Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, gratuluję przyrostów!🍀
Morgana, jeszcze 2h i wizyta! Dasz radę! Dawaj znać i trzymaj się mocno 🤞🙂Sendi94, Morgana lubią tę wiadomość
-
Beta ładna 😁 a co do proga - wydzielany jest skokowo, raz jest go więcej a raz mniej. Jeśli mieści się w widelkach, to jest ok! 🤞☺
Ann.... lubi tę wiadomość
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Jestem po wizycie i wszystko dobrze! Dr mówiła że wszystko wygląda tak jak powinno w tej chwili. Ulżyło mi 🙂 kropuś był dobrze widoczny 🥰 następna wizyta na 19.11 i w międzyczasie mam jeszcze parę razy sprawdzić betę i proga
w laboratorium pomyślą, że jakaś maniaczka kłucia ze mnie 😆🙃
Ann...., Sendi94, Love22, Lolita, myszajda, Bożenka lubią tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Dobrze czytać takie wiadomości! 😍
Dziewczyny, czy to możliwe, że psy wyczuwają Kropka? Pies teściowej od jakiegoś czasu mnie pilnuje i bacznie obserwuje.Z początku myślałam, że chce chodzić na spacery ale właśnie przyszedł po schodach do mnie i podszedł do łóżka jak nigdy. 😂
11.2022r., Karol ❤
12.2021r., 8tc 👼 Józef, trisomia 13 🖤
👩🏭 28 l.
👨🔧 26 l.
🏃♀️🧗♀️🏞❤
IG: @czytanki.matki -
Dziękuję dziewczyny za kciuki, już po wizycie
Wszystko jest ok, wg usg ciaza młodsza 4 dni czyli owulacja mi się przesunęła.
Pecherzyk ładnie osadzony, ciałko żółte jest, zarodek 3 mm i serduszko bije 113 fhrAnn...., Sendi94, Morgana, Love22, Lolita, MamaTrójki, Justaaa, myszajda, Duzaa, ancymonek, Bożenka lubią tę wiadomość
-
To i ja się przywitam, bo jestem nowa. Dziś pierwsza wizyta i dzieciątko ma 6 mm, pięknie biło mu serduszko ❤️ Termin z USG wychodzi na 2 lipca , a z OM na 1 lipca.
Ogólnie stres był, bo ja test robiłam wczoraj, beta wyszła ponad 59 tys i się zastanawiałam, gdyż 18.10 miałam krwawienie, które wzięłam za miesiączkę, a jak się okazało, było implantacyjne 🙈 Faktycznie było mniej obfite i krótsze niż miesiączka, ale złożyłam to na karb choroby, bo byłam wtedy przeziębiona.
A tak ogólnie mam 32 lata i jestem mamą prawie 4 letniej córeczki. O rodzeństwo staraliśmy się już od kilku miesięcy, w marcu się udało, ale okazało się, że było puste jajo 😓 I mimo początkowego etapu bardzo to przeżyłam. No i dlatego tak się denerwuję. Aż dziś lekarz na to zwrócił uwagę. Na szczęście po wizycie była już tylko radość ❤️😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2021, 18:38
Justaaa, Love22, Duzaa, myszajda, MamaTrójki, Sendi94, Lolita, Bożenka lubią tę wiadomość
-
Barbaritka84 wrote:Dziękuję dziewczyny za kciuki, już po wizycie
Wszystko jest ok, wg usg ciaza młodsza 4 dni czyli owulacja mi się przesunęła.
Pecherzyk ładnie osadzony, ciałko żółte jest, zarodek 3 mm i serduszko bije 113 fhr
Który u ciebie jest dzisiaj tydzień?
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Super wieści dziewczyny 🥰🥰 Gratulacje 🥳
Sendi94 lubi tę wiadomość
💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9