Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kochana to jeszcze jest za wcześnie... i też wiele zależy od lekarza, jaki ma sprzęt, koleżanki moje które chodziły na kasę chorych wiedziały o płci bardzo późno natomiast te które chodziły do lekarza który miał swój prywatny sprzęt wiedziały dużo szybciej. Ja mam wizytę za dwa tygodnie to będzie 18 tydzień i mówił mi ,że najprawdopodobniej już mi poda płeć o ile dziecko będzie korzystnie ułożone, także musisz jeszcze trochę poczekać
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Ja uważam tak samo jak Paulina23 wszystko zalezy od tego jakim gin dysponuje sprzętem. Na lepszym sprzęcie można szybciej dostrzec płeć i od ułożenia samego dziecka. Ja mam wizyte w ten pt u nowej lekarki i może od niej dowiem się czegoś więcej odnośnie maluszka. Może zrobi usg i poznam płeć dziecka. Fajnie by było
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
aNiLewe wrote:lolka83 a na kiedy masz polowkowe w marcu, kt tydzien?
ja prywatnie widzialam plec w 13t4d, sprzet bardzo czysto pokazywal obraz, ale czy to faktycznie chlopiec to zobaczymy za miesiac, poltora
Hello, nie wiem jeszcze...5 lutego ide do mojego drugiego ginia po zwolnienie to pewnie wtedy umowie sie na termin.
MOja ginia tez moglaby zrobic bo ma bardzo dobry sprzet, ale powiedziala,ze jakbym chciala miec filmik, plyte itd, to ona mi juz tego nie zrobi tak profesjonalnie, bo ten sprzet jest nowy i sie go dopiero uczy, podala namiary na kolege ktory cos takiego wykonuje wiec pewnie do niego sie zapisze, bo chce miec jakas pamiatke...mowila, zeby miedzy 18-22 tyg to zalatwic...wiec musze to jakos wszystko ulozycWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 20:25
-
aNiLewe wrote:lolka83 a na kiedy masz polowkowe w marcu, kt tydzien?
ja prywatnie widzialam plec w 13t4d, sprzet bardzo czysto pokazywal obraz, ale czy to faktycznie chlopiec to zobaczymy za miesiac, poltora
Mi właśnie Pani doktor podała płeć dziecka w 12t6d. Na 70% dziewczynka
Mówiła, że w tym okresie wzgórek łonowy u dziewczynek jest płaski a u chłopców odstaje bardziej do góry.
Jak było u Ciebie?Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
U mnie w 13 tyg i 6 dniu lekarz stwierdził, ze nic nie wystaje i chyba dziewczynka, wczoraj inna ginia mowi,ze nic nie wystaje i chyba dziewczynka...takze to samo powiedzieli :)to zobaczymy pewnie na połówkowym czy sie sprawdzi
Lanusia93, AngelQa lubią tę wiadomość
-
Kurcze a może ja będę miała chłopca:) chociaż jak będzie dziewczynka to też będę się cieszyć jedno i drugie jest fajne ale gdybym mogła sobie wybrać to tak na 55% wolałabym chłopca:) wszyscy mówią mi ,że będzie chłopak...ale ja nie wierzę w takie rzeczy...dopiero jak powie mi lekarz:) jeszcze dwa tygodnie do wizyty:)
mindusia lubi tę wiadomość
-
Ja mam nadzieje,że będe miała 2 chłopaków no ale jak będa dziewczynki,to tez bedzie fajnie chociaż juz mam dwie w domu.Najwazniejsze,żeby dzieci były zdrowe. Nastepne Usg mam 3 lutego to mam nadzieje,że już będzie widać jaka płeć.
-
Paulina23 mi z kolei każdy mówi że będzie dziewczynka jak na mnie patrzą nie wiem po czym to wnioskują.Ja się śmieje że dzidzi zrobi psikusa i będzie chłopczyk. Grunt żeby było zdrowe płeć jest mniej istotna.
ona000 gratuluje syneczka, z tego co kojarze to jesteś chyba pierwszą lipcóweczką spodziewająca się chłopaka