Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️
Odpowiedz

LIPCOWE mamy 2025 👶🌞🏝️

Oceń ten wątek:
  • Nieprzejrzysta Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka676 wrote:
    Czy ktoś z was miał problem, że w tym okresie dziecko zaczęło odmawiać drugiej drzemki? Ja mam taki problem od kilku dni i już nie wiem co robić :/

Oj nie pomogę niestety,ale wiem że są jakieś doradczynie od snu dziecka. Może tam znajdziesz pomoc?

U nas młoda to już jest taka fajniejsza, dużo rozumie. Przynajmniej tak mi się wydaję 😅 Jak idzie klima to dmucha, wie jak piesek szczeka, piłeczka się pobawimy bo wie jak toczyć, wrzuca kulę na zjeżdżalnie,a książeczki tak wertuje jak nikt 🫢I bardzo lubi wszelkie kable i śrubki. Roczek jej planujemy, ale tylko dziadkowie i chrzestni,i tak nam wyjdzie 15 osób. Jak bym miała zapraszać całe rodzeństwo to byśmy musieli salę wynająć 😅 A tak to się zrobi grilla 🤪 Ozdoby będą fioletowo -rozowe i kokardki. Na przyszły rok nam powie co by chciała na torcie to wtedy, zamówimy jej z jakimś zwierzątkiem czy z czymś innym co jej się będzie podobało 😊
    Ale ten czas leci... troszkę smutno,ale jestem tak ciekawa jaka będzie np. za rok 😆
    Pozdrawiam !

-13.06.25r.- 2500 g 🦔
    -15.05.25r.- 1500 g 🍍
    -02.05. 25r.- 30+4 ok. 1300 g 🍉
    -24.04.25r.- III prenatalne, ok. 1066 g kruszynki 🍇
    -11.04. 25r.- Echo serduszka ok, 850 g
    -4.04.25r.-26+4, 750 g małej bokserki 🥊
    -7.03. 25r.- 22+4, 480 g Panny 🍊
    -26.02.25r.- Połówkowe, 350 g małej damy 🍒
    -13.02.25r.- 230 g dziewuszki 💜
    -07.02.25r.- 5 wizyta (nadal nie wiemy kogo tam gościmy💚) 18+4?
    -10.01.- 4 wizyta (14+4)
    -13.12- 3 wizyta (10+4) szalejące dzidzi 🍒
    -22.11- 2 wizyta (7+2) mamy serduszko ❤️
    -14.11.- 1 wizyta(6+3)pęcherzyk ciążowy
    -8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
    -7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
    -Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
    ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
    👱‍♀️29🧑29

❤️H❤️ 07.07.2025r. 2820g 51 cm do kochania ❤️
  • AniulkA Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka co do snu nie pomogę, u nas dopiero od miesiaca przejscie z 3 do 2 drzemek i na razie chetnie zasypia na obie.

Mały w zeszlym tyg strasznie się schorował, zaczęło się gorączką, doszla biegunka a na koniec chrypa, jakis paskudny wirus to był bo nic innego nie wyszlo. Dodatkowo zęby idą na całego, jak na razie ma 2 jedynki dolne, czekamy na resztę, dziąsła mega spuchniete. To wszystko sprawilo, że najchetniej nie schodzilby z rąk i nerwusek z niego straszny. Ruchowo probuje wstawac, ale brak mu sił jeszcze.

Czytam, że u niektorych przespane noce, zazdraszczam, u nas ciężko mi uwierzyc ze to kiedys nastąpi 🤣 cycek grany kilka razy w ciagu nocy, czasem nie wystarczy i muszę usypiac na rękach.
    O roczku powoli myslimy, robimy za miesiac bo będzie w knajpce, jakos nie bylabym w stanie ogarnac tego sama, za rok zrobi się grilla😊

♀️ 93'
    ♂️ 90'

Starania od 02.2022

11.2022 💔 8tc. |03.2023 💔 6 tc. |07.2023 💔 6 tc.

11.2024 ⏸️ (naturalny cud w oczekiwaniu na wizytę kwalifikacyjną IVF)

💊 encorton, clexane, acard, cyclogest, luteina

👶 F. - 08.07.2025 r. 🩵

age.png
‹‹ 1308 1309 1310 1311 1312
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