X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę robic ten sok. Będę jak wróce :D nie uciekajcie to tęskniłam za Wami i miałam nadzieję że dzisiaj sobie troszkę z Wami popiszę :D

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Przepraszam teraz pamiętam jak pisałaś że pracujesz w domu :) Chodzi o awans? jak o to to faktycznie szefowie są uparci :D ja nie potrzebuje szefa żeby mnie ktoś wkur*** bo mieszkam z teściami ;)
    Ciężko to nazwać awansem :D powiem jak już sie wyjaśni, bo na ten moment nie chce sie dodatowo denerwować jak bede to pisała. Ale chodzi o jedną kartkę, którą od grudnia, słyszę że dostanę jutro/ za pół godziny/ na maila/ będzie u koleżanki do odbioru i tak słyszę to codziennie a kartki jak nie dostałam tak nie dostałam .... 1...2...3........10 dziś znów mam dzwonić o 16:00 żeby się zapytać czy przypadkiem o niej ne zapomniał i bedę mogła ją odebrać.

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn haha dobre i to :D spokojnie ja sobie zrobilam wygodne siedzenie i sobie moge z wami popisac bo maly nie dawno dopiero zasnał wiec mam czas dla siebie. :)

Bobitta o ile pamietam mialas dostac umowe :) Wiec chyba o ten papier chodzi. Tez bym sie wkurzala na twoim miejscu bo ile mozna czekac :/

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze jest że jest podpisany ! i chce go tylko do wglądu i swoich papierów.

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Agaax Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Matko jakie wy jesteście piękne :D Agaax to Twoje zdjęcie na awatarze??

Przypomniało mi się co miałam dopisać... Kat kakao nie mogę bo mam tendencje do tycia :( i muszę uważać na to co jem żeby nie wyglądać gorzej niż prawdopodobnie będę ;)
    Tak, ale to wiesz, ze ślubu to byłam zrobiona :D

201607055580.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boże to faktycznie lipa. To trochę ważny papier, nawet koleżankom nie możesz powiedzieć w pracy żeby czasem któraś nie wypaplała :/ ja olałam moje studia lekko. też mam problemy na uczelni i podkłądają mi kłody pod nogi..najadłam się nerwów kuuuupę a;e w końcu dostałam takiej olewki że stwierdziłam że lata mi tytuł inżyniera :/ szkoda mi tylko 3,5 roku studiów bo już mogłam tyle pracować i już mieć dwuletnie dziecko :/

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Najlepsze jest że jest podpisany ! i chce go tylko do wglądu i swoich papierów.
    Chociaż tyle ;)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaax wrote:
    Tak, ale to wiesz, ze ślubu to byłam zrobiona :D
    Hahahaha Agaax :D no ja też miałam trochę szpachli i wyglądałam jak 17stka :D hahaha

katsuyoshi, Agaax lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam ja tez tyle jak za duzo jem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta a nie da sie isc i powiedziec porosto z mostu ze chcesz ją zobaczyc itp.. bo kurde jak tak beda wzlekac to przekichane :/
    a teraz jak powiesz im o ciazy to i tak nie moga cie wywalic skoro mowisz ze jets podpisana

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha ... Oj Kat, nie raz tak mówiłam :)
    wiem, że nie mogą mnie wywalić, ale jaki ja mam na to dowód. Słowo na słowo ?
    Chce mieć swoją kopie w ręku, tak jak to powinno być ! Chce mieć dokument. Narazie mam tylko zdjęcie png wysłane z iphona którego nie mogę odtworzyć w żaden sposób.

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Hahahaha ... Oj Kat, nie raz tak mówiłam :)
    wiem, że nie mogą mnie wywalić, ale jaki ja mam na to dowód. Słowo na słowo ?
    Chce mieć swoją kopie w ręku, tak jak to powinno być ! Chce mieć dokument. Narazie mam tylko zdjęcie png wysłane z iphona którego nie mogę odtworzyć w żaden sposób.
    Powiem Ci że to dziwne jest... On coś kombinuje czy co? co mu przeszkadza dać Ci Twoją umowę? o.O Ty ja normalnie podpisywałaś nie? pewnie pierwsza a później on?

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm jest to bardzo dziwne taka prawda...skoro umowe masz i podpisywalas to jaki maja problem aby ci ją dac:/
    moze oni sie domyslają ze jestes w ciazy? i stad tak krecą ze wrazie co nie masz papieru ze tam pracujesz...moze byc tak ze czekaja az im powiesz i powiedza ze juz nie pracujesz u nich i ze tej umowy wcale nie ma a to ze podpisywalas nie jest dowodem bo jej nie dostalas...
    nie wiem ale cos mi tutaj smierdzi tym :/

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieee ja dostałam podpisana umowę przez niego do przeczytania i akceptacji. Podpisałam i zabrał obie kopie. Pytam jak to? a on, że księgowa musi jeszcze to podbić i bedą do odebrania u księgowej w czwartek.
    W czwartek zadzwoniłam do księgowej czy moge odebrać dokumenty, na to ona, że jeszcze nie zostały do niej dostarczone. Zadzwoniłam do niego i pytam kiedy to nastąpi i od tamtej chwili mam codziennie wiadomości, że jutro...

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze bardziej dziwne niż myślałam :/

Ps. Ale ohydny mus mi wyszedł :/ ale mojemu dziecku chyba smakuje bo zaczął mnie boleć brzuch nagle tak jak mówi moja gin wzrostowo... Dawno tego nie czułam ;) ide smarować się oliwką bo brzuch swędzi :/

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to nie wydaje ci sie to dziwne? ze mialo dotrzec aby zostala zrobiona pieczątka a nadal nie dotarlo i tak wzlekają?
    to ze podpisywalas przy nim itp nie znaczy ze oni to dadzą wiesz dalej...jak na moje krecą ostro. bo nikt normalny tak nie robi.

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie drażnijmy Bobitty bo dziecko będzie nerwowe :P mam nadzieję że to się jakoś rozwiąże i że szef Cię w ciula nie zrobi... Myślisz że któraś Twoja koleżanka nie mogła podkablować że planujesz dziecko? Bo wiesz ja oglądam od początku serial "przyjaciółki" no i jak się tak ogląda to potem ma się to w głowie co się dzieje :P Tam ktoś puścił plotke że panienka planuje dziecko i przez to nie dostała awansu... Matko po co ja to piszę o.O

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to mnie już tylko irytuje. Zadzwoniłam i powiedziałam, że do 13:30 oczekuje przynajmniej skanu albo zdjęcia na maila! Powiedział, że nie ma problemu :D

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    hehe to mnie już tylko irytuje. Zadzwoniłam i powiedziałam, że do 13:30 oczekuje przynajmniej skanu albo zdjęcia na maila! Powiedział, że nie ma problemu :D
    No to masz już jak w banku :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi - rób klopsy :) tak mnie nakręciłaś, że też bym zjadła.

Bobbita - strasznie dziwna sytuacja - wiesz,że podpisane, a nie chcą Ci dać :/

Kat - jaki ładny brzuszek!
    Ja według nowych wyliczeń lekarza dziś zaczęłam 14tc (bo wierzę temu lekarzowi, który miał lepszy sprzęt, bo pewnie lepiej wszystko zmierzył) - więc II trymestr!

miłego dnia!

‹‹ 106 107 108 109 110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