Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:BiB wychodzi na to, że zostajemy same na placu boju, a Ciebie jak wezmą w dzień terminu na wywołanie to ja już chyba zostanę i mnie sierpniówki przegonią
Spoko Paula, no stres
Ja wieczorem mam ktg i wizytę więc zobaczymy co powie, ale nie spodziewam się w sumie niczego. Dzwoniłam do niej wczoraj i mówiłam, że kompletnie nic się nie dzieje itp, a ona na to, ze spoko, ze to dobrze i dzidziak ma jeszcze czas! -
mikulka, iwo ,agagita powodzenia dziewczyny. Ale sie ruszyło
Ja szykuje się do szpitala z internetem problem nie wiem kiedy się odezwę, chyba że mnie zaraz odeślą
Karola trzymam kciuki.
Paula cieszę się że wszystko ok z maluszkiemKarola:), Paula_29 lubią tę wiadomość
-
agagita wrote:Wlasnie odeszly mi wody. Czekam do 6 zeby corcie do sasiadow zaprowadzic i jedziemy do szpitala. W koncu sie doczekalam.
agagita lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
BiB wrote:Wow dziewczyny, jakie akcje! Powodzenia wszystkim rodzącym :*
PS. Paula, faktycznie chyba tylko my zostaniemyCiekawe ile Szymo dziś już waży...
https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
Iwo wrote:Kurcze laski szyjka nie chce mi rozwierac caly czas 2 cm, ze 12 godz moze to jeszcze potrwac. A bole mam co 5 min, masakra.
Iwo może jak dojdzie do 3, 4 to już poleci potem szybko, czasem tak bywa, powodzenia, żeby jak najkrócejIwo lubi tę wiadomość
-
Ale mile wiadomości z rana.
Tyle akcji:)
Iwo trzymam kciuki,jestes dzielna i juz niedlugo Dawidek bedzie u Ciebie na brzuszku:)g
Mikulka,agagita zycze szybkiej akcji pamietajcie dziewczyny o piciu wody, wiem ze moze to rada ni z gruszki i pietruszki ale musicie pic i nawadniac sie:)
Iwo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,trzymam za Was mocno kciuki,już niedługo napiszecie że urodziłyście. Niech szybko Wam się rozkręca akcja.
A tym nadal oczekującym - no niech Was już rusza dziewczyny, czekam i trzymam za wszystkie kciuki.
Victor slodki,praktycznie je i śpi,czasem poleży u nas na ręku i tak się przygląda i robi super minki
Dzisiaj przespał od północy do 5:00 rano i już go w sumie budziliśmy.
Rana jeszcze ciągnie,najgorzej jak się wstaje. No i nogi jak banie od 2 dni,kostek nie widac z obu stron stopy a łydki jak kamień - efekt po cesarce. Wczoraj odwiedziła nas położna,wszystko ok u mnie i małego,oby tak dalej.am lubi tę wiadomość