Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też mam ochotę na ciasto truskawkowe i nadal na kawkę mrożoną
Miłej niedzieli dziewuszki
p.s. Mój mąż do mnie dzisiaj - musimy coś porobić, jakoś spędzić aktywnie tą niedzielę, bo może to już ostatnia w dwójkę
Chyba też czuje, że to niebawem ))misia_k1, lolka83, Camilia, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
anitka sto lat w milosc szczesciu i zdrowiu:)
paulina to dobrze ze wszystko okej,mam nadzieje ze antosia pojawi sie w terminie.
paula biedna troszke te koncowke ciazy nacierpisz sie...ale jestes w dobrych rekach i tez slyszalam ze naszym dzidzia juz lekarstwa nie powinny zaszkodzic bo wszystko juz maja wyksztalcone.teraz tylko odpoczywaj,kazdy dzien tak jak u mnie jest na wage zlota dla Naszych Malenstw.w sumie po sterydach juz sa bezpieczne no ale jeszcze tydzien w Nas dobrze im zrobi;)
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
dzis moj m tez ma urodziny i wyszlam do ludzi he do supermarketu na zakupy do domu i troche go ubralam. smialam sie ze to Nasze pierwsze wyjscie odkad sie przeprowadzilismy do rodzicow(maj) i ze chodze jak slimak hehe
Karola:), Iwo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Ja się właśnie boję trochę o te leki, jedni mówią, że można, drudzy że nie można i nie wiadomo kogo słuchać. Jak wcześniej chciałam by mała wyszła jeszcze w czerwcu, to teraz tak się boję, że nie będę mogła jej karmić ani nosić na rękach, że już wolę żeby do tego 22 czekała. NO chyba że się okaże że bark złamany, to nawet do 22 nic nie zdziałamy:(
Dziewczyny ja to wierzę w to że w 37 tyg już jest ok (zresztą tak jak wam pisałam sama się tak urodziłam) a poza tym większość z nas "z problemami" dostała sterydy, maluchy ważą już ponad 2,5 kg więc na pewno będzie dobrze. CO najwyżej wezmę je na 1 dzień pod lampy, tak jak niektóre dziewczyny pisały
Też miałam plany pochodzić jeszcze do kina i skorzystać z czasu z mężem, poserduszkować przed porodem a tu klops:( Ale już trudno, najważniejsze by mała była zdrowakasjja lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj wybrałam się go galerii kupić sobie jakiś stanik ale żaden nie wpadł mi w oko lub był bez odpinanych ramiączek a chciałam z odpinanymi. Kupiłam więc sobie tunikę w Reserved i oczywiście nie omieszkałam wstąpić do Smyka i powiem Wam, że są tam super promocje. Kupiłam trzy pajace z serii disney, dobry gatunek za 50 zł
-
Teraz najważniejsze Paula, abyś Ty wydobrzała i aby nie było tego złamania. Z małą po 37 tc już na pewno będzie dobrze. Najważniejsze aby nic jej życiu nie zagrażało i tak na pewno będzie. Wydaje mi się że ten tydzień to na pewno posiedzi!
A plany to wiesz, każda z nas je ma, a życie i tak je zweryfikuje. My w sumie dzisiaj nic nie zrobiliśmy kreatywnego. Jakoś brak weny, leniuchujemy na kanapiePaula_29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy Wy też macie takie dolegliwości układu pokarmowego - typu jakieś burczenia, wzdęcia, biegunki, gazy, ból jakby jelit ?? Ja nigdy niczego takiego nie miałam, mogłam popić dosłownie - kapustę kiszoną mlekiem i nic mi nie było, a teraz od jakiegoś czasu to mam normalnie zespół jelita wrażliwego wręcz a dzisiaj to już szczyt wszystkiego...może mała mi uciska na jelita ?
