LIPCOWE MAMY 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga26 wrote:Byłam rano na badaniach i mam już wyniki.
Beta hcg - 3493 mIU/ml
Progesteron - 33,70 ng/ml.
Jestem dzisiaj ok. 19 dpo. Coś mi się wydaję, że będzie 3 dziewczynka przy takim wyniku :p
Aga26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny, to i ja nieśmiało się przywitam. Jeszcze boję się cieszyć bo pierwsza ciąża obumarła pod koniec 7 tygodnia.Dziś zrobiłam test, 3 dni po spodziewanym okresie i pojawiły się 2 kreski. Jutro wybieram się na betę.Mam nadzieję, że tym razem kropek da radę.....Kalkulator pokazuje termin na 12 lipca.Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 19:30
Aga26, Zajsonek lubią tę wiadomość
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
Monalisar wrote:Witajcie Dziewczyny, to i ja nieśmiało się przywitam. Jeszcze boję się cieszyć bo pierwsza ciąża obumarła pod koniec 7 tygodnia.Dziś zrobiłam test, 3 dni po spodziewanym okresie i pojawiły się 2 kreski. Jutro wybieram się na betę.Mam nadzieję, że tym razem kropek da radę.....Kalkulator pokazuje termin na 12 lipca.Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Ja też miałam obawy się zapisywać na forum, ale wierzę że wszystko będzie w porządku ❤️ Obie mamy termin na ten sam dzień i jesteśmy w tym samym wieku 😊Monalisar, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
Minisia82 wrote:Witaj
Ja też miałam obawy się zapisywać na forum, ale wierzę że wszystko będzie w porządku ❤️ Obie mamy termin na ten sam dzień i jesteśmy w tym samym wieku 😊
Minisia, fajny zbieg okolicznościZajsonek lubi tę wiadomość
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
Aleksandra_nails wrote:Wariatka 3 u nas tez złoty strzał tak naprawdę na koniec września skończyłam karmić piersią moja 4 miesięczna córkę i stwierdziliśmy ze chcemy kolejne dziecko i udało się 28.10 zobaczyłam dwie kreski 😱😱😱 możliwe ze to efekt nocy poślubnej 😈😈😈😈😈
Jestem bardzo szczęśliwa z tej ciąży tylko boje się jak to będzie bo Klara w czerwcu będzie miała roczek 🤭
Ogólnie strasznie ból głowy mi doskwiera i mdłości. Za to w poprzedniej ciąży nie miałam wcale mdlosci i jakich kolwiek boli
Czas pokaże. Ja mam dziwne przeczucie na bliźniaki 😱 mąż tez
Gratulacje! Rok po roku jak nic Dużo siły na przyszłość 😘💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Karolailila wrote:Mnie jeszcze dolegliwości oszczędzają, tylko wieczorami jestem szybciej padnięta:) z pierwsza ciąża nie miałam żadnych i po cichu liczę, że i teraz tak będzie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny