X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lipcowe Mamusie 2016
Odpowiedz

Lipcowe Mamusie 2016

Oceń ten wątek:
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę robic ten sok. Będę jak wróce :D nie uciekajcie to tęskniłam za Wami i miałam nadzieję że dzisiaj sobie troszkę z Wami popiszę :D

katsuyoshi lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Przepraszam teraz pamiętam jak pisałaś że pracujesz w domu :) Chodzi o awans? jak o to to faktycznie szefowie są uparci :D ja nie potrzebuje szefa żeby mnie ktoś wkur*** bo mieszkam z teściami ;)
    Ciężko to nazwać awansem :D powiem jak już sie wyjaśni, bo na ten moment nie chce sie dodatowo denerwować jak bede to pisała. Ale chodzi o jedną kartkę, którą od grudnia, słyszę że dostanę jutro/ za pół godziny/ na maila/ będzie u koleżanki do odbioru i tak słyszę to codziennie a kartki jak nie dostałam tak nie dostałam .... 1...2...3........10 dziś znów mam dzwonić o 16:00 żeby się zapytać czy przypadkiem o niej ne zapomniał i bedę mogła ją odebrać.

katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn haha dobre i to :D spokojnie ja sobie zrobilam wygodne siedzenie i sobie moge z wami popisac bo maly nie dawno dopiero zasnał wiec mam czas dla siebie. :)

Bobitta o ile pamietam mialas dostac umowe :) Wiec chyba o ten papier chodzi. Tez bym sie wkurzala na twoim miejscu bo ile mozna czekac :/

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze jest że jest podpisany ! i chce go tylko do wglądu i swoich papierów.

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Agaax Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Matko jakie wy jesteście piękne :D Agaax to Twoje zdjęcie na awatarze??

Przypomniało mi się co miałam dopisać... Kat kakao nie mogę bo mam tendencje do tycia :( i muszę uważać na to co jem żeby nie wyglądać gorzej niż prawdopodobnie będę ;)
    Tak, ale to wiesz, ze ślubu to byłam zrobiona :D

201607055580.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Boże to faktycznie lipa. To trochę ważny papier, nawet koleżankom nie możesz powiedzieć w pracy żeby czasem któraś nie wypaplała :/ ja olałam moje studia lekko. też mam problemy na uczelni i podkłądają mi kłody pod nogi..najadłam się nerwów kuuuupę a;e w końcu dostałam takiej olewki że stwierdziłam że lata mi tytuł inżyniera :/ szkoda mi tylko 3,5 roku studiów bo już mogłam tyle pracować i już mieć dwuletnie dziecko :/

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Najlepsze jest że jest podpisany ! i chce go tylko do wglądu i swoich papierów.
    Chociaż tyle ;)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaax wrote:
    Tak, ale to wiesz, ze ślubu to byłam zrobiona :D
    Hahahaha Agaax :D no ja też miałam trochę szpachli i wyglądałam jak 17stka :D hahaha

katsuyoshi, Agaax lubią tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam ja tez tyle jak za duzo jem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta a nie da sie isc i powiedziec porosto z mostu ze chcesz ją zobaczyc itp.. bo kurde jak tak beda wzlekac to przekichane :/
    a teraz jak powiesz im o ciazy to i tak nie moga cie wywalic skoro mowisz ze jets podpisana

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha ... Oj Kat, nie raz tak mówiłam :)
    wiem, że nie mogą mnie wywalić, ale jaki ja mam na to dowód. Słowo na słowo ?
    Chce mieć swoją kopie w ręku, tak jak to powinno być ! Chce mieć dokument. Narazie mam tylko zdjęcie png wysłane z iphona którego nie mogę odtworzyć w żaden sposób.

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Hahahaha ... Oj Kat, nie raz tak mówiłam :)
    wiem, że nie mogą mnie wywalić, ale jaki ja mam na to dowód. Słowo na słowo ?
    Chce mieć swoją kopie w ręku, tak jak to powinno być ! Chce mieć dokument. Narazie mam tylko zdjęcie png wysłane z iphona którego nie mogę odtworzyć w żaden sposób.
    Powiem Ci że to dziwne jest... On coś kombinuje czy co? co mu przeszkadza dać Ci Twoją umowę? o.O Ty ja normalnie podpisywałaś nie? pewnie pierwsza a później on?

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm jest to bardzo dziwne taka prawda...skoro umowe masz i podpisywalas to jaki maja problem aby ci ją dac:/
    moze oni sie domyslają ze jestes w ciazy? i stad tak krecą ze wrazie co nie masz papieru ze tam pracujesz...moze byc tak ze czekaja az im powiesz i powiedza ze juz nie pracujesz u nich i ze tej umowy wcale nie ma a to ze podpisywalas nie jest dowodem bo jej nie dostalas...
    nie wiem ale cos mi tutaj smierdzi tym :/

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieee ja dostałam podpisana umowę przez niego do przeczytania i akceptacji. Podpisałam i zabrał obie kopie. Pytam jak to? a on, że księgowa musi jeszcze to podbić i bedą do odebrania u księgowej w czwartek.
    W czwartek zadzwoniłam do księgowej czy moge odebrać dokumenty, na to ona, że jeszcze nie zostały do niej dostarczone. Zadzwoniłam do niego i pytam kiedy to nastąpi i od tamtej chwili mam codziennie wiadomości, że jutro...

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze bardziej dziwne niż myślałam :/

Ps. Ale ohydny mus mi wyszedł :/ ale mojemu dziecku chyba smakuje bo zaczął mnie boleć brzuch nagle tak jak mówi moja gin wzrostowo... Dawno tego nie czułam ;) ide smarować się oliwką bo brzuch swędzi :/

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to nie wydaje ci sie to dziwne? ze mialo dotrzec aby zostala zrobiona pieczątka a nadal nie dotarlo i tak wzlekają?
    to ze podpisywalas przy nim itp nie znaczy ze oni to dadzą wiesz dalej...jak na moje krecą ostro. bo nikt normalny tak nie robi.

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie drażnijmy Bobitty bo dziecko będzie nerwowe :P mam nadzieję że to się jakoś rozwiąże i że szef Cię w ciula nie zrobi... Myślisz że któraś Twoja koleżanka nie mogła podkablować że planujesz dziecko? Bo wiesz ja oglądam od początku serial "przyjaciółki" no i jak się tak ogląda to potem ma się to w głowie co się dzieje :P Tam ktoś puścił plotke że panienka planuje dziecko i przez to nie dostała awansu... Matko po co ja to piszę o.O

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe to mnie już tylko irytuje. Zadzwoniłam i powiedziałam, że do 13:30 oczekuje przynajmniej skanu albo zdjęcia na maila! Powiedział, że nie ma problemu :D

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    hehe to mnie już tylko irytuje. Zadzwoniłam i powiedziałam, że do 13:30 oczekuje przynajmniej skanu albo zdjęcia na maila! Powiedział, że nie ma problemu :D
    No to masz już jak w banku :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi - rób klopsy :) tak mnie nakręciłaś, że też bym zjadła.

Bobbita - strasznie dziwna sytuacja - wiesz,że podpisane, a nie chcą Ci dać :/

Kat - jaki ładny brzuszek!
    Ja według nowych wyliczeń lekarza dziś zaczęłam 14tc (bo wierzę temu lekarzowi, który miał lepszy sprzęt, bo pewnie lepiej wszystko zmierzył) - więc II trymestr!

miłego dnia!

‹‹ 106 107 108 109 110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