-
No u mnie wlasnie chyba biegunka wywolala tak silne skurcze, tak wnioskuje Pani doktor:) kazala uwazac na to co sie je, bo mowila ze zatrucie jak najbardziej moze wywolac porod. Mowila szczegolnie o grillu czyli smazonym,ciezkim i owocach nie mytych lub egzotycznych pryskanych:(
lolka83 lubi tę wiadomość
-
Camilia wrote:A ja dzisiaj wybrałam się go galerii kupić sobie jakiś stanik ale żaden nie wpadł mi w oko lub był bez odpinanych ramiączek a chciałam z odpinanymi. Kupiłam więc sobie tunikę w Reserved i oczywiście nie omieszkałam wstąpić do Smyka i powiem Wam, że są tam super promocje. Kupiłam trzy pajace z serii disney, dobry gatunek za 50 zł
Pisałam wczesniej, ze w smyku sa swietne obnizki. Tylee, ze ja zamawialam w smyk-online juz 3 razy. Z jednego zamowienia za 1000 zl wyszlo mi z rabatem 800 zł. Spora roznica.
Ostatnio zamawialam ubranka, bo mialam na nie rabat ponad 100zl. Zamowienie za 380 zł, a ostatecznie wyszlo 260zl. Kupilam duzo wiekszych rozmiarów.
Body mi wyszly po 7zl, rampersy po 10zl, mysle ze sie oplacalo
W 5-10-15 natomiast na zimę fajny kombinezon z 200zl na 51 zl
My bylismy na chwilke w Rossmann, musialam dokupic pare rzeczy, oraz wykorzystalam rabat 40% na perfumy meskie, wzielam na dzien ojca, oplacalo się :p
Pozniej skusiłam się na desery Grycana, ale sie objadłąm, że dopiero obiad robię, a jeszcze wieczorem planuje ciasto z truskawkami I jak ja mam nie przytyćPaula_29, Camilia lubią tę wiadomość
-
Po porannym ktg też planuję odwiedzić rossmana i zakupić perfum dla teścia na te 40 %.
Ubranek już nie kupuje, chociaż kuszą te promocje, ale mam na serio duuużo tego. Do 74 cm, włącznie z 3 kombinezonami na zimę, a jeszcze pełno pewnie dostaniemylolka83, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Lolka widzę że podobnym trybem funkcjonujemy , ja właśnie kończę jeść obiado-kolację, bo jak się zaczyna śniadaniem o 12:30 to taki efekt
Kurcze ja od piątku z domu nie wychodzę - jakiś obłęd, ale dosyć doskwierają mi te spinania, dziś szczególnie dziwnie się czuję, i nawet jak siedzę to co chwilę brzuch jak skała Już bym chciała żeby było jutro rano i jadę na ktg i mam nadzieję że dla Małego nie jest to takie uciążliwe jak dla mnie, i jakoś to znosi.
Kuszą mnie te promocje o których piszecie, ale już muszę się trzymać twardo, że nie kupuję ciuszków póki Mały się nie urodzi, bo na pewno muszę coś na początek mu dokupić, ale wolałabym trafić z rozmiarem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 21:06
lolka83 lubi tę wiadomość
-
No ja większość ubranek kupilam, kilka dostałam od kuzynki i tyle, myślę ze na jakiś czas wystarczy...
A mnie wczoraj i dziś znów zaczyna kluc jakby cos pod ostatnim żebrem, nie wiem czy serce czy co...może mała cos mi zaczęła uciskac nie wiem, ale zlapalam schize bo maz do mnie, a może jakiś skrzep od wenflonu poszedł i cie boli, bo pokuli mnie i mam mega siniaki, bo nie mogli sie wbic, ja galy, myslalam, ze zaraz się ubiore i pojade na IP,a pozniej, ze go pobije Gnom mnie zeschizowal...
Nie wiem, czy jak jutro to wystąpi powinna m dzwonić do ginia czy przeczekać do środkowej wizyty, bo jednak to zalezy od mojej pozycji Megas dyskomfort, raz znika raz się pojawia, eh...ja juz mega w tym ostatnim czasie panikuje, chyba za mocno....jak jakis psycholWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 22:27