Lipcówki 2015:)!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję maluszków
Livia nie wierzę , świetna fotka no padłam humor poprawiony cudownie.
Tak patrzę na tą listę i moje dziecko idzie na rekord
Pokoiki macie piękne u nas nadal trochę bajzel.
Ola nie strasz, pisz odrazu jak coś będziesz wiedzieć !.livia30 lubi tę wiadomość
-
jestem - szybkie zakupy i będziemy dziś grillować być może ostatni mój grill z takim żarełkiem oby!
OLAW dawaj zaraz znać jak się coś dowiesz!!!
DAVEN wiesz co moim zdaniem akurat nad przewijak by były.... nie rażą w oczy, światło ciepłe i takie - zresztą zaraz zrzucę zdjęcie z telefonu w nocy robione to zobaczysz
KONWALIA -moim zdaniem możliwe jest to tylko kiedy jeśl śluz w kupie albo inne rzeczy które nie powinny się znależć - taki noworodek na piersi może kupczyć co jedzonko, wiadomo im częściej tym rzadsza kupa wyglądająca biegunkowo.... ale póki się nie ma śluzu, nie pieni się, nie niepokoi Cię nic poza konsystencją i ilością czy częstotliwością to jest ok
LIVIA hahahaha no Tomasz charakterny od małego usmiałam się jak dzika
Daven, Konwalia, livia30 lubią tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Podlaczyli KTG i jak uslyszalam serce to aż zaczęłam ryczec. Za dużo tych stresów ostatnio. Mała waży 3000, szyjka zamknięta i ogólnie chcieli mnie zostawić na obserwcje ale to trochę bezsensu więc wyprosilam dom. Mam liczyć ruchy i czekać na akcje.Ale się zdenerwowalam jak głupia.
Daven, Konwalia, dora8201, mon!ta^, 1kasiulka1, juwelka, wikaa, amarranta lubią tę wiadomość
-
Taaak. I była akcja bo nagle wpadła dziewczyna z mężem ze ma skurcze co 4min. Ja tam na nią patrzę i mówię do mojego ze zobaczysz ona zaraz urodzi. Położna ja poprosiła do gabinetu a ta tam po 2 minutach zaczęły się parte i szybko na cito na porodowke!!!
Daven, juwelka lubią tę wiadomość
-
Dora - dzięki . Już mnie palce świerzbią, żeby zamawiać, ale poczekam chwilkę aż dodasz zdjęcie . No zakochałam się normalnie!
OlaW - która to z "naszych" zaliczyła dziś szybką akcję porodową, kogo obstawiasz ? Super, że z córą wszystko ok!
Livia - to Twój syn taki zadziorny, czy po prostu jakieś zdjęcie z netu pożyczyłaś ? U mnie teraz bunt dwulatka na tapecie, tyle że syn jeszcze nie wie, że może mi wymachiwać paluchem przed oczami .Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
A już myślałam, że masz takiego numeranta w drodze !
Aaaa..Dora, bo pytałaś o imię . Aktualnie na tapecie: Wanda, Lidia, Mira, Stella i Olga . Z czego zapewne odpadnie Wanda (mój typ) i Olga (typ męża) a zawrzemy kompromis nadając jedno z pozostałych - no, chyba, że znów coś nam do głowy wpadnie. Niestety, Ivettko - Iwona odpadła przez mojego teścia . Ja wiem, że moje zachowanie jest śmieszne (coś na kształt "na złość mamie odmrożę SOBIE uszy"), ale jak mi gość wyskoczył z tekstem, że już żadne inne imię dla MOJEJ córki nie wchodzi w grę i ma zostać Iwona, bo on tak chce - no to kuźwa, NIE, nie przeżyję. A szkoda, bo imię ładne i podobało się nam .amarranta lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Ola jak coś to Mam do sprawdzania czy bije serduszko dostałam od siostry. Ale mało używam bo w sumie czuje jak rączkę poloze na brzuszek i tak samo jak wstrzymać oddech to że się podnosi ale to już końcówka więc zaraz kuniec :]Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
o kurde.... poczytałam książkę na tarasie na leżaczku i jak mnie zmogło tak spałam 2 godzinki.... teraz nieprzytomna jestem ale ratuje się kawką mrożoną - może będzie lepiej
OLAW uffff.... kamień z serca mi spadła!!! dobrze, że wszystko ok i nie dziwię się, że się poryczałaś!!! a akcja tej dziewczyny - mega błyskawiczna
LIVIA hahahah matko a ja myślałam, że to Tomek!!!! hahaha ale mnie zrobiłaś jak tam z mężem w domu?? pewnie nacieszyć się nie możecie co???
