Lipcowe Mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja ja nie mam poduszki powietrznej z przodu od strony pasażera więc mandat mi nie grozi
Karola piosenka piękna i też się wzruszyłam
Misia myślę dokładnie tak samo jak Ty- nie wiem jak dotychczas mogłam żyć bez mojej córeczkiKarola:), misia_k1, mikulka, maja89waw lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj wypłacze chyba wszystkie łzy, cóż za płaczliwy dzień
Sponsoruje go piosenka "over the rainbow"
Dokładnie dziewczyny - nie wyobrażam sobie życia bez mojego małego zwycięstwa - Wiktoriicałe życie na nią czekałam
mikulka, misia_k1, Paula_29, maja89waw, Camilia lubią tę wiadomość
-
Aniulka wrote:Dziewczyny wyjełyscie już wkładkę dla niemowlaka z fotelika?
Ja wyjęłam wkładkę jakoś miesiąc temu. Założyłam tylko taką małą wkładkę pod plecy która ma zagłówek i fajnie trzyma główkę.
Misia ja najchętniej tych używam i jestem zadowolona, każda wkładka jest zapakowana w mały woreczek http://www.aptekagemini.pl/baby-ono-wkladki-laktacyjne-premium-60-sztuk.html
Karola Wiki super dziewczynka, rzeczywiście długaKarola:), maja89waw lubią tę wiadomość
-
O widzisz właśnie w zdrowym starcie piszą zeby juz dawać po pół łyżeczki marchewki od skończonego 4 miesiąca... Ale z kolei moja lekarka kazała poczekać do 5/6 miesiąca... Ja juz nic nie kapuje z tym rozszerzaniem diety ;(
Karola:) lubi tę wiadomość
-
Karola:) wrote:U nas dzisiaj kiepska noc, ale w takim sensie że były aż 3 pobudki, ostatecznie pospałyśmy to 7mej, ale w sumie wyspałam się.
Wczoraj usłyszałam na VH1 piosenkę https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I - "leci" ona bodajże w filmie "Listy do M." i pokochałąm ją dosłownie. Rano włączyłam ją na telefonie i z Wikunią słuchałyśmy, i...popłakałam się ze szczęścia, chyba nigdy jeszcze tak nie miałam. Słowa tej piosenki sprawiły że się bardzo wzruszyłam, ...marzenia się spełniają. Na serio mam już wszytsko, tylko aby zdrowie dopisywało no i dla mnie troszkę więcej cierpliwości i pozytywnego myślenia
Taaaak to piękna piosenka, ma już trochę lat. Pierwszy raz usłyszałam ją w filmie Love Actually i kupiłam płytę ze ścieżką dźwiękową tak mi się spodobała...Karola:) lubi tę wiadomość
-
Dłuuugi i dość ciężki dziś mam dzień. Rano pobrałam Małej mocz do woreczka i zawiozłam na posiew kontrolny, później byłam u dentysty bo od tygodnia boli mnie ząb który miałam plombowany i niestety zapowiada się leczenia kanałowe ;-/ Podczas borowania dostałam aż dwa znieczulenia a i tak bolało. I teraz też boli ech. Do tego już czwarty dzień jestem sama z Małą i jestem po prostu zmęczona. Weekendzie nadchodź szybciej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 17:22
-
No właśnie dziewczyny, ja reż słyszałam, że teraz nie ma podziału przy rozszerzanie diety na kp i mm. Wszyscy mają wprowadzać nowe jedzonko po 4 mcu. SZOK!!!
Iwo, czekamy na nnowości
Karola, Wiki piękna i faktycznie z figurki podobna do mojej panny
Co do piosenki ... uwielbiam
A jeśli chodzi o wkładki to ostatnio nie używamAle nie polecam bella, wychodzi z nich wata.
Karola:) lubi tę wiadomość
-
misia_k1 wrote:Am i jak Dawidek zaeragował na pałąk??Bo pamietam, ze jakos miałaś na dniach dostać
Mamy pałąk jakoś od poniedziałku, wzbudził zainteresowanie Małego, jest bardzo fajny, ale póki co szału nie robi
U nas króluje przywieszka - materiałowa czerwona małpka, która zamiast nóżek ma plastikowe kółko z gryzakamiją Dawid uwielbia