Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
majeczka87 wrote:Bobittka to ja chce nagranie jakies posluchac;) wtorek coraz blizej:* juz niedlugo stresik opadnie
Agaax lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta trzymam kciuki i wierzę, że wszystko jest dobrze!!
Ja czuję sie dobrze, w końcu nadszedł 2 trymestr. Niekiedy jestem strasznie zmęczona ale to chyba wina pory roku, tego, że trzeba codziennie do pracy a przez weekend na kurs rachunkowości... Niekiedy nie wyrabiam...
Ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze, dzidzia zdrowa! Już nie mogę sie doczekać aż poczuję ruchy dzieckamajeczka87 lubi tę wiadomość
-
Wiem... wariuje... pewnie nie jedna z dusza poradziła by mi wyluzować, ale ja nie potrafię ;( strasznie się boje...
Przewertowałam już chyba cały internet w poszukiwaniu wiadomości i historii podobnych do mojej. Dużo dziewczyn których maluszki miały podwyższone NT i urodziły się zdrowe miały widoczną kość nosową
Na badaniu prenatalnym, lekarz najpierw powiedział, że mój maluszek ma kość nosową a potem jak zapytałam o NT i powiedział, że rzeczywiście jest sporo podwyższone to znów sprawdzał kość nosową i stwierdził, że jest ciężka do oceny ;( że może jej tam nie być, bo kość by była bardziej biała. Staram sie zająć czas czymś innym- puszczam filmy które już widziałam, gram w karty i gre online ale strasznie się boje. Dlaczego ja. Dlaczego od początku jest problem...Bobitta
-
Bobitta wrote:Wiem... wariuje... pewnie nie jedna z dusza poradziła by mi wyluzować, ale ja nie potrafię ;( strasznie się boje...
Przewertowałam już chyba cały internet w poszukiwaniu wiadomości i historii podobnych do mojej. Dużo dziewczyn których maluszki miały podwyższone NT i urodziły się zdrowe miały widoczną kość nosową
Na badaniu prenatalnym, lekarz najpierw powiedział, że mój maluszek ma kość nosową a potem jak zapytałam o NT i powiedział, że rzeczywiście jest sporo podwyższone to znów sprawdzał kość nosową i stwierdził, że jest ciężka do oceny ;( że może jej tam nie być, bo kość by była bardziej biała. Staram sie zająć czas czymś innym- puszczam filmy które już widziałam, gram w karty i gre online ale strasznie się boje. Dlaczego ja. Dlaczego od początku jest problem...
-
ada89 wrote:Majeczka a gdzie czytałaś/słyszałaś o tym powiązaniu powiększonego pecherzyka z infekcją? Bo ja przekopałam pół sieci i nic takiego nie wyczytałam...
Jeju, żeby wszystko jutro okazalo sie dobrze...
juz nie pamietam Adusiu... ale któras z moich znajomych tak miala
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
usg prenalane
http://images77.fotosik.pl/225/b4848dbb7f138d28med.jpg
http://www.fotosik.pl/zdjecie/a43804e5f19e9da0
oto ja;) chłopczyk - wszystko dobrze;) przeziernosc karkowa w normie choc blizej gornej granicy, wszystkie ma narzady, grzecznie lezał tylko machał nogami i rekoma. Czybym miala nigdy nie zobaczyc fikołka dzidziusiowego?
CRl - 79,1mm 13t6d
HR -148 uderzen na minutealexxx, ada89, Ev, madziarella88 lubią tę wiadomość
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Witam was i siebie w 15 tygodniu tyle mnie nie było i muszę was nadrobic ja dalej się męczę z magisterką juz na siłe 3 rozdział ciągnę a tu jeszcze 2 i jeszcze sesja...nawet nie mam sił się do nauki zabrac. Internet mi nie chodził 3 dni prawie przez te mrozy i śniegi ;/ skutki mieszkania w lesie praktycznie ;/
A przede wszystkim:
Bobitta kochana Ty moja ! uszka do gory ! zobaczysz wszystko będzie dobrze, nie bój się, szybko zleci i bedziesz juz w domku. Słyszałam od znajomej o kobiecie, której dzidzius miał nt 4,1. Robiła amniopunkcje, nic nie bolało, mówila ze nie czuła nic nawet. Oczekiwanie na wyniki - i dzidzia zdrowa. Taka jej natura po prostu
Trzymam za Ciebie kciuki i będę sie modlic jutro za was buziaki :*2 lipca 2016r. Marcel -
majeczka87 wrote:usg prenalane
http://images77.fotosik.pl/225/b4848dbb7f138d28med.jpg
http://www.fotosik.pl/zdjecie/a43804e5f19e9da0
oto ja;) chłopczyk - wszystko dobrze;) przeziernosc karkowa w normie choc blizej gornej granicy, wszystkie ma narzady, grzecznie lezał tylko machał nogami i rekoma. Czybym miala nigdy nie zobaczyc fikołka dzidziusiowego?
CRl - 79,1mm 13t6d
HR -148 uderzen na minute
No cudny chłopczyk jestem !!! super kochana, ze wszystko ok i gratuluję synusia :*majeczka87 lubi tę wiadomość
2 lipca 2016r. Marcel -
Ja po wizycie trochę się uspokoiłam, ale tak naprawdę wszystko okaże sie za tydzień. Lekarz, który przyjmował stwierdził, że brakuje mi pare dni, żeby wiarygodnie stwierdzić nt, wiec zapisano mnie za tydzien. Poza tym ok dzidziuś machał do nas rączkami i ma 5,1cm Lekarz widział, że się stresuję i dopytuje i powiedział, że już widzi, że nt powinno być w porządku bo jest cienkie i że mam się nie stresować bo z ciążą jest ok. Ale ja ze swoim rozumowaniem i tak twierdzę, że powiedział tak żebym się nie stresowała Więc czekam do następnego poniedziałku
majeczka87, Gagaga, Inska lubią tę wiadomość
06.2015 - poronienie
-
nick nieaktualnyBobitta Trzymam kciuki za was ! Bede się jutro za was modlic.
Jestem przy was sercem kochana
Majeczka gratuluje W koncu wiesz jakiego masz lokatora. Imie juz wybrane???
madziarella daj jutro znac co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 21:12
madziarella88, majeczka87 lubią tę wiadomość