Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już widać i to nie mały a to dopiero 14 tydzień mam wrażenie że robi się większy z dnia na dzień
Dziewczyny byłam dzisiaj robić dalsze badania na tarczyce i wyszło tak
T3F 3,12 norma jest od 1,8-4,2
T4F 0,67 norma jest od 0,58-1,64
Niby jest w normie wszystko więc zastanawia mnie to wysokie TSH 4,39.
Co sądzicie o tych wynikach? Jest się czym martwić?
Jutro mam wizytę u endo ale wolę wiedzieć czego można się spodziewać po takich wynikach -
Do brzuszków - ja jak się najem to też widać i to bardzo. Dzisiaj to mnie aż zadziwił taki był wielki i odkryłam że jedne spodnie już odą pod stertę i czekają na lepsze czasy
Odkryłam powód moich problemów związanych z wc mleczko. Miałam ostatni na nie fazę bo nie lubię suchego sniadania i jadłam sobie płatki z mlekiem albo kanapki z dżemem i mleko. Z tego jak się patrze na moją historię tych przykrych przeżyć to właśnie od tego czasu mam takie problemy olśniło mnie kilka dni temu. Nie piję już mleka od kilku dni i wszystko wraca do normy... W końcu. Ale śniadania to mi szkoda trzeba wrócić do kanapekkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Do brzuszków - ja jak się najem to też widać i to bardzo. Dzisiaj to mnie aż zadziwił taki był wielki i odkryłam że jedne spodnie już odą pod stertę i czekają na lepsze czasy
Odkryłam powód moich problemów związanych z wc mleczko. Miałam ostatni na nie fazę bo nie lubię suchego sniadania i jadłam sobie płatki z mlekiem albo kanapki z dżemem i mleko. Z tego jak się patrze na moją historię tych przykrych przeżyć to właśnie od tego czasu mam takie problemy olśniło mnie kilka dni temu. Nie piję już mleka od kilku dni i wszystko wraca do normy... W końcu. Ale śniadania to mi szkoda trzeba wrócić do kanapek
A co do brzucha dziewczyny ja mam ogromny;p
Nie tylko jak stoje ale jak leże też juz spory jest ...foto jako dowód
Z reguły jest tak ze jak sie stoi to brzuch jest o wiele wiekszy niz jak sie lezy no ale u mnie nie ma za bardzo róznicy miedzy staniem a leżeniem już
A tak chwalilam 2 dniowe slonce
Znowu leje...
Dobranoc !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 23:07
alexxx, Agaax lubią tę wiadomość
-
Śliczne zdjęcie!
Mówią, że w drugiej ciąży szybciej widać brzuszek.
U mnie to widać tak jak mówiłam, tylko jak się najem ale nawet w połowie nie tak jak u Ciebie. hehe ... wydaje mi się też że to wszystko jest przemyslane. Mój szef jeszcze nic nie wie ale sam sie prosi!katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny Ale z tą pięknoscią nie przesadzajcie hehe Ja sie sobie nigdy nie podobałam
Bobitta kochana moja mozliwe że tak jest ale mi brzuszek po pierwszej ciazy zostal jeszcze ... tak czy siak z Oscarem tez mialam taki wielki Chyba taka moja uroda ciąż
Agaax uwierz mi takie dlugie są uciązliwe ale ja sie uparłam że chce miec po za tyłek ooo
Jak tam u was z rana?
