Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Camille87 wrote:Hej dziewczyny ja tez miewam silne bole glowy z ktorymi moj gin skierowal mnie nawet do neurologa. Ten jednak stwierdzil ze nie maja one podloza neurologcznego i ze o prostu taki urok mojej ciazy.. jednego dnia dopadl mnie tak silny bol glowy ze lezalam i plakalam.. wzielam apap, posmarowalam skronia amolem, wyszlam na krotki spacer, zrobilam zimny oklad na czolo - nic nie pomoglo. Zrobilam sobie slaba kawe rozpuszczalna z mlekiem i dopiero po niej przestalo bolec..niby takie proste ale odkad dostalam mdlosci nie koglam patrzec na kawe ale bylam tak zdesperowana ze wypilam od tamtej pory rano robie sobie mala filizanke kawy i glowa mi nie dokucza przede wszystkim nalezy skontrolowac cisnienie.
Camille mi jedna znajoma ginekolog powiedziała, że można spróbować pić cole, może pomoże, więc jestem zaopatrzona na następny atak -
Mi lekarz powiedział, ze czasem jak bardzo boli, lepiej wypić pol kieliszka czerwonego wina, niz faszerować sie proszkami...
Mnie glowa bolala jakoś w 1 miesiącach ciazy, straszne to bylo, na razie przeszlo, oby nie wracało!
Ja sie zapisalam na polowkowe na 28 lutego, to bedzie 21 tydzien ciazy...
Dziewczyny jak po wizytach?
-
No dziewczyny jestem po wizycie, jestem taka szczęśliwa,że nie mogę się uspokoić!!!!! Wszystko jest w porządku:) Będziemy mieli SYNKA!!! mały współpracował, od razu rozkraczył nóżki i jest siusiak!!!
aneczkaaa1985, lolka83, AngelQa, aNiLewe, Camilia, misia_k1, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
AngelQa wrote:Paulina23 czekamy na wieści po wizycie.
Ja mam połówkowe 28 lutego i coś czuje, że będę się strasznie stresować
Ja tez 28 lutego Tez sie bede stresować, zapisałam sie do specjalisty od usg, wiec mam nadzieje, ze przebada wszystko i bedzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 21:09
-
Paulina23 wrote:No dziewczyny jestem po wizycie, jestem taka szczęśliwa,że nie mogę się uspokoić!!!!! Wszystko jest w porządku:) Będziemy mieli SYNKA!!! mały współpracował, od razu rozkraczył nóżki i jest siusiak!!!
No to bajecznie :* -
lolka83 wrote:Ja tez 28 lutego Tez sie bede stresować, zapisałam sie do specjalisty od usg, wiec mam nadzieje, ze przebada wszystko i bedzie ok
To będę pamiętać, żeby trzymać za Ciebie kciuki
Mam nadzieje, że potwierdzi się płeć naszych maluszków no i że wszystko będzie dobrze. To będzie wielki dzień!
Paulina23 serdecznie gratuluję synkalolka83 lubi tę wiadomość
-
Kochane dla ciekawskich, czym warto się smarować w ciązy
Powiem Wam,ze po przeczytaniu, zmieniłam swoje preferencje co do produktów do smarowania
Chce tez zakupic olej arganowy i z migdalow, chociaz ten pierwszy sporo kosztuje
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
Moze którejś sie przyda
-
Dziewczyny jeśli chodzi o moje dotychczasowe doświadczenie ze smarowaniem ciała to powiem wam tak: moja przyjaciółka mieszka w Niemczech, jej mąż jest farmaceutą i ona całą ciążę stosowała 3 rodzaje olejków dla kobiet w ciąży, dwa są chyba w rossmanie(jenak polecam rossman niemiecki) i jeden z apteki:) poprosiłam ją żeby mi wysłała i rzeczywiście dziewczyny smaruję się dwa razy dziennie już 5 miesięcy i jak na razie ani jednego rozstępu nie mam!!!! Zresztą ona już urodziła i mówi,że nie ma ani jednego po ciąży! także jeśli byście miały możliwość podjechać do Niemiec lub żeby ktoś Wam wysłał to naprawdę polecam:
olejek firmy VELEDA w rossmanie w szklanej zielonej butelce.(trochę droższy)Niestety w Polsce wogóle go nie mają!
olejek firmy babylove Apteka. (trochę tańszy, ale też tylko Niemcy).
olejek firmy babydream rossman ( w Polsce bez problemu kupicie).