ale ile kobitek lata wciazy i to w roznych miesiacach jest ok. jedno poronienie juz przezylam wiecej nie chce ale wszystko jest dobrze- lekarz przeciwskazan nie widzi i nastepna wizyta 7 lutego;)
-
zabuszka wrote:a ja mam termin na 7 lipca za tydzień lecę do Anglii siostrę odwiedzić potem wiadomo raczej nie bedzie to możliwe, trochę sie boje ale ile kobitek lata wciazy i to w roznych miesiacach jest ok. jedno poronienie juz przezylam wiecej nie chce ale wszystko jest dobrze- lekarz przeciwskazan nie widzi i nastepna wizyta 7 lutego;)
kochana nic się nie martw:) ja planuję podróż w maju a w lipcu rodzę, także będzie to już 3 trymestr. mój lekarz dużo podróżuje i mówi mi,że jak nie ma żadnych komplikacji to nie ma żadnych przeciwskazań dlatego,że w samolocie dziecku nic się nie może stać -
lolka83 wrote:a ja od tygodnia, cisza, nic, zero klucia, zero boli, no mzoe cos tam zakuje raz na jakis czas, jak bolalo to zle, a jak nie boli tez zle...eh ;/[/QUO
No to kochana możemy podać sobie rękę widzę,że twoja ciąża jest tylko o 4 dni starsza od mojej...i mam tak samo...NIC!!!! więc tak chyba musi być i chyba powinnyśmy się cieszyć ,że wszystko mija i czujemy się dobrze co? -
lolka83, Paulina23 ja bym na waszym miejscu sie cieszyła. Z tego co sobie przypominam w 14 tc też nie za wiele czułam, a teraz od 16 czuje wszystko coraz wyraźniej. Nie ma powodów do obaw.
Paulina23 widze, że już płeć znana. Fajnie. ładne imie wybraliście dla waszego synka. Antoś to teraz bardzo popularne imię -
Paulina23 widze, że już płeć znana. Fajnie. ładne imie wybraliście dla waszego synka. Antoś to teraz bardzo popularne imię[/QUOTE]
hehe niestety płci jeszcze nie znamy dlatego mówimy na naszego dzidziusia bezosobowo Antosiątko bo albo będzie Antoś albo Antonina:) hehe:) uniwersalnie:)
AngelQa lubi tę wiadomość
-
Ciekawe czy faktycznie te skurcze hackinsa braxtona..
Te które nie mają tyvh bóli, nie martwcie się. Ja też miewam okresy bez. Np. czułam macicę do ok 12 tyg potem ze dwa tyg cisza i znów czuje.
Gdzieś czytałam, że jak dalej je czuje się w 17tyg to później będzie tylko gorzej Fajnie co??
Pracujecie czy siedzicie na zwolnieniach? ja pracuje, i nie mam pracy biurowej więc czasem jest już ciężko. -
No ja niestety siedzę w domu:) po pierwsze ze względu na specyfikę pracy nie mogłabym w ciąży...a z drugiej strony moja ciąża od początku była podtrzymywana ze względu na wcześniejsze problemy z zajściem...także od pierwszego dnia jestem w domku:P
-
Ja niestety też siedzę w domu. Napisałam niestety, bo jednak zaczyna mi doskwierać samotność. Chociaż szczerze, nie wyobrażam sobie żebym mogła pracować w pierwszym trymestrze, nie dałabym rady. To były dla mnie naprawdę ciężkie 3 miesiące i czułam się bardzo źle. Do tej pory męczą mnie mdłości, mam nadzieje, że w końcu odpuszczą