Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn wrote:Przepraszam teraz pamiętam jak pisałaś że pracujesz w domu Chodzi o awans? jak o to to faktycznie szefowie są uparci ja nie potrzebuje szefa żeby mnie ktoś wkur*** bo mieszkam z teściami
katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyEvanlyn haha dobre i to spokojnie ja sobie zrobilam wygodne siedzenie i sobie moge z wami popisac bo maly nie dawno dopiero zasnał wiec mam czas dla siebie.
Bobitta o ile pamietam mialas dostac umowe Wiec chyba o ten papier chodzi. Tez bym sie wkurzala na twoim miejscu bo ile mozna czekacEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Matko jakie wy jesteście piękne Agaax to Twoje zdjęcie na awatarze??
Przypomniało mi się co miałam dopisać... Kat kakao nie mogę bo mam tendencje do tycia i muszę uważać na to co jem żeby nie wyglądać gorzej niż prawdopodobnie będękatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
O Boże to faktycznie lipa. To trochę ważny papier, nawet koleżankom nie możesz powiedzieć w pracy żeby czasem któraś nie wypaplała ja olałam moje studia lekko. też mam problemy na uczelni i podkłądają mi kłody pod nogi..najadłam się nerwów kuuuupę a;e w końcu dostałam takiej olewki że stwierdziłam że lata mi tytuł inżyniera szkoda mi tylko 3,5 roku studiów bo już mogłam tyle pracować i już mieć dwuletnie dziecko
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha ... Oj Kat, nie raz tak mówiłam
wiem, że nie mogą mnie wywalić, ale jaki ja mam na to dowód. Słowo na słowo ?
Chce mieć swoją kopie w ręku, tak jak to powinno być ! Chce mieć dokument. Narazie mam tylko zdjęcie png wysłane z iphona którego nie mogę odtworzyć w żaden sposób.katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta wrote:Hahahaha ... Oj Kat, nie raz tak mówiłam
wiem, że nie mogą mnie wywalić, ale jaki ja mam na to dowód. Słowo na słowo ?
Chce mieć swoją kopie w ręku, tak jak to powinno być ! Chce mieć dokument. Narazie mam tylko zdjęcie png wysłane z iphona którego nie mogę odtworzyć w żaden sposób.katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhm jest to bardzo dziwne taka prawda...skoro umowe masz i podpisywalas to jaki maja problem aby ci ją dac:/
moze oni sie domyslają ze jestes w ciazy? i stad tak krecą ze wrazie co nie masz papieru ze tam pracujesz...moze byc tak ze czekaja az im powiesz i powiedza ze juz nie pracujesz u nich i ze tej umowy wcale nie ma a to ze podpisywalas nie jest dowodem bo jej nie dostalas...
nie wiem ale cos mi tutaj smierdzi tymEvanlyn lubi tę wiadomość
-
nieee ja dostałam podpisana umowę przez niego do przeczytania i akceptacji. Podpisałam i zabrał obie kopie. Pytam jak to? a on, że księgowa musi jeszcze to podbić i bedą do odebrania u księgowej w czwartek.
W czwartek zadzwoniłam do księgowej czy moge odebrać dokumenty, na to ona, że jeszcze nie zostały do niej dostarczone. Zadzwoniłam do niego i pytam kiedy to nastąpi i od tamtej chwili mam codziennie wiadomości, że jutro...
Evanlyn lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyno to nie wydaje ci sie to dziwne? ze mialo dotrzec aby zostala zrobiona pieczątka a nadal nie dotarlo i tak wzlekają?
to ze podpisywalas przy nim itp nie znaczy ze oni to dadzą wiesz dalej...jak na moje krecą ostro. bo nikt normalny tak nie robi.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Dobra nie drażnijmy Bobitty bo dziecko będzie nerwowe mam nadzieję że to się jakoś rozwiąże i że szef Cię w ciula nie zrobi... Myślisz że któraś Twoja koleżanka nie mogła podkablować że planujesz dziecko? Bo wiesz ja oglądam od początku serial "przyjaciółki" no i jak się tak ogląda to potem ma się to w głowie co się dzieje Tam ktoś puścił plotke że panienka planuje dziecko i przez to nie dostała awansu... Matko po co ja to piszę
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi - rób klopsy tak mnie nakręciłaś, że też bym zjadła.
Bobbita - strasznie dziwna sytuacja - wiesz,że podpisane, a nie chcą Ci dać
Kat - jaki ładny brzuszek!
Ja według nowych wyliczeń lekarza dziś zaczęłam 14tc (bo wierzę temu lekarzowi, który miał lepszy sprzęt, bo pewnie lepiej wszystko zmierzył) - więc II trymestr!
miłego dnia!katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość