Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn wrote:Przepraszam teraz pamiętam jak pisałaś że pracujesz w domu
Chodzi o awans? jak o to to faktycznie szefowie są uparci
ja nie potrzebuje szefa żeby mnie ktoś wkur*** bo mieszkam z teściami
powiem jak już sie wyjaśni, bo na ten moment nie chce sie dodatowo denerwować jak bede to pisała. Ale chodzi o jedną kartkę, którą od grudnia, słyszę że dostanę jutro/ za pół godziny/ na maila/ będzie u koleżanki do odbioru i tak słyszę to codziennie a kartki jak nie dostałam tak nie dostałam .... 1...2...3........10 dziś znów mam dzwonić o 16:00 żeby się zapytać czy przypadkiem o niej ne zapomniał i bedę mogła ją odebrać.
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyEvanlyn haha dobre i to
spokojnie ja sobie zrobilam wygodne siedzenie i sobie moge z wami popisac bo maly nie dawno dopiero zasnał wiec mam czas dla siebie.
Bobitta o ile pamietam mialas dostac umoweWiec chyba o ten papier chodzi. Tez bym sie wkurzala na twoim miejscu bo ile mozna czekac
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Matko jakie wy jesteście piękne
Agaax to Twoje zdjęcie na awatarze??
Przypomniało mi się co miałam dopisać... Kat kakao nie mogę bo mam tendencje do tyciai muszę uważać na to co jem żeby nie wyglądać gorzej niż prawdopodobnie będę
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
O Boże to faktycznie lipa. To trochę ważny papier, nawet koleżankom nie możesz powiedzieć w pracy żeby czasem któraś nie wypaplała
ja olałam moje studia lekko. też mam problemy na uczelni i podkłądają mi kłody pod nogi..najadłam się nerwów kuuuupę a;e w końcu dostałam takiej olewki że stwierdziłam że lata mi tytuł inżyniera
szkoda mi tylko 3,5 roku studiów bo już mogłam tyle pracować i już mieć dwuletnie dziecko
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha ... Oj Kat, nie raz tak mówiłam
wiem, że nie mogą mnie wywalić, ale jaki ja mam na to dowód. Słowo na słowo ?
Chce mieć swoją kopie w ręku, tak jak to powinno być ! Chce mieć dokument. Narazie mam tylko zdjęcie png wysłane z iphona którego nie mogę odtworzyć w żaden sposób.katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta wrote:Hahahaha ... Oj Kat, nie raz tak mówiłam
wiem, że nie mogą mnie wywalić, ale jaki ja mam na to dowód. Słowo na słowo ?
Chce mieć swoją kopie w ręku, tak jak to powinno być ! Chce mieć dokument. Narazie mam tylko zdjęcie png wysłane z iphona którego nie mogę odtworzyć w żaden sposób.Ty ja normalnie podpisywałaś nie? pewnie pierwsza a później on?
-
nick nieaktualnyhm jest to bardzo dziwne taka prawda...skoro umowe masz i podpisywalas to jaki maja problem aby ci ją dac:/
moze oni sie domyslają ze jestes w ciazy? i stad tak krecą ze wrazie co nie masz papieru ze tam pracujesz...moze byc tak ze czekaja az im powiesz i powiedza ze juz nie pracujesz u nich i ze tej umowy wcale nie ma a to ze podpisywalas nie jest dowodem bo jej nie dostalas...
nie wiem ale cos mi tutaj smierdzi tymEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nieee ja dostałam podpisana umowę przez niego do przeczytania i akceptacji. Podpisałam i zabrał obie kopie. Pytam jak to? a on, że księgowa musi jeszcze to podbić i bedą do odebrania u księgowej w czwartek.
W czwartek zadzwoniłam do księgowej czy moge odebrać dokumenty, na to ona, że jeszcze nie zostały do niej dostarczone. Zadzwoniłam do niego i pytam kiedy to nastąpi i od tamtej chwili mam codziennie wiadomości, że jutro...
Evanlyn lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyno to nie wydaje ci sie to dziwne? ze mialo dotrzec aby zostala zrobiona pieczątka a nadal nie dotarlo i tak wzlekają?
to ze podpisywalas przy nim itp nie znaczy ze oni to dadzą wiesz dalej...jak na moje krecą ostro. bo nikt normalny tak nie robi.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Dobra nie drażnijmy Bobitty bo dziecko będzie nerwowe
mam nadzieję że to się jakoś rozwiąże i że szef Cię w ciula nie zrobi... Myślisz że któraś Twoja koleżanka nie mogła podkablować że planujesz dziecko? Bo wiesz ja oglądam od początku serial "przyjaciółki" no i jak się tak ogląda to potem ma się to w głowie co się dzieje
Tam ktoś puścił plotke że panienka planuje dziecko i przez to nie dostała awansu... Matko po co ja to piszę
-
nick nieaktualnykatsuyoshi - rób klopsy
tak mnie nakręciłaś, że też bym zjadła.
Bobbita - strasznie dziwna sytuacja - wiesz,że podpisane, a nie chcą Ci dać
Kat - jaki ładny brzuszek!
Ja według nowych wyliczeń lekarza dziś zaczęłam 14tc (bo wierzę temu lekarzowi, który miał lepszy sprzęt, bo pewnie lepiej wszystko zmierzył) - więc II trymestr!
miłego dnia!katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość