Lipcowe mamusie 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też uważam że poranne mdłości to chybione określenie. Poranne miałam tylko w pierwszej ciąży. Reszta to całodzienne, a popołudniowe to już masakra. Właśnie usiadłam na chwilę bo już nie mam siły, ta ciągła gula w gardle i ciezki brzuch mnie odbijają.
-
Mcdulka jaki duży już bobas 🤩 super, że wszystko w porządku.
Karmelka najważniejsze, że czujesz się już lepiej. Zobaczysz szybko zleci do 13.12 😉
Co do lekarzy, ja mam z pracy pakiet medicover. Korzystam z niego w Katowicach i jestem meeeeega zadowolona.
910608 zaczynam się jarać kocykiem, jest coraz ładniejszy 😅 no i nie wytrzymałam zamówiłam kolejne 6 motków 🤣
910608, Izolda7913, PatkaPP, Moniika, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Karm3lka, biedaku Ty...
Strasznie współczuję i choroby i tego, że musisz czekać na wizytę. Ale wierzę, że to będzie szczęśliwa 13-stka ☺️ Miałaś jakieś specjalne zalecenia jak sobie radzić ze złym samopoczuciem? Lekarze kazali coś mierzyć, zalecali heparynę, czy tylko kazali się izolować?
mcdulka, gratulacje! Masz może zdjęcie? To musi być przystojne bobo już, z nóżkami i rączkami, prawda? 🤗
Sendi91, trzymam kciuki za wizytę! 🤞 Ja o tej godzinie bym się bała bardziej czy nie zasnę 😅
Katsy, zaraziłaś mnie! Wyjęłam i ja swoje druty i włóczki. Zobaczymy, co z nich wyjdzie 😁 Korzystasz z jakichś wzorów, czy lecisz spontanicznie ze słupkami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2021, 15:21
Sendi94 lubi tę wiadomość
-
910608 korzystam z tutoriali na yt jeśli chodzi o wzory 😅 Dziergaj dziergaj, czekam na zdjęcie efektów 😉
Sendi94 ja o tej porze niekiedy już śpię 😂 oczywiście ✊ daj znać
Love22 https://pl.imgbb.com/ wrzucasz zdjęcie wybierasz format bbcode full linked, kopiujesz to co Ci się wygeneruje i wklejasz. Voila 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2021, 15:45
Sendi94 lubi tę wiadomość
-
910608 wrote:
mcdulka, gratulacje! Masz może zdjęcie? To musi być przystojne bobo już, z nóżkami i rączkami, prawda? 🤗
Zastanawia mnie teoria dotyczą tętna młodu a płci. Z Corka się sprawdziła- od początku miała tętno bliżej górnej granicy normy. Teraz tez bąbelek ma 169 (norma do 180).Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2021, 16:55
-
Piękny kocyk się szykuje Katsy
moja córka ma dużo rzeczy w miętowym kolorze.
Dziewczyny u mnie "w koncu" zaczęły się CAŁODNIOWE mdłości 🙄 w sumie to wolałabym wieczorne bo mąż wraca wtedy do domu. Na szczęście jeszcze nie wymiotuje jak w pierwszej ciąży. Wtedy co rano była toaleta obowiązkowa.. 😥 A w dzień też się zdarzało oczywiście, szczegolnie w pracy 😉 raz nawet zwymiotowałam przed drzwiami wejściowymi do budynku bo nie dobiegłam do wc 🤣 Innym razem w papier, który ze sobą nosiłam podczas analiz (dobrze, że nie do jakichś próbek i że nie miałam czym za bardzo 🤢)... na szczescie nikt mnie nie widział. Teraz chociaż mam komfort jak jestem w domu, ale za to córa daje popalić bo trójki jej idą. Dużo noszenia. Mam nadzieję, że to nie wpłynie źle na ciążę 😔 ale jestem z nią sama do 17 przynajmniej wiec nie mam wyjścia.
Wizyta za tydzień 😁🙏
06.2020 córeczka 🧚♀️❣ -
Moniika dziękuję 😊 taki kolor to mój ulubiony, więc na pewno będzie więcej rzeczy zielono miętowych 😜 Współczuję mdłości przy maluchu 😕
Moniika lubi tę wiadomość
-
Hej
chciałam się przywitać , szperalam po internecie i znalazłam to forum.
Termin wstępny mam na 16 lipca, jestem na acoffilu, encortonie,metrofimnie , heperenie acard odstawiłam bo mialam plamienia i gin znalazł małego krwiaka naszczescie pod dzidzia
Jestem tak obstawiona bo jestem po poronieniu w 6 TC Tymek przestał się rozwijać 😔
Wierzę że tym razem wszystko będzie w porządku 💗💗💗
Bejbik ma 1.22 cm i serduszko biło 173/min ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2021, 17:59
mcdulka, Katsy, Lolita, Moniika, Daisy___, Duzaa, PatkaPP, Izolda7913 lubią tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny
Cieszę się, że wizyty przebiegają pomyślnie. Ja cały czas czuję się dobrze, dziś lekko zemdliło mnie po południu w drodze z pracy.
Wzięło mnie coś na gotowanie - zrobiłam pity do zapiekanki z fetą i warzywami, pycha! Mąż zachwycony, a ja dumna z siebie, że mi wyszło - nie ma co się jednak bać ciasta drożdżowegoKorzystałam z tego przepisu: https://aniagotuje.pl/przepis/pita (dodawałam więcej mąki) i https://kuchnialidla.pl/pieczona-feta-z-warzywami.
910608, PatkaPP, Katsy, Moniika lubią tę wiadomość