Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mindusia wrote:ja już tez pomału robię zakupy dla naszego synka bo stwierdziłam ,ze pozniej nie zdążę ze wszystkim. co do zakupów to ja najczęściej chodzę do primarku, śliczne rzeczy maja dla dzieci i dosłownie za grosze.wczoraj np. zakupiłam, dla naszego synka 3 pary skarpeteczek po 2 euro i 3 pary śpioszków za 3 euro z promocji
jeden z moich ulubionych sklepów jak do UK jezdziłam na sale:).
teraz zastanawiam się aby jakoś we wrzesniu do Priarku do Niemiec nei skoczyc-ale kurcze bilety są mega drogie...a faktycznie w primarku są super ciuszki i naprawde tanieee a Ty mieszkasz w DE?lolka83 lubi tę wiadomość
-
Kochane powiem Wam, że mnie też już kusi by coś zacząć kupować ale jakoś się chyba jeszcze boję... Sama nie wiem jak to wytłumaczyć. Teraz we wtorek mam kolejną wizytę i być może jak poznam płeć dzidźki i usłyszę, że wszystko jest dobrze (mam taką nadzieję) to może powoli się przełamię
lolka83 lubi tę wiadomość
-
misia_k1 tak ja mieszkam w Niemczech z mężem wczoraj właśnie się wybrałam na zakupy i upolowałam takie promocje. jakie śliczne sweterki widziałam dla małych kawalerów, małe spodenki,a buciki to mnie za serce ujęły. Jak dostane większy przypływ gotówki to wtedy zaszaleje tak konkretnie. na razie się wstrzymuje chociaz nie powiem jest cięzko jak sie widzi tyle pięknych rzeczy dla maluszków.
camilia wychodziłam tak samo z takiego zalożenia, nie kupuje ubranek przed 20 tc ale kiedy dowiedziałam się w 18 tc że będzie chłopczyk nie mogłam się powstrzymać i zaczełam już kupowac ciuszki. W sumie lepiej wiedzieć kogo nosi się pod sercem bo wtedy można kupowac konkretne zakupy pod konkretą płeć. -
nick nieaktualny
-
Camilia wrote:Kochane powiem Wam, że mnie też już kusi by coś zacząć kupować ale jakoś się chyba jeszcze boję... Sama nie wiem jak to wytłumaczyć. Teraz we wtorek mam kolejną wizytę i być może jak poznam płeć dzidźki i usłyszę, że wszystko jest dobrze (mam taką nadzieję) to może powoli się przełamię
Mam podobnie -
Camilia wrote:Kochane a powiedzcie jak Wasze brzuszki? Duże już? Bo mój jak na razie nieśmiało się wyłania ale jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to może pomyśleć, że poprostu mi się przytyło ;-P
Mojego zdecydowanie nie da się pomylić z przejedzeniem tym bardziej, że mam brzuszek typowo na chłopca, a zatem cały brzuszek, jak i wcześniej wyhodowany tłuszczyk aktualnie zszedł z boczków i osadził się z przodu. Niby ładnie to wygląda, ale przez to nie mieszczę się już w swoje kurtki i sweterki, mimo, że wcześniej były luźne... -
A u mnie brzuch wygląda różnie w różne dni, raz jest taki jak BiB opisuje a raz taki na szerokość cały, zauważyłam że potrafi być w jeden dzień nawet różny, a to wszystko przez ułożenie dziecka. Raz na USG ewidentnie rozkłada się w poprzek a raz pionowo i zauważyłam, że jak jest w poprzek to brzuszek jest większy na szerokość
-
nick nieaktualny
-
aNiLewe wrote:BiB mam tak samo. Jeszcze wczoraj opowiadałam siostrze, że kształ jak na chłopca którego rzekomo noszę Wszystko z boczków zniknęło i piękny brzuszek.
Dziewczyny te co już się rozglądają, jakie wózki bierzecie pod uwagę??
jedo fyn memo, w zasadzie to już jestem na niego zdecydowana, czekam tylko na jakiś przypływ gotówkiaNiLewe lubi tę wiadomość
-
ja też mam tak samo jak BiB ostatnio mnie tak wywaliło ze szok :D hehe garderoba do wymiany czasami sobie nawet myślę że jak na ten czas to nawet jest za duży ale tak jak mówicie z rana jest mniejszy a na wieczór miesiąc do przodu hehe i dobrze to Nasz piękny czas buziaki dla wszystkich mamusiek miłego dnia:)
-
Mój brzuszek pomimo tego, że jeszcze nie jest zbyt duży to tak jak mówicie wieczorem jest bardziej wydatny niż rano. Dzisiaj wizyta u lekarza godz.18.20- boję się trochę ale nie mogę już doczekać. Trzymajcie kciuki!
Karola:), Plumb80, aneczkaaa1985, aNiLewe lubią tę wiadomość
-
A ja nie mogę się zdecydować na wózek, czytałam o tym jedo fyn ale wypowiadają się ludzie, że ma spacerówkę kiepską bo dziecko z niej zjeżdża
Niestety ciężko znaleźć wózek który ma tylko dobre opinie
Ja się waham między maxi cosi mura a baby design lupo comfort, chyba że ktoś jeszcze poleci coś fajnego, bo to tylko wstępne wybory
Ogólnie chciałabym 3 w 1aNiLewe lubi tę wiadomość