Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jeszcze nie mam z sesji fotek, ale wstawiam fotke z rąsi, porównanie z marca i czerwca
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7529aead16ef.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 22:45
madzia84, am, Iwo, Plumb80, Camilia, Karola:), Paula_29, misia_k1, maja89waw lubią tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Jasne,możemy pozostać na tym wątku nadal po porodzie.Ważne, żeby nadal mieć kontakt.Fajnie się z Wami pisze.
Ja w niedzielę obchodziłam 34 urodziny,także też pewnie gdzieś się mogę podczepić pod niektóre z Was
Jejku,nasze dzieciaki już się nie mogą doczekać Victora, tak jak i my Codziennie rano pytają się,ile jeszcze dni zostało Ciekawe jak to będzie z trójeczką w domu. Dzieci są podekscytowane, mówią że będą pomagać
O Plumb to ja jestem młodsza o parę miesięcy, urodziny mam we wrześniuPlumb80, Karola:), Paula_29, maja89waw lubią tę wiadomość
-
am wrote:Lolka różnicę widać "gołym okiem", super wyglądasz, rzeczywiście sam brzuszek słodki - właśnie jakbyś piłeczkę połknęła
Thx :* hehe, faktycznie ponoc pileczka no a ja sie czuje dupnie, jak wieloryb, a wszyscy, ze jest dobrze i ble ble Eh
am, Karola:), maja89waw lubią tę wiadomość
-
Iwo wrote:Lolka słodka piłeczka ;)super i chyba już ci się opuściła ? na moje zdecydowanie opuściła do porodu
to bylo ok 4 dni temu, tez mi sie wydaje ze sie opuscila...dzis dziwnie chodze, jak kaczka...serio, czuje jakby mi zeszla w dol i mi tam naciska glowka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 23:12
Plumb80, Karola:), Paula_29, maja89waw lubią tę wiadomość
-
Lolka no szok dosłownie, już za chwilę Malutka będzie z Wami
Iwo prześliczne zdjęcia!
Karolinka nie denerwuj się koleżanką, najważniejsze żebyś nie robiła niczego wbrew sobie. Jeśli nie masz sił i chęci na spotkanie odmów i nie miej wyrzutów sumienia.
Plumb ja też sobie nie wyobrażam byśmy nie miały kontaktu. Możemy zostać tutaj i dalej udzielać się jako lipcowe mamusie 2014
A moja Mała właśnie tak szaleje, że już mam pokopany cały pęcherz, brzuch i wszystko w środku ałć aż wzięłam No-spę. Moja Kluskaam, Iwo, Karola:), Paula_29, misia_k1, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
No tak... więc chyba się zaczyna.... wstałam przed chwilą, a tu kap, kap, kap.. bielizna wilgotna, hmm chyba coś tu się sączy
Ból z krzyża i jedziemy powoli do szpitala Jeśli to nie fałszywy alarm, to trzymajcie kciuki za moje dzieciątko, żeby się szczęśliwie urodziłomisia_k1, ewelina84, maja89waw, MILA, Dodi, am, Camilia, Karola:), Plumb80, Kajoni, Mona :), Paula_29, Paulina23, Iwo, lolka83 lubią tę wiadomość
-
Ale z ranka informacje:)
Lolka,wiesz moze to dobrze ze tak szybciutko z zaskoczenia Ci lekarz termin podał. Tak jak piszesz, sam wie najlepiej bo to nie jego pierwszy porod.
Wszystko masz gotowe i wszystko Ci sie przypomni(w nawiazaniu do Twoich obaw,że juz nic nie pamietasz z SR)
Teraz postaraj sie optymistycznie nastawic, odpoczywac,spac(jesli to Ci sie uda, bo wierze ze emocje swoje robia). Wiki jest juz gotowa tak samo jak Wy!
Iwo i Lolka super foteczki, brzuszki suuuperrr.
He Iwo ja tez w sierpniu 30 bede miec:)i zawsze chcialam przed 30 miec Dzidziusia hi.to mamy cudowne prezenty Dawidek i Jasiu:)
Popieram Mamusie,aby nasz watek byl kontynuowany i tu bedziemy wymieniac sie info Po narodzinach;)
Milego dnia.ja za godz w droge do lekarza,ciekawe co mi powiedzą.
