LIPCOWE MAMY 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny.
Zapisuje się do grupy lipcowych mamusiek.
Termin na 9 Lipca 2020
33 lata, 1 ciąża
Dwa testy pozytywne 3 listopada. Lece na bete potwierdzić bo nie mogę uwierzyć.
od dwóch nocy mocno boli podbrzusze i piersi nabrzmiałe, bol samych sutkow.
EDit :
33 dc 04-11 -beta hcg 259
progesteron 20.1Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 15:48
Momof, Finezja19 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny☺️
Chciałabym do was dołączyć 😉 Test zrobiony 2.11 druga słaba kreska, ale w 9dpo beta 14,11dpo 65,wczoraj termin @ ktora się nie pojawiła beta 532 🥰
Termin wg kalkulatora 12 lipca. To moje 3 dziecko, w domu nastolatki tak naprawdę córka 16 lat i syn 13 lat,ale 1 obecnego męża.
-
U mnie tylko na razie czuć piersi, mdłości brak ale 2 poprzednich od 6 tygodnia była masakra, z synem byłam na lekach przecuwymiotnych bo inaczej bym nie dała rady. Mam nadzieję że tym razem będzie łagodniej
-
Minisia82 wrote:U mnie tylko na razie czuć piersi, mdłości brak ale 2 poprzednich od 6 tygodnia była masakra, z synem byłam na lekach przecuwymiotnych bo inaczej bym nie dała rady. Mam nadzieję że tym razem będzie łagodniej
O to u mnie podobnie w poprzednich ciążach - właśnie gdzieś od 6 tygodnia. Przy pierwszy synku w ciągu 2-3 tygodni schudłam ok 7 kg..... -
wariatka3 wrote:Dzień dobry z poniedziałku. Dzien juz zaczął się mdłościami i mecza. To dopiero pierwszy moment ich a ja mam dość. Zbieram dzieciaki do przedszkola bo inaczej nie pojade do lekarza.
-
Hej laski, ja dzisiaj mialam wizytę o której zapomnialam 😂 dobrze ze mialam powiadomienie w tel 😂 szkoda było nie iść, więc u mnie 4t+6d widoczny pęcherzyk 😍 12.11 idę do swojego lekarza, u którego będę prowadziła ciążę 🤗 dziś koncze 25 lat i taki piękny prezent 🎁
P.S. Dziewczyny wieczorem was dopisze do listy ❤Minisia82, Karolailila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Hej laski, ja dzisiaj mialam wizytę o której zapomnialam 😂 dobrze ze mialam powiadomienie w tel 😂 szkoda było nie iść, więc u mnie 4t+6d widoczny pęcherzyk 😍 12.11 idę do swojego lekarza, u którego będę prowadziła ciążę 🤗 dziś koncze 25 lat i taki piękny prezent 🎁
P.S. Dziewczyny wieczorem was dopisze do listy ❤
Super Zajsonek cos Twoj suwaczek nas okłamuje i nie gra z terminem.
wariatka3 jak wizyta?Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Momof wrote:Dobra, dobra juz sie nie czepiam ja liczę z daty OM bo tak się przyjmuje ale te 3-4dni to nieistotna różnica
Zmieniłam suwaczek teraz mam nadzieję ze będzie zasuwal równo 😂
P.S. idziemy łeb w łeb 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 17:31