Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Gońcia my truskawkowe standardowo 😜 Polecam też winko z rossmana. Mają bardzo duży wybór bezalkoholowych. Sprawdzaliśmy alkomatem i faktycznie są bezpieczne 😁
Gońcia lubi tę wiadomość
-
Gratuluję ślicznych o zdrowych dzieciaczków
W moim lidlu wszystkie piccolo wykupione 😂 nabyłam jakiegoś „szampana” heleny 😅 do tego nachosy z guacamole, chrupiące kurczaczki, krewetki z czosnkiem i do północy wystarczy, dłużej i tak nie usiedzę 😂 -
Ja już po prenatalnych. Miałam i takie i takie USG bo dziecko nie chciało współpracować. Na pendrive okazało się że nic nie mam. Filmik mi się na telefonie nie zapisał. Jak nie urok to... Ryzyka niskie choć przezierność wysoka ale prawdopodobnie mam pępowine dwunaczyniową
łożysko głęboko na tylnej ścianie. Jestem zmęczona i zdołowana...
910608 lubi tę wiadomość
AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; 03.24 - 0.62
nasienie - ok
Ona: 36 lat, On: 36 lat
12.05.2021 start 1 IVF ICSI
08.08.2021 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
23.10.2021(NATURALS) - 30,79 mIU/ml
25.10.2021 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
25.06.2022 - 2650 g i 50 cm (38+3) witaj Gwiazdeczko 😍😍
23.03.2024(NATURALS) - 28,4 mIU/ml
25.03.2024- 80,8 mIU/ml, prog 20,2 ng/ml 🙏✊
21.11.2024 - 3500 g i 53 cm (38+2) witaj Księciunio 😍😍 -
Estrella wrote:Ja już po prenatalnych. Miałam i takie i takie USG bo dziecko nie chciało współpracować. Na pendrive okazało się że nic nie mam. Filmik mi się na telefonie nie zapisał. Jak nie urok to... Ryzyka niskie choć przezierność wysoka ale prawdopodobnie mam pępowine dwunaczyniową
-
mcdulka wrote:A robiłaś pappe? Przecież pępowina dwuczynniowa to niebiescy żadna nieprawidłowość. Jaka orzeziernosc mialas? Ja w pierwszej ciąży 2,2mm.
Ja mam 2.5 mm. Mi mówiła że to niedobrze ta dwunaczyniowa. Pappa i beta hcg ok. Ryzyko t21 ok. 1:7000AMH - 02.21 - 0.72, 10.21 - 0.49; 03.24 - 0.62
nasienie - ok
Ona: 36 lat, On: 36 lat
12.05.2021 start 1 IVF ICSI
08.08.2021 poronienie 9tc (puste jajo) 💔😥
23.10.2021(NATURALS) - 30,79 mIU/ml
25.10.2021 - 90,38 mIU/ml, prog 23,7 ng/ml 🙏✊
25.06.2022 - 2650 g i 50 cm (38+3) witaj Gwiazdeczko 😍😍
23.03.2024(NATURALS) - 28,4 mIU/ml
25.03.2024- 80,8 mIU/ml, prog 20,2 ng/ml 🙏✊
21.11.2024 - 3500 g i 53 cm (38+2) witaj Księciunio 😍😍 -
My mamy truskawkowe piccollo. Nie wiem, czy smak się zmienił, czy inaczej je zapamiętałam bo w tamtym roku mi nie smakowało
ja lubię szampana cin cin 0% jeszcze, w sklepie niedaleko mają też duży wybór win bezalkoholowych więc pasuje się zaopatrzyć
Estrella, nie przejmuj się na zapas 🤗 Jaka miałaś ta przeziernosc? I co mówił lekarz? Szkoda, że filmik się nie zapisał, może następnym razem nagracie bo chyba lekarz tego nigdzie nie zapisuje żeby to zgrać, prawda?
Wiola ja w tamtej ciąży po prenatalnych nakupiłam ciuszków na promocji bo akurat w te największe promki to wypadło z myślą, że oddam jak coś się zmieni w związku z płcią. Nie zmieniło się 😀 Teraz niestety nie zdążę bo nic nie wiadomo, a mam dużo ubranek po córce więc muszę się wziąć w garść. Choć jak zawsze kusi 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2021, 14:50
Wiolala lubi tę wiadomość
06.2020 córeczka 🧚♀️❣ -
Duzaaa to i ja poproszę różowe serduszko 😊
Co Wy na to, żeby później dopisać jeszcze wybrane imię? Prowadziłam wątek lutowy 2021 i tam wpisywałyśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2021, 15:04
910608, Love22, Moniika, Sendi94, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Estrella wrote:Ja mam 2.5 mm. Mi mówiła że to niedobrze ta dwunaczyniowa. Pappa i beta hcg ok. Ryzyko t21 ok. 1:7000
-
Estrella wrote:Ja już po prenatalnych. Miałam i takie i takie USG bo dziecko nie chciało współpracować. Na pendrive okazało się że nic nie mam. Filmik mi się na telefonie nie zapisał. Jak nie urok to... Ryzyka niskie choć przezierność wysoka ale prawdopodobnie mam pępowine dwunaczyniową
Kochana, wiem, że to ciężko, jak człowiek nastawi się na wybuchy fajerwerków... Szkoda tego filmiku, może można napisać do przychodni? Może oni mają to gdzieś pozapisywane? A jak nie, no trudno. Zdarza się. Najważniejsze, że dziudziul rośnie, to NAPRAWDĘ dużo!
No i trzeba mieć na uwadze, że my po 30-stce już jesteśmy, więc nie będziemy miały wyników jak dwudziestoparolatki. To biologia. Głowa do góry! -
Poproszę o uzupełnienie Synek i termin 14.07❤️ a imienia niestety nie wymyślę bo mój mąż twierdzi że dopiero się powinno nadac imię jak się dziecko zobaczy bo nie zawsze pasuje do niego to szybciej wybrane. To jego drugie dziecko moje pierwsze😄 jak będzie dziewczynka następna to napewno mu się tak łatwo nie dam 😅
-
-
Lolita, czyżby udało się Wam z mężem dojść do porozumienia w kwestii imienia?
Jakby co ja jestem też za tym, żeby wpisywać imiona!
Przyszło zamówienie z Asosa. Połowa wraca do magazynów, ale legginsy np. zostawiam. Daczego? Bo jak mąż mnie w nich zobaczył i podkreślony brzuszek to myślałam, że chłop mi się popłaczeWięc niech będą i legginsy.
Lolita, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Nika Weronika wrote:Poproszę o uzupełnienie Synek i termin 14.07❤️ a imienia niestety nie wymyślę bo mój mąż twierdzi że dopiero się powinno nadac imię jak się dziecko zobaczy bo nie zawsze pasuje do niego to szybciej wybrane. To jego drugie dziecko moje pierwsze😄 jak będzie dziewczynka następna to napewno mu się tak łatwo nie dam 😅