Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina piękne zdjęcia:)
Co do braku objawów porodu to patrząc na czerwcówki były takie które miały objawy i urodziły później niż te bez, więc chyba nie odgrywa to tak wielkiego znaczenia.
Prawda jest taka że każda z nas może rodzić na dniach. Poza podium została już tylko jedna czerwcówka jak patrzyłam na listęNataliaK, Karola:) lubią tę wiadomość
-
zabuszka wrote:prowadzicie jeszcze samochod? bo sie wlasnie zastanawiam czy to jeszcze bezpiecznie
Ogolnie juz dostaje opieprz od rodziny, ze mam nie prowadzic, staram sie jak najmniej, ale jak potrzebuje wyjsc do fryzjera (jak dzis) lub do marketu po drobiazg, to jade sama, ale w Wawie, wszedzie blisko, więc te odległości nie sa duze
ps. Ostatnio na badania wziełąm taxi, tak mnie jeden taksówkarz przewiozl po dziurach, ze wole sama powoli sobie jechac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 21:09
-
Z PBKM chodzi o to, że zachęcając kolejne osoby do skorzystania z ich oferty dostajemy rok abonamentu za darmo. Czyli tworząc coś w rodzaju łańcuszka, np. ja polecam Iwo, Iwo poleca X, X poleca Y... Mamy rok abonamentu za darmo im więcej osób się poleci, tym więcej lat bez opłat
https://www.pbkm.pl/rodziceIwo lubi tę wiadomość
-
Ja już też staram się nie jeździć, bo mam wrażenie, że przy silniejszym zahamowaniu uderze brzuchem o kierownicę. Chociaż ostatnio byłam zmuszona jechać do apteki, bo mój synuś miał grypę jelitowa, eh. Ale to wiadomo była wyjątkowa sytuacja
Karola:) lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam biustonosze z h&m, chociaz jakies mocno seksowne to one nie są no ale to juz chyba urok tych do karmienia a co do samochodu, mi tez sie wygodnie jezdzilo, ale zauwazylam duzy spadek koncentracji plus wlasnie strach o jakis skurcz albo mocne kopniecie malej i nieszczescie gotowe... Jak nie musze to nie wsiadam, wlasnie maz stwierdzil ze mnie zawiezie na tą obrone, zwolni sie na chwile z pracy... Lepiej dmuchac na zimne...
Karola:) lubi tę wiadomość
-
dziewczynki a mogłybyście mi powiedzieć coś na temat nawilżacza powietrza? bo właśnie zastanawiamy się jaki kupić ale jest taki wybór,że już zgłupieliśmy...a mieszamy na poddaszu więc mamy dość sucho i wolałabym mieć, jeśli któraś z Was jest obeznana w temacie to proszę o pomoc:)