Lipcowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzia273 wrote:Ja już wróciłam też....USG w porządku,termin się pokrywa czyli 1.07..na wyniki z krwi i konkretną decyzję dostanę we wtorek... Co do płci to była mowa o dziewczynce,ale później że chłopak także jeszcze z tym muszę poczekać😁
Super że wszystko dobrze 🙂 teraz trzymam jeszcze kciuki za wyniki z krwi i oczywiście za Was wszystkie Dziewczyny oby wszystkie maluszki były zdrowe i pięknie rosly🙂❤️Zuzia273 lubi tę wiadomość
-
Fajnie że już macie spokojne głowy!
Ja już miałam nadzieję że mdłości odpuściły, bo od piątku był spokój, a od wczorajszego wieczoru płaskie kolana od nowa. Dziś to co zjem to wraca. Na razie utrzymał się obiad, ale już mi się odbija... A starszak jojczy o pierniczki... -
Anszelika wrote:Fajnie że już macie spokojne głowy!
Ja już miałam nadzieję że mdłości odpuściły, bo od piątku był spokój, a od wczorajszego wieczoru płaskie kolana od nowa. Dziś to co zjem to wraca. Na razie utrzymał się obiad, ale już mi się odbija... A starszak jojczy o pierniczki...
Biedna 😔 przesyłam ściski mocy 🙂❤️ -
Tabolek wrote:Sama mówiła Pani Doktor🙂 hahaha no to zobaczymy jak się wstrzelimy z tymi terminami porodu 🙂
Dostałaś zdjęcia?Ja mam 4 ale słabo widoczne tylko zdjęcie nóżki fajnie widać wrzucę zaraz4x córka😁❤️🤪
-
Po kontroli i wszystko w porządku- plemienia ustały w sumie po 2 dniach, dzidzia pięknie rośnie i już ma 4cm ❤ Termin mi się przesunął względem poprzedniej wizyty i na ten moment 08.07 ma być
Maniuś, maggaw, Zula36, Anszelika, olimama, Tabolek, anjaa25, Umina88 lubią tę wiadomość
-
StarającaSię wrote:No ja przeczuwam że urodzę jeszcze w czerwcu😁😁😁
Dostałaś zdjęcia?Ja mam 4 ale słabo widoczne tylko zdjęcie nóżki fajnie widać wrzucę zaraz
Dostałam zdjęcia chyba z 10,moja królewna pokazała profilek z zadartym noskiem 😁 o nagranie też poprosilam dla męża, za pendriva zapłaciłam jedyne 80 zl, trochę ich pogięło no ale cóż 🙂
https://zapodaj.net/e949647020856.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 08:01
Maniuś, anjaa25, StarającaSię, Umina88, shooa lubią tę wiadomość
-
Hej, gratuluję pierwszych prenetalnych, super ze niektóre w Was mają to za sobą i że wszystko jest dobrze! Ja dopiero idę na wizytę w przyszłym tygodniu przed swietami, będzie to jakiś 8-9 tydzień, ale na prenatalne jeszcze dużo czasu.. Mam termin na 23 - 28.07
Miłego dnia!Zuzia273 lubi tę wiadomość
-
LENi wrote:Hej, gratuluję pierwszych prenetalnych, super ze niektóre w Was mają to za sobą i że wszystko jest dobrze! Ja dopiero idę na wizytę w przyszłym tygodniu przed swietami, będzie to jakiś 8-9 tydzień, ale na prenatalne jeszcze dużo czasu.. Mam termin na 23 - 28.07
Miłego dnia!
Ja też idę przed świętami na taką "zwykłą" wizytę, 23.12LENi lubi tę wiadomość
18.06.2020 Emma [*] 26 tc
27.04.2021 Maksym Marcel [*] 29 tc