Camilia, Plumb80, Paula_29, Iwo lubią tę wiadomość
-
lolka83 wrote:Dziewczyny ja juz po!!!
Po badaniu, mala wazy ponad 3400, 38 tydzien ciazy...
Jest juz nisko, dlatego, co dwie godziny w nocy wstaje...czuje tez ze mi sie zaczal zmieniac chod na bardziej kaczkowaty...
No i szok!
Planowal cc na poniedziałek, ale stwierdził, ze poniedzialki zawsze sajgon, ze on by chyba jednak proponowal sobote! Tym bardziej, ze miedzy 38-39 tyg robi się cc, wiec ja juz sie łapię.
Mam się stawić już w sobote do szpitala, wszystko sprawdzi, jesli nie bedzie tlumow zrobi mi juz cc...Jesli cos to czekamy na poniedziałek...ale kazal sie nastawic na sobote!!
Dziewczyny ta sobotę! Szok, nie dochodzi to do mnie, a jeszcze mialam zaplanowane te kilka dni ostatnie...
ps. IWO bajeczne fotki !!!!! Pieknie!!!
ja kochana ide w niedziele a w poniedziałek cc tak sie boję że śni mi się już po nocach:)maja89waw, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Ewelina no niedługo i ty będziesz miała kruszynke ze sobą . Rozpakowujemy sie wszystkie w zaskakującym tępie . Możliwe że i ja jutro sie dowiem czy będe rodzić sn czy cc . Jak będzie cc to ustalamy termin no więc wszystkie już sie sypią
ewelina84 lubi tę wiadomość
-
Same dobre informacje z rana ! To lubię
Karusia trzymam kciuki mocno !!!
Ja dziewczyny początkiem czerwca skończyłam 25 lat, od zawsze ciągnęło mnie do dzieciaków, zresztą taki też mam zawód, pracuje na co dzień z dziećmi i tak mi było przykro, że takie fajne dzieciaczki ludzie mają a u nas jeszcze nic
Mąż to zaraz po ślubie naciskał, ale chciałam jeszcze chwile na spokojnie popracować. W sumie się mu nie dziwiłam, bo straszy ode mnie 9 lat, więc dla niego już był czas Ponad rok po ślubie, po pierwszym miesiącu starań, okazało się, że jesteśmy w ciąży i uważam, że w super momencie, przez ten rok trochę pojeździliśmy po świecie, nacieszyliśmy się sobą, bo z dzidzią, zwłaszcza na początku to nie poszalejemy
A teraz jeszcze 13 dni do terminu Aż mi szkoda, że ta ciąża tak szybko minęła ! Tak dobrze się czułam przez wszystkie te miesiące, że nie wyobrażam sobie już braku kopniaczków z rana naszej Lilki
Z drugiej jednak strony chciałabym już być w trójeczkę i być najszczęśliwszą osobą na ziemi Z ostatniego USG wynika, że malutka cały tatuś Tym bardziej nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę )))Plumb80, Iwo lubią tę wiadomość
-
KaroLinka wrote:Ewelina no niedługo i ty będziesz miała kruszynke ze sobą . Rozpakowujemy sie wszystkie w zaskakującym tępie . Możliwe że i ja jutro sie dowiem czy będe rodzić sn czy cc . Jak będzie cc to ustalamy termin no więc wszystkie już sie sypią
Strasznie mi się dłuży ten tydzień -
Jakie info z rana!
Karusia, kciuki trzymam baaardzo mocno :* Daj koniecznie znać.
Ewelina i Lolka, może karusia Was wyprzedzi
Lolka, śliczny brzusio
U mnie nic się nie dzieje, ból w pachwinach wieczorem jak zawsze i lekko na okres, a tak to czuje się dobrze, mała cały czas tak samo aktywna. Dzisiaj wizyta u lekarza po południu i ostatnia SR, ciekawe
No i skończyłam 38 tc...zostały 2 do terminu...
A ja w marcu 27 lat skończyłam i zawsze też myślałam o tym aby urodzić w tym wieku, drugie dziecko w wieku 30 lat, a jeśli zdecydujemy się na trzecie to tak około 35tki. Ciekawe jak to wyjdzieewelina84, Iwo, karusia lubią tę wiadomość