Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
misia_k1 wrote:Hm dziewczyny które kupiły Hypnotic dress;)z Happy mum-czy któraś z Was zamawiała on-line??
Kurcze w Katowicach mają tylko XXL,dobrze za zadzwoniłam bo chciałam tam jechać a mam 80 km.
Wow, sliczna,..kurcze musze przejrzec, aby sobie kupic -
lolka83 wrote:ja mam dicoflor, ale bylo to chyba cos innego.
A to kilka zdjęc małej z sesji, chociaż wydaje mi się, że babka nie umieścila tych najładniejszychMiałą wtedy 2 tyg.
http://www.fotomia.pl/?p=3062
Lolka!!! Jejciu jakie piękne!!! Aż żałuje, że nie zrobiliśmy naszej malutkiej takiej sesyjki... Kurcze teraz chyba już ciężko byłoby z nią zrobić takie zdjęcia.. I jakie Wiki ma śliczne długie włoski!! -
misia_k1 wrote:Hm dziewczyny które kupiły Hypnotic dress;)z Happy mum-czy któraś z Was zamawiała on-line??
Kurcze w Katowicach mają tylko XXL,dobrze za zadzwoniłam bo chciałam tam jechać a mam 80 km.
Ja zamawiałam jakieś 3 dni temu online, ale jeszcze nie przyszłaostatnio jak zamawiałam kurtkę i bluzę to czekałam jakoś długo na dostawę... Chyba półtora tygodnia niestety... Mam nadzieję, że tym razem będzie szybciej, bo potrzebuję jej na 5 na poprawiny i 12 na chrzciny
-
Paula_29 wrote:Lolka śliczna sesja, piękne maleństwo
To ja pochwalę się moją Zuzią
http://www.agnieszkabujas.pl/
Paula sliczna jest i taki slodziaczek
Cieszę się, że zrobilismy ta sesje na poczatku, teraz by bylo o wiele trudniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 16:31
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
karusia wrote:Ja zamawiałam jakieś 3 dni temu online, ale jeszcze nie przyszła
ostatnio jak zamawiałam kurtkę i bluzę to czekałam jakoś długo na dostawę... Chyba półtora tygodnia niestety... Mam nadzieję, że tym razem będzie szybciej, bo potrzebuję jej na 5 na poprawiny i 12 na chrzciny
-
Lolka, Paula zdjęcia prześliczne, a córeczki takie Małe księżniczki
Lolka u Wiki pierwsze co się rzuca w oczy to włoskiteraz pewnie mogłabyś jej kucyki robić,
Paula u Zuzi pierwsze co do mnie przemówiło to jej usteczka - takie idealne jak namalowanemisia_k1, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Karusia a powiesz mi jaki rozmiar Ty wybrałas...u mnie biodra 102 i w sumie M i L by pasowało...w biuscie bardziej M, ale obawiam się,że te sukienka na moich biodrach be dzie się opinać...
M niby do 104 cm w biodrach a L już od 105cm...możecie mi mamusie jakos pomóc? -
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Dziewczyny pamiętacie co to był za probiotyk który miał być zamiennikiem biogaji?Natalia z czerwcowek o nim pisala.
Tak z doskoku,akurat tajniacko sprawdzalam co u was slychac)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:43
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Aaaaa śliczne dziewczynki
Ja niestety nie zrobiłam Szymkowi takiej sesji, bo jak wyszliśmy ze szpitala to on już miał 2 tyg i zanim się ogarnęłam to wyszła dupa bladaAle postanowiłam, że po chrzcinach zrobię mu taką sesję, myślę, że nie będzie za późno..
misia_k1, Karola:), Paula_29 lubią tę wiadomość