Ja czuje sie dobrze, zjadlam kanapeczki potem wzielam tabletke i tak teraz synkowi mandarynki obieram:)
Za oknem slonce mimo ze całą noc padało. Planów ogólnie na dzisiaj nie mam bo wszystko na obiad mam kupione wiec bede chyba siedziec i leniuchowac w domu
A tymczasem patrze ze mój syn moczy kawałek mandarynki w szklance coli i bierze to do buzi tak pijąc haWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 09:48
Agaax, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Kat ja też miałam takie długie, ale 2 dni po ślubie, 28 września - ściełam na long boba, właśnie dlatego, że mnie wkurzały i ich nie ogarniałam, poza tym siano niezłe miałam ale znów mi się zachciało długich, może jak wygram w lotto to sobie przedłuże
Dziś praca 13:00-21:00, więc teraz kanapeczki, kawa i forum
W weekend studia, a potem znów cały tydzień w pracy, byle do marca/kwietnia, wtedy na L4 uciekamEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Kat niezły brzuszek
Bobitta do tej pory pracujesz?? mogłabyś od dawna już dupcie w domku grzać na l4 chyba że o czymś zapomniałam to wybacz to jaką Ty prace masz że dajesz radę? ja juz uczelnie mam powyżej uszy i czekam do 26 stycznia jak na zbawienie bo ostatnie zajęcia
Ja dzisiaj bez energii. Idę sobie za chwilę zrobić bombe witaminową to może postawi mnie na nogi marchew + kiwi + pomarańcza może da się wypić Nie mogłam zasnąć w nocy bo mój M się troszkę upił u znajomych a ja nie lubie jak śmierdzi a bez przytulania nie mogę zasnąć głupie wiem...jak dziecko. Nauczyłam się tak spać na początku ciąży jak miałam te kryzysy i teraz nie mogę się oduczyć hehe
Coś jeszcze miałam pisać ale może dopiszę jak mi się przypomniAgaax lubi tę wiadomość
-
Matko jakie wy jesteście piękne Agaax to Twoje zdjęcie na awatarze??
Przypomniało mi się co miałam dopisać... Kat kakao nie mogę bo mam tendencje do tycia i muszę uważać na to co jem żeby nie wyglądać gorzej niż prawdopodobnie będęAgaax lubi tę wiadomość
-
Evanlyn nie wiem czy się chwaliłam czy nie. Pracuję w domu w tej chwili. Mój szef od grudnia mnie tak wk****a że stwierdziłam że dopóki ja nie uzyskam od niego tego co chce to on tez się nie dowie że jestem w ciąży! A CO... ja na tym nic nie tracę... tylko nerwy - bo mam już go serdecznie dość i codziennie tej samej śpiewki przez telefon. ale wyznaję zasadę, że jego jak nie będę męczyć codziennie to nic nie uzyskam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 10:14
Evanlyn lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
Bobitta wrote:Evanlyn nie wiem czy się chwaliłam czy nie. Pracuję w domu w tej chwili. Mój szef od grudnia mnie tak wk****a że stwierdziłam że dopóki ja nie uzyskam od niego tego co chce to on tez się nie dowie że jestem w ciąży! A CO... ja na tym nic nie tracę... tylko nerwy - bo mam już go serdecznie dość i codziennie tej samej śpiewki przez telefon. ale wyznaję zasadę, że jego jak nie będę męczyć codziennie to nic nie uzyskam...
-
katsuyoshi wrote:Hehe no to ładnie
W ogóle potrzebuje rady
Bo mam 2 opcje na obiad..
1. Mam kupione dwie pizze z sosami
2.Zrobic ziemniaki,klopsy mielone z sosikiem i buraczkami.
Szczerze nie wiem które wybrackatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:A z jakim sosikiem te klopsy??? bo sos gra dużą jak nie największą rolę
Ale szczerze mówiac nic nie chce mi sie robic nawet jak bede miala wstawic cokolwiek to mam lenia nie wazne czy to bedzie pizza czy druga opcja obiaduWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 10:33
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:sosik bedzie robiony z tych klopsików wiesz najpier je usmażę a potem zaleje wodą i przyprawie na koniec dodam mąki aby zgestniał sos :p
-
katsuyoshi wrote:sosik bedzie robiony z tych klopsików wiesz najpierw je usmażę a potem zaleje wodą i przyprawie na koniec dodam mąki aby zgestniał sos :p
Ale szczerze mówiac nic nie chce mi sie robic nawet jak bede miala wstawic cokolwiek to mam lenia nie wazne czy to bedzie pizza czy druga opcja obiadu
Ja mam dzisiaj kryzys tylko psychiczny płacze i płaczę... W średniowieczu to mogłabym za płaczkę robić. Wszystko mnie rozczula hehe wbrew pozorom mam bardzo bardzo dobry humor bo popołudniu jedziemy z M wycenić meble bo robimy sobie sypialnie na wymiar łóżko już mamy piękne tapicerowane