Lipcowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za Was Wszystkie kochane
Ja bylam wczoraj 1 dzien na uczelni po przerwie i powiem wam ze wieczorem byla masakra - bol glowy , wymioty totalne rozbicie ;(
Dzis nie ide na zajecia ale jutro juz bd znow musiala ... ehhh .katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Ja po zabiegu. Sam zabieg nieprzyjemny, ale nie bolesny. Pani genetyk wytłumaczyła wszystko w sumie wszystko to o sama wyczytałam. Wyniki 2.02.2016 MASAKRA
Tyle czekania Tyle stresu przez to jeszcze eh
Jakby nie mogli szybciej sie postarac ....
Samo czekanie dobija ! Ta niepewnosc
Ev A kiedy masz wizyte u gin? Moze on by ci cos zalecil na te duze dolegliwosci ??? Moze masz brak jakiś witamin? Dlatego tak bardzo tak ciezko przechodzisz te dolegliwosci.
Ja odkad biore żelazo mam 0 objawów po za bólem sutków.. Juz nawet na wymioty mi sie nie zbiera,nie mam bólów głowy ani nic z tych rzeczy.Szumi mi w glowie tylko jak w sklepie jestem ale to z synem tez mialam wnioskuje to ze w sklepach jest za duszno i dlatego tak sie dzieje. Bo jak tylko wyjde ze sklepu to po 2-3 min przechodzi.
Swoją drogą...
Ja od samego rana zalatana !
Mój syn doprowadza mnie do szału !
Wiecie co dziś odwalił?
Ja sobie stoje w łazience i nakładałam dobie krem na twarz bo odkąd zaciazyłam mam straszną cere:/ i tak stoje kremuje sie...
Mały był obok potem poszedł do salonu i myslałam ze bawi sie znowu przy laptopie... cisza,cisza...wchodze do salonu a tam !!!!!
Wytargał z łazienki płyn do mycia wc !!!!!!!!
Pół wykładziny zalane płynem !!!
Ze strachu chwyciłam go i sprawdziłam czy przypadkiem do buzi rękoma nie brał... naszczescie nie tyle mi ulzyło !
Szybko nalałam wode do wanny i wsadziłam go do wody szorując mu rece bo miał całe zielone i dlugo nie chcialo mu puscic ! Dopiero kolor zszedl jak dluzej posiedzial i rece sie wymoczyły...
Wykładzine doprowadziłam do porządku... teraz musi sie wysluszyc...
Pocieszenie w tym jest takie ze nie wzial nic do buzi !!!
Z Moim już myslimy nad bramkami do łazienki i kuchni !
Bo jak tak dalej pojdzie to naprawde cos moze sie stac -
Bobitta trzymaj sie kochana !
Kat , tydzien temu bylam na wizycie i nic nie mowiz ze wyniki zle wiec raczej wszystko w normie
Biore kwas DHA , wit.D no i ten lek na tarczyce .
Myslisz ze mogla bym sobie bez konsultacji z lekarzem brac zelazo ?
Kolejna wizyte to mam za okolo miesiac ... no chyba ze mnie bd tak meczyc dalej to pojde troche wczesniej.
Ja zawsze mialam slaby zoladek i wydaje mi sie ze dla niego to jest spore obciazenie teraz i dlatego tak mnie meczykatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEv wrote:Bobitta trzymaj sie kochana !
Kat , tydzien temu bylam na wizycie i nic nie mowiz ze wyniki zle wiec raczej wszystko w normie
Biore kwas DHA , wit.D no i ten lek na tarczyce .
Myslisz ze mogla bym sobie bez konsultacji z lekarzem brac zelazo ?
Kolejna wizyte to mam za okolo miesiac ... no chyba ze mnie bd tak meczyc dalej to pojde troche wczesniej.
Ja zawsze mialam slaby zoladek i wydaje mi sie ze dla niego to jest spore obciazenie teraz i dlatego tak mnie meczy
Bierz przez tydzien i sprawdz jak bedziesz się czuła. Jesli lepiej tzn że było go mało i stad te objawy mogly byc takie mocne.
