Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola:) wrote:Dziewczyny polecały alles mama. Ja mam jeden z biedry, drugi z HM, na razie więcej nie kupuje bo zobaczę jak z karmieniem i jak z rozmiarem po porodzie
Przeglądałam na necie te z alles mama ale kurcze jak ja nie przymierze stanika to boję się kupić a u nas nie ma tego sklepu. No może faktycznie poczekam, zobaczę po porodzie jaki będzie biust i wtedy coś kupię lepszego
Karola:) lubi tę wiadomość
-
Paulina23 wrote:dziewczynki a mogłybyście mi powiedzieć coś na temat nawilżacza powietrza? bo właśnie zastanawiamy się jaki kupić ale jest taki wybór,że już zgłupieliśmy...a mieszamy na poddaszu więc mamy dość sucho i wolałabym mieć, jeśli któraś z Was jest obeznana w temacie to proszę o pomoc:)
Też kiedyś chcieliśmy kupić nawilżacz powietrza ale mąż stwierdził, że najpierw kupimy higrometr i okazało się, że nawilżacz jest nam nie potrzebny haha
-
am wrote:Dzięki normalnie to ok. 15-16 kg szczuplejsza
muszę się jutro zważyć, ciekawe czy dalej waga stoi w miejscu.
hehe, a ja niby 17 kg na plusie
Pamietaj, że to brzusio tyle i woda do tego tyle nam dają...w ogole nie widać, ze przytylas tyle ile piszesz
Jeny aby mnie te rozstepy ominely, na razie olej arganowy z maroko robi swoje, brzuch bez zmian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:52
-
lolka83 wrote:hehe, a ja niby 17 kg na plusie
Jeny aby mnie te rozstepy ominely, na razie olej arganowy z maroko robi swoje, brzuch bez zmian
Ale pisałaś ostatnio że po Tobie też nie widać
Wiem, że nie widać dlatego ta waga mnie niezbyt rusza
No ja póki co też bez rozstępów, zobaczymy czy wytrzymamy do końca i podczas chudnięcia, obyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:56
-
A my po obiedzie polozylismy sie na 2 godzinki i do godz. 20 drzemka, no i przez to oczywiscie zamiast spac, ja teraz mega wypoczeta...nie wiem co mnie trafilo, wlasnie pieke ciasto truskawkowe, chyba mi na koniec ciazy na te ciasta cos odwaliło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 00:38
Camilia, misia_k1 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki a ja właśnie się szykuję do szpitala na wizytę u lekarza i ktg:) niestety dziś nikt z rodziny nie może mnie zawieść więc muszę jechać autobusem...trzymajcie kciuki,żebym w nim nie urodziła:)
kasjja, misia_k1, Karola:), lolka83 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, Am bardzo ładnie wyglądasz, mały brzusio.
Ja też mam 15 kilo na +, ostatnio przystopowałam, może też dlatego, że przez ostatnią sytuację niewiele co jadłam
Niestety rozstępy wyszły mi początkowo na piersiach a teraz na pośladkach i biodrach, tragedia, ale może coś podziałam laserem po ciąży, bo te wszystkie specyfiki u mnie nic nie dają. Teraz nawet nie mam się jak smarować i robi to mój mąż, ale w jego dokładność słabo wierzękarusia, am, Karola:), lolka83 lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, Am bardzo ładnie wyglądasz, mały brzusio.
Ja też mam 15 kilo na +, ostatnio przystopowałam, może też dlatego, że przez ostatnią sytuację niewiele co jadłam
Niestety rozstępy wyszły mi początkowo na piersiach a teraz na pośladkach i biodrach, tragedia, ale może coś podziałam laserem po ciąży, bo te wszystkie specyfiki u mnie nic nie dają. Teraz nawet nie mam się jak smarować i robi to mój mąż, ale w jego dokładność słabo wierzę
Ehh mi też wyszły na udach rozstępy i chyba tylko laser tu pomoże.. Natomiast jeżeli któraś z Was ma problemy z cellulitem to polecam masaż bańką chińską.. Przynajmniej mi bardzo pomogło, a wierzcie mi, że było z czym walczyć... takie predyspozycje po mamie mam już zacieram ręce do walki z dodatkowymi kg i cellulitem po porodzie! Jest wyzwaniePaula_29 lubi tę wiadomość
-
am wrote:Maja o której masz tą obronę w piątek, będziemy trzymać kciuki. Co bronisz mgr czy doktorat i z czego jeśli to nie tajemnica
O 10:00 mam byc, podejzewam, ze pierwsza wejde ze wzgledu na brzuchol ale tez mam nazwisko na B, wiec tak czy tak pewnie bede pierwsza
A bronie mgr, ale promotor stwierdzil ze praca prawie jak doktorat, bo ponad 120 stron naskrobałam.
Szukalam teraz podyplomowe i jedyny warunek oprocz kierunku oczywiscie to byl egzamin koncowy bez pisania pracy hehe, mam dosc pisaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 11:01
am, misia_k1, Karola:), lolka83 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa z rana
Zobaczycie jak przyjdą na świat nasze dzieciaki szybko wszystkie powrócimy do dawnych figur
Karusia dzięki za pomysł na zwalczanie cellulitu - będę próbować po ciąży, moim pośladkom i udom zdecydowanie się to przyda.
Maja to ładną pracę naskrobałaś, 120 stron - imponujące, będę trzymać kciuki i czekać na relację po obroniekarusia, lolka83, maja89waw lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ale pospałam, do 11 teraz mam aż spuchniętą twarz, ah ta woda
Wczoraj teść miał imieniny, troszkę pojadłam, aż się bałam wejść na wagę, ale spoko - cały czas jest te 14,5-15 kg - także w 3 tygodnie niecałe 3 kg. Dobrze że od tygodnia nic do przodu, a nawet 0,5 kg ubyło. Może już nie przytyję do porodu...oby!
Am - szczuplutka jesteś, tylko brzuszek
Dzisiaj zaczynam mój plan sprzątania, opracowany na cały tydzień. Od dzisiaj kuchnia najgorsze! Zobaczymy czy dam radęam, Camilia lubią tę wiadomość