Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Izik wrote:hej dziewczyny, ja po wizycie wszystko jest dobrze, ale jest za wcześnie, aby zobaczyć serduszko i więcej "szczegółów" za dwa tyg. kolejna;-)
Najgorzej, że Pani doktor zobaczyła dwa pęcherzyki😯😯😯😯😯, ale może to jakaś torbielka albo "udawany" domek dzidziusia!!! OMG !!! To by było dla mnie za dużo;-)
Trzymam kciuki za resztę, kiedys byłam baaaaaaaaaaaaardzo aktywna, ale to było dawno temu;-) stare czasy;-)
Mam teraz taką huśtawkę co godzina płacz i radość na zmianę szok!!!Izik, PatkaPP lubią tę wiadomość
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Hej to moja trzecia ciąża, termin mam na 4 sierpnia ale rozwiązanie będzie pod koniec lipca. Mam dwie córeczki, starsza w styczniu skończy 7lat najmłodsza w listopadzie skończyła 5 ❤️ Moja najstarsza Zuzia autysta wyczuła już kilka dni wcześniej że coś jest na rzeczy. Bardzo tuliła się do brzucha ❤️
Justaaa, PatkaPP, Moniika, CarmeLatte93, Ultra-Dżasta, kasha86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dzieczyny. Cichutko się dopisuje
To moja pierwsza ciąża po 5 latach starań. Termin przypada na 27.07:) objawów : książkowych brakjutro 1 usg żeby sprawdzić czy wszystko ok.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam za Wasze nudne i spokojne ciążeIzik, Justaaa, PatkaPP, Moniika, Lolita, Sylwia1182, CarmeLatte93, karm3lka, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
-
Mnie objawy nie dają żyć od kilku dni. Żołądek cały czas w gardle, nic jeść nie mogę bo mi się podnosi, w ustach mam dużo śliny. Do tego mam wrażenie, że lada moment dostanę biegunki. Jak wstaję kręci mi się w głowie. No bosko, pierwszy trymestr wjechał jak ten trzy lata temu 🤦🏼♀️ Oby tylko wszystko było dobrze, to jakoś do nowego roku muszę dotrzymać.
BTW, do mam dzieciatych juz, lub wijacych gniazdo: w Lidlu pojawiły się przepiękne książki wydawnictwa Dwie Siostry w obniżonych cenach! Ja kupilam już 4! Różnice w cenie są od 5 do nawet 30 zł za książkę względem cen sugerowanych czy w księgarni. Polecam ✌🏻️Justaaa, 910608, Sylwia1182 lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
https://naforum.zapodaj.net/3e7248beeff5.jpg.html
Dobry wieczór,to i ja pochwalę się pierwszym foto.
Wczoraj miałam wizytę,ogólnie wszystko ok,poszłam na L4 z racji mojej pracy i doświadczeń z poprzednich ciąży,a że pracuję za granicą to chętnie zabrałam walizeczkę i pognałam do domu.
Na USG widziałam już bijące serduszko i 3 mm maleństwo.
Następna wizyta 15 grudnia,miałam napisać wczoraj ale kiedy wróciłam do domu to jedyne co zrobiłam to fikołka do łóżka🥱😴
Termin na 17.07😉
Aaaaa no i jeszcze jedno musiałam nawiedzić szefa z dobrą nowiną,wiem ,że mój odmienny stan nie jest mu na rękę,ale zachował się chłopina wzorowo✌️
Więc chwała mu i cześć 👑Moniika, MDW, myszajda, Izik, Pysiek1204, CarmeLatte93, karm3lka, Ultra-Dżasta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie niestety dzis nagłe krwawienie, spadek bety i wizyta, która potwierdziła poronienie samoistne. Muszę teraz jakoś to przepracowac w głowie. Życzę Wam dziewczyny spokojnych ciąz bez komplikacji i szczęśliwych rozwiązan. Pewnie z sentymentu czasem będę zaglądać żeby zobaczyć co u Was słychać
-
910608 wrote:Jaki piękny mały człowiek! Dziś mam wizytę i też 7t6d, bardzo bym chciała zobaczyć też takiego pluszaczka 😇
Na ye prenatalne zapisałaś się na USG tylko? Czy z pappą albo jakieś inne badania wybrałaś? Przepraszam, jeśli to głupie pytanie, ale kompletnie na tym się nie znam
Co do tokso, ja od małego jestem otoczona kotami. Teraz mieszkamy z jednym niewychodzacym kocurem. Śpi z nami, całuję go w pyszczunio, noszę jak dziecko. Toxo ujemna, brak przeciwciał 🤷♀️ Tyle, że tokspolazmozą łatwiej jest zarazić się poprzez zjedzenie niedomytych warzyw czy owoców, niedogotowanego mięsa itp. więc nie radziłabym rezygnować z tego badania, bo to nie tylko kociarze są w grupie ryzyka.
-
Aassiiaa wrote:U mnie niestety dzis nagłe krwawienie, spadek bety i wizyta, która potwierdziła poronienie samoistne. Muszę teraz jakoś to przepracowac w głowie. Życzę Wam dziewczyny spokojnych ciąz bez komplikacji i szczęśliwych rozwiązan. Pewnie z sentymentu czasem będę zaglądać żeby zobaczyć co u Was słychać
-
Aassiiaa wrote:U mnie niestety dzis nagłe krwawienie, spadek bety i wizyta, która potwierdziła poronienie samoistne. Muszę teraz jakoś to przepracowac w głowie. Życzę Wam dziewczyny spokojnych ciąz bez komplikacji i szczęśliwych rozwiązan. Pewnie z sentymentu czasem będę zaglądać żeby zobaczyć co u Was słychać
Bardzo mi przykro, trzymaj się 🥺☹️💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9
15 dpo- beta 282,1 🥰
24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
13.11- crl 2,43 cm ❤️
22.12- crl 3,95 cm ❤️
03.01- prenatalne- synek 💙
19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
15.02- 250 gramów 🥰
01.03- połówkowe 🤞🍀
-
Cześć Dziewczyny.
Gratuluję wszystkim które dzisiaj zobaczyły swoje kropeczki.
Asia bardzo mi przykro, jestem z Tobą.
U mnie sytuacja wygląda nastepująco:
2 pęcherzyki 18mm z ciałkami żółtkowymi w 1 5mm a w 2 6mm bez echa zarodków. Za 9 dni kolejne usg.
Jestem zmasakrowana psychicznie😳Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 20:56
-
A ja melduję, że słyszałam serduszko i kropek jest na swoim miejscu. Wg usg 6+1, we om 6+4. Ulżyło mi, że wszystko jest dobrze 🥺
Moniika, Sendi94, Lolita, karm3lka lubią tę wiadomość
-
Marmurkowa wrote:Cześć Dziewczyny.
Gratuluję wszystkim które dzisiaj zobaczyły swoje kropeczki.
Asia bardzo mi przykro, jestem z Tobą.
U mnie sytuacja wygląda nastepująco:
2 pęcherzyki 18mm z ciałkami żółtkowymi w 1 5mm a w 2 6mm bez echa zarodków. Za 9 dni kolejne usg.
Jestem zmasakrowana psychicznie😳
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito