Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Małabella wrote:Hej dziewczyny. Mam mały problem. Odebrałam wynik tsh i wyszło mi 4,390 to chyba nie za dobrze prawda ?
poczytaj :http://www.endokrynologia.net/tarczyca/tarczyca-ci%C4%85%C5%BCaBobitta
-
Ev wrote:Spokojnie - idz do lekarza zapewne da ci jakis lek i sie unormuje .
A jak sie czujesz ?Ev lubi tę wiadomość
-
Bobitta - dobrze ze juz jestes po, chociaz teraz najgorsze oczekiwanie ale sie usmiałam z tą lodowka kochana duzo uśmiechu, głowa do góry :*
Ja dzisiaj miałam jechac na wykłady + cwiczenia ale niestety...wymiotowalam do 15. Boje się isc między ludzi bo roznie moze byc.
Odebrałam wyniki i mocz taki oo wyszedł.
Jutro wizyta - zobaczymy co lekarz powie2 lipca 2016r. Marcel -
hej dziewczyny kochane
ja juz po wizycie. karczek w porzadku. kosc nosowa widoczna takze wsio ok winiki badania krwi w piatek.
niestety nie dostalam tym razem zdjecia ale za to moj kochany mezczyzna nagral cale usg takze teraz siedze i w kolko ogladam jak sobie maluda skacze hehe. wiem - jestem nienormalna ale szczesliwaMałabella, alexxx, katsuyoshi, majeczka87, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj sie grzecznie zapytal czy moglby badanie navrac na pamiatke.
Lekarz odpowiedzial ze jesli o niego chodzi to nie ma problemu
no i oczywiscie nagrywal monitor a nie twarz lekarza
tak wszystko zalezy od czlowieka. Moj doktor nie mial nic przeciwko warto zapytac bo pamiatka wartosciowaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 09:46
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:moj sie grzecznie zapytal czy moglby badanie navrac na pamiatke.
Lekarz odpowiedzial ze jesli o niego chodzi to nie ma problemu
no i oczywiscie nagrywal monitor a nie twarz lekarza
tak wszystko zalezy od czlowieka. Moj doktor nie mial nic przeciwko warto zapytac bo pamiatka wartosciowa -
nick nieaktualny
-
u nas naszczescie problemow z jezykiem nie ma zadnego wiec zwyczajnie zapytalismy. Jesli ci zalezy to do nastepnej wizyty nauczysz sie jednego pytania po angielsku no ale twoja decyzja. Ja nie zaluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 10:09
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:u nas naszczescie problemow z jezykiem nie ma zadnego wiec zwyczajnie zapytalismy. Jesli ci zalezy to na dastepnej wizyty nauczysz sie jednego pytania po angielsku no ale twoja decyzja. Ja nie zaluje
-
Skończyłam projekt i dalej męczę inżynierkę masakra. Jest duże prawdopodobieństwo że mój M akurat w dniu wizyty będzie musiał jechać do Warszawy mówił że może uda się przesunąć ale nie nastawiam się w takim razie będzie pytał czy może nagrać za półtora miesiąca ja sama się wstydzę pytać a on taki jest że wszędzie się wścibi