LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć
OM 11.10, 10.11 beta 70, 12.11 209, 15.11 1020. Dzisiaj czekam na wynik kolejnej.
Wczoraj byłam na usg i był widoczny w macicy tylko pęcherzyk ciążowy, bez żółtkowego o wielkości około 6,4mm. Myślicie, że ma szansę jeszcze coś się wytworzyć? Wg miesiączki to był 5+3t ale lekarz stwierdził, że może ciąża jest młodsza.
Oczywiście zaczęłam się martwić
-
Ja ubranka sprzedaje, oczywiście nie planujemy już więcej dzieci. Ale po laurze zostawiłam ubranka i wykorzystałam przy Łucji. Do pracy wracam po zakończeniu urlopu , będzie ciężko nie ma co tego cukrzyć...ale nie chce też wychodzić z obiegu i jednak wolę być niezależna, mieć własny hajs
Optymistka wychodzenie zębów trwa długo z reguły. One wychodzą etapami..
U nas wszystko super, mała dziś przespała nam od 20 do 6 i zastanawiam się co to za prezent bo z reguły mamy o 4 pobudkę 😅 ładnie zaczyna pełza, podnosi dupke do góry i robi obroty w obie strony . Jest bardzo pozytywna, nie płacze, jak jej się nudzi to tylko jojczy -
U nas też ewidentnie wjechało ząbkowanie, bo mały od dwóch dni ślini się na potęgę, wszystko gryzie, jest strasznie marudny, ma wzmożone ulewanie. No dramat. Bardzo mało leży na brzuszku przez ten czas, ciągle wymaga noszeni. Aż wróciły wspomnienia jak był mniejszy 🥴
-
U nas od 4 dni marudzenie, problemy z karmieniem, problemy z nockami. Generalnie takie combo, ze wysiadam. Za nami tez chorowanie, byliśmy wszyscy we 3 chorzy. Mnie jeszcze troche trzyma, wiadomo karmiąc za wiele leków przyjąć nie można. Szczepienie musieliśmy odwołać, jutro będę dzwonić i umawiać, bo tez na termin troche trzeba czekać.
Teraz tez siedzę i od dwoch godzin próbuje Alicję położyć spać. A to popłakuje, a to stęka... masakra. Czuję, ze kolejna noc będzie przerąbana 😵💫😵💫
Edit. Dziś mija rok od zobaczenia dwóch kresek 🥹🫶Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada, 21:33
-