Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
BiB wrote:Aaaaa śliczne dziewczynki
Ja niestety nie zrobiłam Szymkowi takiej sesji, bo jak wyszliśmy ze szpitala to on już miał 2 tyg i zanim się ogarnęłam to wyszła dupa bladaAle postanowiłam, że po chrzcinach zrobię mu taką sesję, myślę, że nie będzie za późno..
Mój raz sie przebudził i zsikał ale potem znowu drzemał i dalej sesyjka była...świetna pamiątka.Karola:), Iwo, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:Karusia a powiesz mi jaki rozmiar Ty wybrałas...u mnie biodra 102 i w sumie M i L by pasowało...w biuscie bardziej M, ale obawiam się,że te sukienka na moich biodrach be dzie się opinać...
M niby do 104 cm w biodrach a L już od 105cm...możecie mi mamusie jakos pomóc?
Ona jest z elastycznego materiału, sugeruje kupić Ci M. Ja kupiłam M, kupowałam w stacjonarnym sklepie. Ja mam na pewno więcej niż 102 w biodrach, także mówię Ci - zamawiaj eMkemisia_k1 lubi tę wiadomość
-
Ja od początku chciałam sesję już z siedzącym dzieckiem - taką rodzinną, także my w przyszłym roku. Jak Wiktoria miała kilka dni, to ja byłam tak nieogarnięta, obolała, zestresowana, że nie wyobrażałam sobie robić jakiejkolwiek sesji- ale znam siebie i wiedziałam że tak będę się czuła, więc sesyjka będzie później.
Wasze sesje cudowne
Wstawię jutro zdjęcie Wiki, planuje cyknąć foteczkę, bo kończy jutro 2 m-ce, a robię jej taki album - od poczęcia do roku i wklejam tam zdjęcia z każdego m-ca i z ważnych wydarzeń typu chrzciny, święta, więc coś jutro wstawięIwo, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Iwo wrote:Misia jak twój chłopak już duży:)Ile teraz waży? Z podobną wagą do Dawidka się urodził
Mój ma teraz 5300 g, urodził się 3160 g
10 września ważył 5270:) i mierzył 59 cm...8 cm w 2 miesiace...urodził się ważac 3250g i 51 cm.
Teraz pewnie juz ponad 5.5 kg waży.
iwo wrzuć fotki Swojego Księcia-Dawidka:)
Am czekamy na Dawidka,
Camila czekamy na Julcie
Paula czekamy na Zuzie
Lolka czekamy na Wikusie
Ewelina czekamy na Antosię?
Karola czekamy na Wikusie
Karusia czekamy na Zosie
Mona czekamy na Szymonka
Bib również na Szymonka
Maja czekamy na Liliankę,
Zabuszka czekamy na Alka
Mikulka i ksieżniczka Julka:)
rany mam nadzieję,ze gafy nei strzeliłam w imionacha jesli tak przepraszam i niestety nie pamiętałam wszystkich;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:10
ewelina84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Am czekamy na Dawidka,
Camila czekamy na Julcie
Paula czekamy na Zuzie
Lolka czekamy na Wikusie
Ewelina czekamy na Antosię?
Karola czekamy na Wikusie
Karusia czekamy na Zosie
Mona czekamy na Szymonka
Bib również na Szymonka
Maja czekamy na Liliankę,
Zabuszka czekamy na Alka
Mikulka i ksieżniczka Julka:)
Iwo superrrr-Dawidek z Misiem-wymiata:)
zaktualizuj proszę,jeśli masz foto swojego Ksiecia-bo to chyba sesja sprzed ponad miesiąca:)>?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:33
mikulka, Iwo lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny które już jesteście po chrzcinach jakie formalności/zaświadczenia są wymagane do chrzcin (od rodziców i chrzestnych)?
Iwo Ty chrzciłaś poza swoją parafią, czy coś dodatkowego musiałaś dawać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 23:18
-
Iwo wrote:Akt urodzenia, pozwolenia z parafii chrzestnych, że mogą być chrzestnymi, karteczki do spowiedzi, tyle. Nawet nauki nas ominęły, bo " przyjezdni" byliśmy. Zgadza się, chrzciliśmy w innej parafii, nad morzem , tam też ślub braliśmy, także proboszcz nas zna
Dzięki za inf
Czy karteczki do spowiedzi i od rodziców i od chrzestnych?
A jakie nauki? -
Misia, przepraszam, ze dopiero odpisuje.. ja mam tez takie wymiary co Ty I wzielam rozmiar M w ciemno.
dziewczyny jakiez piekne te nasze dzieci!
sluchajcie, bylismy wczoraj na tej wizycie.. Zosia ma podejrzenie alergii.. tyle zmian musimy wprowadzic w zycie, ze masakra! Jej bezdechy w naszym lozku to przez pierza... czerwone oczko, ktore trze to nie tylko zapchany kanalik ale tez reakcja alergiczna, bolacy brzusio to tez wynik spozywania przeze mnie alergenow...wiec wszystkie dywany, zaslony, misie, kwiatki, wyjezdzaja dzisiaj z domu.. musze kupic okropna posciel dla alergikow.. no i u mnie mega zmiany w diecie... zer:jajek, mleka i przetoworow, jablek!!!! Pomidorow, truskawek, malin, pietruszki, selera, innych... Lolka z tego co pamietam u Was tez podejrzewaja alergie u malutkiej? Dostalismy tez debridat i krople robione.. zobaczymy czy skoncza sie Zosiowe problemy po wprowadzeniu tych zmian... jestem zalamana prawde mowiac
-
sesje toski wrzucałam wcześniej:) ale jeszcze wszystkih zdjęć nie mamy czekamy na fotoksiążke i zdjęcia narazie tylko to:
https://www.facebook.com/fotomaluszki
Toska z wagą urodzeniową 3500 teraz mając trzy miesiące wazy 5900misia_k1, Iwo, am lubią tę wiadomość