Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Anszelika wrote:Ja po wizycie. Lekarz mi acard 75mg do zestawu dołożył. Powiedział że później dołożymy clexane. Ogólnie powtórzył żeby z dietą próbować, żeby zastojów z wypróżnieniami nie było. Dziś kupiłam maślankę i kiwi. We will see...
Oby się poprawiło i już bez męczarni było ✊Anszelika lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem po wizycie.
Z jednej strony dobra wiadomość, bo szyjka wyszła dłuższa na badaniu.
Niby 3,8 ale ewidentnie to ten bardziej "optymistyczny" pomiar- po zewnetrzych krawędziach
Gorsza wiadomość, to to, że jestem w szpitalu, bo mojego dr zaniepokoily te te moje biegunki. Także trafiłam na diagnostykę..
Myślę, że długo nie poleżę, bo porobią badania i pewnie wypuszcza.
Jestem sama na sali, warunki super (to prywatny szpital gdzie rodziłam i chce rodzic), także na razie nie narzekam
Oby tylko wszystko było dobrze.
Anszelika, Kosmo, Zula36, Maniuś, Aneta, Alunis, akilegna♥, lysinka lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka, oby nic poważnego. Mój gin też nie był zachwycony tym co się dzieje. Mam przypilnować na polowkowym genetyka żeby szyjkę zmierzył, bo u niego na USG to kiepsko. Plus taki, że zawsze mi sprawdza przepływy i słyszę serducho, a za USG nie płacę ekstra.
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka5 wrote:Ja też jestem po wizycie.
Niby 3,8 ale ewidentnie to ten bardziej "optymistyczny" pomiar- po zewnetrzych krawędziach
Gorsza wiadomość, to to, że jestem w szpitalu, bo mojego dr zaniepokoily te te moje biegunki. Także trafiłam na diagnostykę..
Jestem sama na sali, warunki super (to prywatny szpital gdzie rodziłam i chce rodzic), także na razie nie narzekam
Dużo sily i oby wszystko okazało się w porządku i szybko do domku ✊Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka5 wrote:Ja też jestem po wizycie.
Przykro mi że teraz spędzisz czas w szpitalu, oby jak najszybciej i z dobra diagnozą i że szybko to przejdzie bo się biedna męczyłas.. 🙂Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia ❤️
Anszelika, a Ciebie na razie nie wysyła?
Ciśnienie się unormowało?
Wizytuje ktoś dzisiaj?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia ❤️
Wizytuje ktoś dzisiaj?
Ja, trzymajcie kciukiManiuś, aliciaaa, Zuzia273 lubią tę wiadomość
18.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc -
Wizytuje ktoś dzisiaj?
Ja wczoraj zadzwoniłam o połówkowe i dziś o 12:00 już mam wizytę 😊Maniuś, Anszelika, Tabolek, Aneta, olimama, Zuzia273, lysinka lubią tę wiadomość
-
Wizytuje ktoś dzisiaj?
Na razie odpuścił. Po tych drugich lekach jest dużo niższe, nawet w gabinecie miałam 135/95. Czekamy na echo serca i 15.03 kolejna wizyta. Na razie przepływy są ok, więc nie marudzi, ale acard już zlecił i pod koniec drugiego trymestru dostanę clexane do końca ciąży. -
Wymioty i biegunka od wczorajszej nocy...
Polecacie coś co mogę bezpiecznie zastosować? -
Mimi2 wrote:Wymioty i biegunka od wczorajszej nocy...
Polecacie coś co mogę bezpiecznie zastosować? -
Ale piękne zdjęcia! 😍 Aż marzę żeby na moich połówkowych udało się małą chociaż trochę uchwycić 🙂 Na pierwszych prenatalnych to jedna wielka plama była, bo podobno miałam jakoś ściśniętą macicę 🤔
aliciaaa lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:
Ja też po wizycie. Połówkowe 16.02 wizyta 1.3 i z wagi 280 ( którą się mega martwiłam) Stefka ma obecnie 445 więc jestem meeeega szczęśliwa!
Niestety szyjka 3 mm ale miękka, więc niestety zaś luteina i leżenie. Brzuch często boli okresowo i kłująco.. Martwię się trochę.
Lekarz kazał przychodzić obecnie co 3 tygodnie, następna wizyta 22. Jedno co mnie martwi w tych wizytach to fakt, że strasznie dużo płacę. Wizyta 280 więc w tym m-ce niezła kwota będzie.. No ale trudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 19:09
Kosmo, olimama, sandrina22, aliciaaa, Alunis, Tabolek, Mimi2, Maniuś, Andziorek, akilegna♥, lysinka lubią tę wiadomość
35 lat
starania 2 lata
3 inseminacje - invimed -brak wyników
Kir BX
Nk 31 -encorton
Mąż - 1% 1 KLASY MSOME
HBA -68%
AMH 2,12
Histeroskopia 14 luty 2020
1 In-vitro Krótki protokół - 16 komórek pobranych, 11 dojrzalych - 8 zapłodnioych - 4 zarodki, 5doba -0