DAVEN trochę musiałaś poczekać zasada w tych moich jest taka, że im jaśniejszy kolor tym jaśniej świeci ale tak akuratnio
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/wp_20150711_015_zpsl3t3e69r.jpg
a co do imion to rozumiem, czemu nie Iwona Olga, Lidia też była naszym typem, jeszcze Paula, Klara, Dagmara, Daria, Blanka, Julita, Judyta, Ludwika i Tatiana takie mam na liście imion dla dziewczynek - to jedyne imiona które obojgu nam się widziały
MIA miłego skakania
BIEDRONECZKA Ty lepiej pisz co u Was jak Lilka?? w domu już jesteście?? jak siostra i w ogóle foty, foty, foty
lecę robić sałatkę na grilla - miłego popołudnia!!!
livia30 lubi tę wiadomość
Dziękuję, Dora, śliczne są - zdecydowałam się . Starsza córka boi się ciemności, więc nawet do zasypiania będą dobre.
Z imion które podobały się Wam, na mojej liście była: Klara, Julita i Łucja , natomiast na liście M: Dagmara, Daria i Blanka . Ale nie byliśmy w stanie zgodzić się co do któregokolwiek z nich. Zresztą dalej nam daleko do zgody .
Miłego grillowania !dora8201 lubi tę wiadomość
Pluj - 2012
Truj - 2013
Zbój - 2015 -
Daven u nas o tyle łatwiej z imieniem bylo bo ja mam głos decydujący - M wybrał dla syna, które mi sie w ogóle nie widziało - dopiero po porodzie spojrzałam na Młodego i uznałam, że co jak co ale pasuje mu to imię - choć długo długo był dla (i nadal jest) dla mnie Młodym:) a gdyby był dziewczynką to miał być już wtedy Luśką
teraz o dziwo dużo szybciej doszliśmy do porozumienia co do imienia dla chłopca (bo nie wiem czy kojarzysz ale do 20tc Luśka miała jajka ) a Łucja była pod znakiem zapytania bo żona kolegi z pracy M w maju rodziła córkę i jak usłyszała naszą Łucję to też zachciała ją mieć a ja nie chciałam drugiej więc najbardziej Klara była na zastępstwo
a grilla zdążyliśmy zrobić na ogródku a jak się już kończyło smażyć to zaczęło lać więc zjedliśmy w domu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 18:50
Daven lubi tę wiadomość
Uff odstresowalam się...tj pojechaliśmy na lody do McDonalda a potem poszłam spać jak emocje opadły to ledwo trzymałam się na nogach. Monita o takich detektorach tętna wiem ale ja bym się bała ze nie umiem tego robić i słyszę swoje tętno a nie małej.
Idę Was nadrabiać ale widzę że chyba rodzinna ta niedziela bo wyjątkowo mało wpisów...Albo wszystkie na porodowce;)dora8201 lubi tę wiadomość
-
Ok Amarranta rano pytała o skurcze i od tamtej pory cisza...czyżby trwa akcja?
Właśnie Olisie jak reakcja córki na małego? Ja tam się o mojego nie boję bo nawet nie skuma że się nowe pojawiło ale słyszałam ze starsze dzieci różnie reagują.
Mia jak tam skakanie z mężem na jednej piłce?
Livia super zdjęcie;) aż szkoda że nie Wasze bo byłaby genialna pamiątka;)
Zania głowa do góry...teraz to każda po kolei łapie jakiś dół.
Co do imienia Stasia wybrał mąż (ja wybrałam drugie imię) a co do Alicji ja dałam trzy opcje: Alicja Emilia i Zuzanna z preferencja Alicji i mąż miał wybrać jedno. Drugie Ali też wybrałam ja;)