Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski, próbowałam spojrzeć coś do buzi młodej i na dolnych dziąsłach w jednym miejscu bardziej z boku bliżej swojej ma taką biała chyba kostkę, tak to dziwnie wygląda. Czy to mógłby być ząb? Czy zawsze jak ząb się wyrzyna to taka kreska jest ?
Tak doszukuje się bo kurde od przedwczoraj zamiast 1-2 dużych kup robi mi nagle dosłownie do 2-3h takie małe... Je średnio dużo mniej niż normalnie. Teraz już 3 kupa była -
nick nieaktualny
-
Ja już od dawna byłam za grupa zamknięta na Fejsie. Tyle że wejście trzeba też zamknąć tak żeby admin dodawał członków po nickach stąd. Z synem od 6 lat mamy taką grupę i codziennie piszemy. Zakładamy osobny post z datą i pod nią możemy pogadać o głupotach
-
No o własnoe taka grupę zamknieta chodzi, abyśmy tylko my mogły być bez stresu będziemy mogły gadać o głupotach, pokazywać maluchy nie martwiąc się że ktoś zdjęcie wyniesie czy jakieś sprawy z życia prywatnego
Gf ogarnij proszę
ja fb ogarniam ale te fora to już mniej 😂 sama bym grupę założyła ale moja cora to chyba najbardziej trudne forumowe dziecię 🤪 także bym zakładała pewnie długo 🙈
Natka hmm a miałaś usg brzucha pod kątem refluksu? Bo to się ponoć bada kat hisa.. Hmm
W każdym razie pogadam z lekarzem i dam znać co wywnioskowała 🙈 -
nick nieaktualny
-
Ja mam Whatsapp ale fb mogę założyć tylko żeby do grupy dołączyć 🙂
Gf kurde to może coś jest na rzeczy? Tak to dziwnie wygląda ale nawet nie miałam jak dobrze podejrzeć bo się franca wierci i mi język wypycha 🙄 Ale jest koszmar już 2h w chuście żeby spała. Plecy to mi pękają a gdzie tam do wieczora aż stary wróci do domu 🤦 No i te kupy nam pupe odparzyly a chyba od lata mieliśmy spokój... Mimo że przewijam od razu bo jak robi to całkiem donośnie 🥴
A jeszcze pytałaś o choinkę, byliśmy w pisarzowicach w szkolce, nie wiem jak się nazywa ale zaraz przy głównej drodze są po prawej stronie jadąc od Bb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-