No ja to mam miód ciaze jakbym w niej praktycznie nie byla odkad biore żelazoEv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Bobitta Trzymam kciuki za was ! Bede się jutro za was modlic.
Jestem przy was sercem kochana
Majeczka gratuluje W koncu wiesz jakiego masz lokatora. Imie juz wybrane???
madziarella daj jutro znac co i jak
jeszcze nie..tak malutko mi sie podoba imion męskich ech..
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Oprócz tego, że oczywiście strasznie sie boje to napiszę Wam sytuację z dziś
Wchodzą do kuchni, otwieram lodówkę, patrzę a mój ukochany mąż kupił całą zgrzewkę jogurtów. Różne smaki! Chwyciłam truskawkowy ale zaraz za nim stał brzoskwiniowy. Stanęłam przed bardzo trudnym wyborem, który wybrać Na co mój ukochany z salonu usłyszawszy, że otworzyłam lodówkę ale jeszcze jej nie zamknęłam, krzykną: Co ? nie możesz się zdecydować ? Weź dwa ! Głos rozsądku!
Tak też zrobiłam zabrałam dwa, wyciągnęłam łyżeczkę z szuflady i znów otworzyłam lodówkę. A mój mąż znów z salonu krzyczy: Co? zdecydowałaś się zagryźć kiełbasą ?
Boże jak ja go kocham ! jak on mnie dobrze znamajeczka87, Ev, alexxx, Inska, Agaax lubią tę wiadomość
Bobitta
-
majeczka87 wrote:jeszcze nie..tak malutko mi sie podoba imion męskich ech..
Spokojnie , jeszcze masz czas
Ja nie wiem jeszcze kto tam we mnie mieszka ... wstępnie mamy juz wybrane imiona , ale cos czuje ze jak sie dowiemy płci to i tak bedzie burza mózgów .majeczka87 lubi tę wiadomość
-
Bobitta tyle czekania
Kat współczuje ale tak to jest z dziećmi - 24h/dobe trzeba mieć je na oku.
Ev znam ten ból. Ja niby dobrze się czuję ale spać mi się chce strasznie wczoraj 3,5h wykładu. Dzisiaj 3,5h wykładu + 3,5h ćwiczeń i czytanie 15 stronicowej ustawy na głos jak dzieci bo ona musi mieć pewność że każdy ją przeczytał Robię projekt od rana do wieczora. Wlaśnie wróciłam z uczelni i dalej się zabieram za niego, mam nadzieję że dzisiaj skończę jutro seminarium i dalej nie idę bo nie mam z czym echEv lubi tę wiadomość
-
Dziś o 15:00 miałam wizytę u swojego lekarza prowadzącego. Mówi, żeby nie dramatyzować, bo to jest tylko obliczenie ryzyka! Dzidzia po zabiegu ma akcję serca miarową i nie widać nic niepokojącego. Jakoś w tym momencie nie uspokaja mnie to ... ale mówił też, że testy z krwi często są mylne a na zdjęciu USG on widział kość nosową (szkoda, że ten drugi lekarz nie widział i napisał że jej brak / hipoplastyczna)
Poszukuje zajęcia na równe 3 tygodnie! ktoś ma jakieś propozycję ?Bobitta
-
Bobitta wrote:Dziś o 15:00 miałam wizytę u swojego lekarza prowadzącego. Mówi, żeby nie dramatyzować, bo to jest tylko obliczenie ryzyka! Dzidzia po zabiegu ma akcję serca miarową i nie widać nic niepokojącego. Jakoś w tym momencie nie uspokaja mnie to ... ale mówił też, że testy z krwi często są mylne a na zdjęciu USG on widział kość nosową (szkoda, że ten drugi lekarz nie widział i napisał że jej brak / hipoplastyczna)
Poszukuje zajęcia na równe 3 tygodnie! ktoś ma jakieś propozycję ?Gagaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny