LIPCOWE MAMY 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Momof wrote:Puste jajo
Szkoda. Zdazylam sie ucieszyc.
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
Minisia82 wrote:Ale lekarz nie kazał Ci jeszxze powtórzyć usg za kilka dni? W większości takich przypadków każą powtórzyć, że być może zarodek pojawi się później
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
Też się zastanawiam, tym bardziej przed chwilą pokazywali w wiadomościach ośrodek preadopcyjny w związku z filmem 1800 g i dyrektorka mówiła że te dzieciątka są odbierane rodzinom z powodu uzależnień czy innych dysfunkcji. Rodziny które nie zasługują na dzieci je mają a innym się nie udaje a bardzo tego pragną. Nie jestem w stanie tego pojąć 😔
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Momof nie tak być nie może 😞😞
Poczekaj jeszcze i idź w przyszłym tygodniu do innego lekarza, warto to sprawdzić u kogoś innego 😥😥
Dziewczyny dlaczego tak się dzieje 😥😥
W srode jade ze skierowaniem do szpitala - tam mi zrobia usg. -
nick nieaktualny
-
Miałam dzisiaj wizytę u dr, ale stwierdzil, że usg zrobimy dopiero 25.11, bo teraz jeszcze nie uslyszalabym ❤.
Zbadał mnie ginekologiczne i stwierdził,że na ten etap wygląda to bardzo dobrze.
Beta ok, progesteron ok.
Brać witaminy pregna start i spokojnie czekać do ust.
A miałam nadzieję, że dziś zobaczę moje maleństwo na usg. -
ren-ka11 wrote:Miałam dzisiaj wizytę u dr, ale stwierdzil, że usg zrobimy dopiero 25.11, bo teraz jeszcze nie uslyszalabym ❤.
Zbadał mnie ginekologiczne i stwierdził,że na ten etap wygląda to bardzo dobrze.
Beta ok, progesteron ok.
Brać witaminy pregna start i spokojnie czekać do ust.
A miałam nadzieję, że dziś zobaczę moje maleństwo na usg.
Ile wynosi Twoja beta i progesteron?Karolinka [*] -
Dziewczyny, bbf nie pokazuje mi kalendarza ciąży i nic z nią zwiazanego... Nie wiem dlaczego, napisane jest że dopiero jak odnotuje test pozytywny to mi pokaże a tu nic.. Jak u was? Też macie z tym problem czy tylko ja?Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -
Hejka jestem tu nowa termin na 22.07.2020. Póki co beta potwierdzona lekarz za 2 tygodnie. To będzie moje 3 dziecko.mam już dwie córki
witam Was dziewczynki mam nadzieję że będziemy razem w tym ważnym czasie,
Zajsonek, Nati12, Madzik84, Aga26, wariatka3 lubią tę wiadomość
-
Martusska wrote:Hejka jestem tu nowa termin na 22.07.2020. Póki co beta potwierdzona lekarz za 2 tygodnie. To będzie moje 3 dziecko.mam już dwie córki
witam Was dziewczynki mam nadzieję że będziemy razem w tym ważnym czasie,
Witamy i juz dopisuje na listę ❤
Podaj datę wizyt to też wklepie 🤩