X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • Patipatka99 Debiutantka

Wysłany: 19 listopada, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) OM 11.10, 10.11 beta 70, 12.11 209, 15.11 1020. Dzisiaj czekam na wynik kolejnej.
    Wczoraj byłam na usg i był widoczny w macicy tylko pęcherzyk ciążowy, bez żółtkowego o wielkości około 6,4mm. Myślicie, że ma szansę jeszcze coś się wytworzyć? Wg miesiączki to był 5+3t ale lekarz stwierdził, że może ciąża jest młodsza.
    Oczywiście zaczęłam się martwić:/

• tygrysek7773 Autorytet

Wysłany: 20 listopada, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ubranka sprzedaje, oczywiście nie planujemy już więcej dzieci. Ale po laurze zostawiłam ubranka i wykorzystałam przy Łucji. Do pracy wracam po zakończeniu urlopu , będzie ciężko nie ma co tego cukrzyć...ale nie chce też wychodzić z obiegu i jednak wolę być niezależna, mieć własny hajs

Optymistka wychodzenie zębów trwa długo z reguły. One wychodzą etapami..

U nas wszystko super, mała dziś przespała nam od 20 do 6 i zastanawiam się co to za prezent bo z reguły mamy o 4 pobudkę 😅 ładnie zaczyna pełza, podnosi dupke do góry i robi obroty w obie strony . Jest bardzo pozytywna, nie płacze, jak jej się nudzi to tylko jojczy

👩33 🧔31
    Jest nas 5 ❤
    Marcelage.png
    Lauraage.png
    Łucjaevent.png
  • Milka676 Przyjaciółka

Wysłany: 20 listopada, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też ewidentnie wjechało ząbkowanie, bo mały od dwóch dni ślini się na potęgę, wszystko gryzie, jest strasznie marudny, ma wzmożone ulewanie. No dramat. Bardzo mało leży na brzuszku przez ten czas, ciągle wymaga noszeni. Aż wróciły wspomnienia jak był mniejszy 🥴

age.png
  • shaylen Autorytet

Wysłany: 20 listopada, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas od 4 dni marudzenie, problemy z karmieniem, problemy z nockami. Generalnie takie combo, ze wysiadam. Za nami tez chorowanie, byliśmy wszyscy we 3 chorzy. Mnie jeszcze troche trzyma, wiadomo karmiąc za wiele leków przyjąć nie można. Szczepienie musieliśmy odwołać, jutro będę dzwonić i umawiać, bo tez na termin troche trzeba czekać.

Teraz tez siedzę i od dwoch godzin próbuje Alicję położyć spać. A to popłakuje, a to stęka... masakra. Czuję, ze kolejna noc będzie przerąbana 😵‍💫😵‍💫

Edit. Dziś mija rok od zobaczenia dwóch kresek 🥹🫶

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada, 21:33

👱‍♀️28 👱‍♂️30+🐈+🐕
    Początek starań 06.23 🥲
    17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
    31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm

Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji :)
    age.png
‹‹ 1299 1300 1301 1302 1303
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